Anasayfa /  Foto Galeri

27 Aralık Bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji bölge bölge uyardı! Yağmur, don, sis...

Meteoroloji'den alınan bilgilere göre bugün 3 bölgemizde sağanak bekleniyor. Sıcaklıklar 1 ilâ 3 derece artıyor. Yapılan son tahminlere göre illerimizde beklenen sıcaklıklar ve hava durumu şöyle olacak

27 Aralık Bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji bölge bölge uyardı! Yağmur, don, sis... - Sayfa 1

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre ülkemizin batı kesimlerinin çok bulutlu, Güney Ege kıyıları, Antalya’nın doğu kesimleri, Mersin'in batı ilçeleri ile Edirne, Tekirdağ, Çanakkale, Balıkesir ve Kırklareli çevrelerinin sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

27 Aralık Bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji bölge bölge uyardı! Yağmur, don, sis... - Sayfa 2

İÇ VE DOĞU KESİMLERDE BUZLANMA UYARISI
Yağışların Balıkesir'in batı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. İç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don ile birlikte yer yer pus ve sis bekleniyor.

27 Aralık Bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji bölge bölge uyardı! Yağmur, don, sis... - Sayfa 3

SICAKLIK 1-3 DERECE ARTIYOR
Sıcaklıkların ülkemiz genelinde 1 ila 3 derece artacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın genellikle güney ve güneybatı, güneydoğu kesimleri ile Akdeniz kıyılarında kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

27 Aralık Bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji bölge bölge uyardı! Yağmur, don, sis... - Sayfa 4

RÜZGAR: Genellikle güney ve güneybatı, güneydoğu kesimleri ile Akdeniz kıyılarında kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.