Anasayfa /  Yaşam /  Burç Yorumları

26 Mart 2019 Salı Günlük Burç Yorumları | Günlük Burç Yorumları - Astroloji

26 Mart 2019 Salı burç yorumları haberimizde. Burç yorumlarında sizleri neler beklediğini Trhaberler olarak sizler için hazırladık. Bugün aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında burcunuz size ne diyor? İşte 26 Mart 2019 Salı Burçlar

Abone ol
Abone ol 26 Mart 2019 17:22

26 Mart 2019 Salı günü; Koç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Boğa Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? İkizler Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Yengeç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Aslan Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Terazi Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Akrep Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Başak Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Yay Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Kova Burciçin aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Balık Burcu, için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Tüm burçların yorumları sizler için derledik.  Siz de burcunuzla ilgili fikir almak isterseniz her gün burç yorumlarını Trhaberler Astroloji sayfasında bulabilirsiniz



İşte 26 Mart 2019 Salı Günlük Burç Yorunları



Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 26 Mart 2019 Salı Günü Burç yorumlarında neler var 

26 Mart 2019 Salı Koç Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün çok hassas ve kırılgansınız. İç huzurunuzu bozacak durumlarla karşılaşabilirsiniz. Güçlü durmaya çalışın ve tek bir şeye odaklanın: sorunların kökü nereye dayanıyor. Kendinizi daha da huzursuz edecek olaylardan ve mekanlardan ve şahıslardan uzak durmanızı tavsiye ederiz.



26 Mart 2019 Salı Boğa Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün fikirlerinizi ve hislerinizi çok ikna edici bir şekilde ifade edeceksiniz. Bugün sizinle iletişime geçen herkes, tekliflerinizi kabul edecek. İş yerinde üstlerinizin daha duyarlı ve yardımcı olması muhtemeldir. Bugünün güzel geçeceğini ve memnun bir şekilde başınızı yastığa koyacağınızı düşünüyoruz.



26 Mart 2019 Salı İkizler Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün çok duygusal ve romantik bir ruh hali içinde olacaksınız. İkili ilişkiler, sağlık, diyet, kariyer.. Herbiri aklınızda soru işareti yaratıyor. Fazla düşünmekten, kaygılarınızda artıyor. Ya da tam tersi. Aşırı strese maruz kalmaktan kendinizi korumanızı tavsiye ederiz. Negatif enerji, kötüye çeker. 



26 Mart 2019 Salı Yengeç Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün herşey güllük gülistanlık geçecek. Aşık değilseniz aşık olabilirsiniz. Aşıksanız aşkınızı doyasıya yaşayacağınız bir gün olabilir. İkili ilişkilerde olduğu gibi aile, sağlık ve iş konularında da yüzünüz gülecek. Bugünün kıymetini bilin, her zaman denk gelmez.



26 Mart 2019 Salı Aslan Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün size kalan işleri bitirmek için çok programlı çalışacaksınız. Sonucunda cebinizi dolduracak meblağlar alabilirsiniz. Üst düzey yetkilileriniz sizden memnun kalacaklar ve uzun zamandır görmediğiniz takdiri göreceksiniz. Hatta bir terfi durumu bile gerçekleşebilir. Düzenli çalışmak, her alanda başarı getirir.



26 Mart 2019 Salı Başak Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bir iş açmak istiyorsunuz ve bir türlü tek başınıza cesaret edemiyorsunuz. Finans için, satış için, o için, bu için hep bir ortak arayışı içindesiniz. Siz yönetici, gerisi çalışanınız olabilir. Önemli olan güvenilir iş arkadaşları bulmanız, hepsine hisse vermenize gerek yok.

26 Mart 2019 Salı Terazi Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün yaptığınız harcamalar, dikkat etmiş haliniz. Para harcamayı, vitrin bakmayı, çanta-ayakkabı ikilisini kısacası kendinize yatırım yapmayı seviyorsunuz. Ayrıca yurtdışında tanıdığınız var ise yaz için planlar yapabilirsiniz.



26 Mart 2019 Salı Akrep Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün dilinize dolanan cümle şu olacak: “Bu bir rüya mı?” Çok uzun zamandır satın almak için para biriktirdiğiniz araba ya da evi alabileceksiniz. Araba mı desek jet mi? Ev mi desek saray mı? Bu pahalı yatırımları çoktan hak ettiniz. Şimdi yeni hedefler kurma zamanı!



26 Mart 2019 Salı Yay Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün kendinizi rutin bir döngü içinde bulacaksınız. Herşey dün ile aynı düzende ilerleyebilir. Kendinizi akışa bırakın, heyecan duyacak etkinlikler yarın sizi bulur diye düşünün. Belki akşama ufak bir umut, evde bir süpriz sizi bekliyor olabilir. 

26 Mart 2019 Salı Oğlak Burcu Günlük Burç Yorunları 

Etrafınızdaki insanlar için günün konusu, özgüveniniz. Siz kendi halinizde, görevlerinizi layıkıyla, adaletli bir şekilde, özveri ile yerine getiriyorsunuz. Ancak özgüveni zırh gibi geçirmişsiniz üstünüze ve dikkat çekiyor. İkili ilişkilerde huzur yerinde olacak. Kısacası mutlu bir gün sizi bekliyor.

26 Mart 2019 Salı Kova Burcu Günlük Burç Yorunları 

Siz tam bir takım oyuncususunuz. Grubun bir parçası olduğunuzda performansınız, zirveye çıkıyor. Grubunuzun aktif üyesi olmaya, düşüncelerinizi ifade etmeye ve bilgi paylaşımına devam ettikçe nasıl kazanan takım olunur, herkese göstereceksiniz.

26 Mart 2019 Salı Balık Burcu Günlük Burç Yorunları



İç enerjiniz bugün patlama yapacak. Uzun zamandır bu kadar dinamik hissetmiyorsunuz. İşler güçler de sizi hiç zorlamıyor bugün. Herşeyi yapacak enerjiye sahipsiniz. Akşam kendinizi tempolu koşuda ya da halı sahada maç yaparken bulabilirsiniz.





GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN



25 Mart – 31 Mart 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji



Mart 2019 aylık burç yorumları için tıklayın





iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.




Yorumlar