Anasayfa /  Foto Galeri

24 Kasım Öğretmenler Günü sözleri, mesajları ve şiirleri | Öğretmenler günü kutlu olsun!

24 Kasım Öğretmenler Günü sözleri ve mesajları | Öğretmenler günü kutlu olsun!

24 Kasım Öğretmenler Günü sözleri, mesajları ve şiirleri | Öğretmenler günü kutlu olsun! - Sayfa 1

Türkiye’de her yıl 24 Kasım, Öğretmenler Günü olarak kutlanır. 24 Kasım 1928, Türkiye Cumhuriyeti devletininin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün "Millet Mektepleri’nin Başöğretmenliği"ni kabul ettiği gündür.

24 Kasım 2019 Pazar günü Öğretmenler Günü tüm yurdumuzda coşkuyla kutlanacak. Her yıl düzenli olarak kutlanan 24 Kasım Öğretmenler Günü, bu yıl Pazar gününe denk gelmesiyle birlikte, çoğu öğrenci öğretmenlerine telefon ile ulaşım sağlayacak. Telefon üzerinden en güzel Öğretmenler Günü mesajlarını ve en güzel Öğretmenler Günü şiirlerini paylaşmak isteyenler öğrenciler, arayışa koyuldu. En anlamlı ve sevgi dolu Öğretmenler Günü mesajları - şiirleri haberimizde...

24 Kasım Öğretmenler Günü sözleri, mesajları ve şiirleri | Öğretmenler günü kutlu olsun! - Sayfa 2

Öğretmen, doğan güneşe benzer. Etrafını aydınlatarak karanlıklara meydan okur. Öğretmenler Günün kutlu olsun!

Çocuklarımızın yetişmesinde büyük rol oynayan, her türlü fedakarlığı gösteren sizlere çok borçluyuz. Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun.

24 Kasım Öğretmenler Günü sözleri, mesajları ve şiirleri | Öğretmenler günü kutlu olsun! - Sayfa 3

Ülkemizin fedakar öğretmenleri, sizler her şeyin en güzeline layıksınız. Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun.

Dünyanın en değerli varlıkları olan siz Öğretmenler! Bugün, Türk Öğretmeninin Şeref Günüdür. Ona Olan Saygıyı Yenileme, Onun Yüceliğini Anma Günüdür. Böyle Anlamlı Bir Günde Hepinizi Sevgiyle, Candan Kutluyoruz. Öğretmenler gününüz kutlu olsun!

24 Kasım Öğretmenler Günü sözleri, mesajları ve şiirleri | Öğretmenler günü kutlu olsun! - Sayfa 4

Yeryüzünde barışı sağlayacak sihirli değnek analarla öğretmenlerin elindedir. Eğitim demek, vücutta ve ruhtaki güzelliği ve mükemmelliği son mertebesine kadar geliştirmek demektir. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun.

Ülkemizi gerçek hedefe, gerçek mutluluğa kavuşturmak için iki orduya ihtiyaç vardır: Biri vatanımızı kurtaran asker ordusu, diğeri ulusumuzun geleceğini yoğuran irfan bilim, kültür ordusudur. Öğretmenler gününüz kutlu olsun…