Anasayfa /  Yaşam /  Burç Yorumları

25 Mart 2019 Pazartesi Günlük Burç Yorumları | Günlük Burç Yorumları - Astroloji

25 Mart 2019 Pazartesi burç yorumları haberimizde. Burç yorumlarında sizleri neler beklediğini Trhaberler olarak sizler için hazırladık. Bugün aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında burcunuz size ne diyor? İşte 25 Mart 2019 Pazartesi Burçlar

Abone ol
Abone ol 24 Mart 2019 22:29

25 Mart 2019 Pazartesi günü; Koç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Boğa Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? İkizler Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Yengeç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Aslan Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Terazi Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Akrep Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Başak Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Yay Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Kova Burciçin aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Balık Burcu, için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Tüm burçların yorumları sizler için derledik.  Siz de burcunuzla ilgili fikir almak isterseniz her gün burç yorumlarını Trhaberler Astroloji sayfasında bulabilirsiniz



İşte 25 Mart 2019 Pazartesi Günlük Burç Yorunları



Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 25 Mart 2019 Pazartesi Günü Burç yorumlarında neler var 

25 Mart 2019 Pazartesi Koç Burcu Günlük Burç Yorunları 

İnsanların hep bir adım önünden gitseniz bile bugün dikkatli olmanız konusunda sizi uyarıyoruz. Yol boyunca siz farkına varmasanız da gizli düşmanlarınız oluştu. Ve onlardan gelecek zararlardan kendinizi korumalısınız. Ayrıca bugün bir gayrimenkul ya da araç satın almak için pek uygun bir gün değil.



25 Mart 2019 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorunları 

Gün boyunca herşeyin dört dörtlük gitmesini beklemeyin. Gününüzün büyük bir kısmı sıkıntısız geçse de ufak sorunların ortaya çıkması çok muhtemeldir. Mesleki anlamda zorluklarla değil ailevi sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Aile üyeleri ile ciddi tartışmalara girip, onları hayal kırıklığına uğratabilirsiniz. Görüşlerine saygı duymalısınız hatta gerektiğinde özür dilemeyi bilmelisiniz.



25 Mart 2019 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün duygularınızı bir kenara bırakacak ve işlerinize yoğunlaşacaksınız. Patronlarınızın taleplerini yerine getirmek için vakit kaybetme lüksünüz yok. Ciddi zaman harcamanız gerekecek ama sonunda işlerinizi bitireceksiniz. Şunu da unutmayın; ne kadar çok talebi yerine getirirseniz, beklentiler o kadar artar. Ama yapacak birşey yok iş dünyasının özeti budur.



25 Mart 2019 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün hayatınızda yepyeni bir sayfa açılıyor. Evliliğe ilk adımı atacaksınız. Bu süreçte gelenek ve göreneklere saygı duyacaksınız. Aile üyelerinin tanışmasında orta yolu bulacaksınız ve dengeyi sağlamak sizin elinizde olacak. Dikkatli bir yaklaşım benimsemenizi öneririz.



25 Mart 2019 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün sinirli bir ruh haliniz var. Öfkenizi kontrol altında tutmalı ve bugün saldırgan tutumunuza karşı çıkmalısınız. Bu enerjinizi üretkenliğiniz için yeni arayışlarda kullanmalısınız. Günün pozitif kısmı ise, işle ilgili konularda tatmin edici bir ilerleme kaydetmeniz olacak.



25 Mart 2019 Pazartesi Başak Burcu Günlük Burç Yorunları 

Ortaklı işlerden uzak durma vakti geldi. Artık büyük ölçekli projeleri bile tek başınıza kontrol edebilirsiniz. Liderlik niteliklerine sahipsiniz ve ekip çalışmasını koordine edebilecek güçtesiniz. Ortaklık, iş gücü ve maddi anlamda eşitlik sağlanamadığı durumlarda kötü sonuçlar doğurabilir.

25 Mart 2019 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorunları 

Dış görünüşünüze ve güzelliğinize daha fazla dikkat etmek için çaba sarfediyorsunuz. Ve amacınıza ulaşacaksınız. İnsanlar bugün güzelliğinize hayran kalacaklar. Kendi fikir ve düşüncelerinizi özgüvenli bir şekilde insanlarla paylaşabilecek, aynı zamanda onların görüşleri ve deneyimlerinden faydalanacaksınız. 



25 Mart 2019 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorunları 

Duygularınızı ifade etmek için çok yerinde bir gün. Bugün yakınınızdaki herkese, sizin için ne ifade ettiklerini söylemek istiyorsunuz. Belki de geç bile kalmışsınızdır. Sonuçta herkes takdir edilmek ve ne kadar sevildiğini bilmek ister. Size önerimiz sağınıza dönün ve iş arkadaşınız hakkındaki duygularınızı söylemekle başlayın.



25 Mart 2019 Pazartesi Yay Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün kendinizi bir telaş içerisinde ve sıkılmış hissediyorsunuz. Enerji seviyeniz ve coşkunuz aynı oranda düştü. Malesef bugün sizi neşelendirecek durumlar ile karşılaşamayabilirsiniz. Bugünü sakin geçirmenizi ve iyi bir yarın için beklemenizi öneririz. 

25 Mart 2019 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorunları 

Yaratıcılık doğuştan gelen bir özelliktir. Ancak günlük meselelerle uğraşırken ne kadar yaratıcı olabilirsiniz? Kardeşlerinizle ilgili sorunları akıllıca çözecek, yaratıcı becerilerinizi harika bir şekilde göstereceksiniz. Sorunun cevabı sizde. Karmaşık problemleri kolaylıkla çözerek zevk alacaksınız. Ayrıca, ihtiyacı olanlara ulaşacak ve mümkün olan her şekilde onlara yardım edeceksiniz.

25 Mart 2019 Pazartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün aşık olabilirsiniz! Bekarsanız, romantizm gününüzü renklendirecek. Çok özel biriyle tanışabilirsiniz. Evli iseniz eşinizle birlikte sessiz ama romantik bir akşamın tadını çıkaracaksınız. Kendinizi eski fotoğraf albümlerini ararken bulabilirsiniz. Nostalji, ikinize de güzel hissettirecektir.

25 Mart 2019 Pazartesi Balık Burcu Günlük Burç Yorunları



Duygularınızın, stratejilerinizi etkilemesine asla izin vermeyin. Her ne kadar genel anlamda duygusal bir insan olsanız da bazı durumlarda direkt mantığınızı devreye giriyor. Duygularınızı yakından kontrol edin ve kendinizi kaptırmayın. Ayrıca kısa süreliğine iş amaçlı bir seyahat gerçekleştirebilirsiniz. Bu gezi kafanızı dağıtmak için de sizi çok iyi gelecektir.



GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN



25 Mart – 31 Mart 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji



Mart 2019 aylık burç yorumları için tıklayın



iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.




Yorumlar