Anasayfa /  Foto Galeri

25 Mart – 31 Mart 2019 Haftalık Burç Yorumları| Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

25 Mart – 31 Mart 2019 Haftalık Burç Yorumları| Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 1

25 Mart – 31 Mart 2019 Haftalık Burç Yorumları| Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

25 Mart – 31 Mart 2019 Haftalık Burç Yorumları| Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 2

Haftalık tüm burçların yorumları her hafta olduğu gibi yine Trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı . İşte 25 Mart – 31 Mart 2019 tarihleri haftalık burç yorumları. Burçların aşk, sağlık ve para durumları. Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu haftalık burçların yorumları.   Haftalık Burç Yorumları: 18 Mart - 24 Mart 2019  tarihlerinde burçların haftalık aşk – sağlık – para yorumlarınında bu hafta sizleri nelerin beklediğiniz görebilirsiniz

25 Mart – 31 Mart 2019 Haftalık Burç Yorumları| Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 3

Koç Burcu 25 Mart – 31 Mart 2019  Haftalık Yorumları Hafta boyunca ikili ilişkilerde birçok iniş-çıkış yaşayabilirsiniz. Güven sorunları nedeniyle ayrılma eşiğine bile gelebilirsiniz. İlişkinizi sürdürmek istiyorsanız uyum sağlamanız ve olumsuzluklara taviz vermemeniz önerilir.  Sağlık açısından önemli bir komplikasyon yaşamayacaksınız. Hatta herhangi bir hastalığınız var ise iyileşecektir. Sinir sistemi ile ilgili sorunlarınız var ise sağlığınıza daha fazla dikkat etmez gerekir. Kariyeriniz ve işiniz ile ilgili Mart ayının son haftasında çeşitli sorunlar yaşayabilirsiniz. Mevkiniz ne kadar sağlam gibi dursa da işinizi kaybetme riskiniz bile var. Bu nedenle performansınızı arttırmaya odaklanmalısınız. Buğday, güneş enerjisi, altın & gümüş veya göz ekipmanları üretimi ile ilgili bir işiniz var ise, maddi açıdan bu haftanın gülen yüzleri siz olacaksınız. Yeni bir ofis alarak işleri büyütebilirsiniz. Yüksek öğretimdeki öğrenciler başarılı bir hafta bekliyor. Evli çiftler için romantizmi arttıracakları bir hafta olacak. Cinsel anlamda herşeyin yolunda gitmesi muhtemeldir. Havaların ısınması ile beraber ailece piknik ve gezi planları başlayabilir.

25 Mart – 31 Mart 2019 Haftalık Burç Yorumları| Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 4

Boğa Burcu 25 Mart – 31 Mart 2019  Haftalık Yorumları İletişim, bu hafta ikili ilişkilerde gerçekten önemli bir rol oynayacak. Çeşitli iletişim araçları ve sosyal medya ikili ilişkilerde irtibat sağlayacak. Sağlık ile ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacak. Ancak psikolojik olarak stresli bir hafta geçirebilirsiniz. Bu da tansiyonunuza yansıyabilir. Kariyer ve iş durumunda, standartların üzerinde bir hafta olabilir. Çalışanlar, üstlerinden destek alabilirler. Böylece iş yerindeki güven ve çalışma azmi de artacaktır. Bu hafta boyunca işlerinizde büyük ilerlemeler kaydedebilirsiniz. Hatta bir mülk satın almayı planlayabilirsiniz ancak yoğun iş temposundan dolayı uygulayamayabilirsiniz. Evli çiftlerde herşey yolunda gidebilir eğer öfkenizi kontrol altına alabilirseniz. Ruh halinizdeki değişkenlik bu haftanın son günlerinde oldukça yükselebilir. Aile hayatınızın bu durumdan etkilenmemesine özen gösterin. Bekar bireyler bu süre zarfında özel birileriyle tanışabilirler. Arkadaşları ve büyüklerinden bu konuda fikir alabilirler. Büyük kardeşleriniz bu hafta sizi desteleyecek hareketler içerisinde olacak. Ancak küçük kardeşiniz için aynı şeyi söyleyemiyoruz.