Anasayfa /  Foto Galeri

24 Haziran - 30 Haziran 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

24 Haziran - 30 Haziran 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 1

24 Haziran - 30 Haziran 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astrolojiv

24 Haziran - 30 Haziran 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 2

Haftalık tüm burçların yorumları her hafta olduğu gibi yine Trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı. Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 24 Haziran - 30 Haziran haftalık burç yorumları Haftalık tüm burçların yorumları her hafta olduğu gibi yine trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı . İşte 24 Haziran - 30 Haziran 2019 tarihleri haftalık burç yorumları. Burçların aşk, sağlık ve para durumları. Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu haftalık burçların yorumları.

24 Haziran - 30 Haziran 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 3

Koç Burcu 24 Haziran - 30 Haziran 2019 Haftalık Yorumları Haftanın ilk günü üzerinizde atıl bir enerji hissetseniz de dış dünya uyuşukluğa izin vermeyecek. Salı ve Çarşamba günleri spora giderek canlanmalı ve kendinizi gerek sosyal gerekse iş yaşamında göstermelisiniz. Haftanın ikinci yarısında aile içi sorumluluklardan uzaklaşarak arkadaşlarınızla eğlenmeyi deneyin. Ayrıca komisyon işlerinden sürpriz gelir elde etseniz de bu durum uzun vadeli olmayabilir. Bu nedenle kazancınızı korumayı bilmelisiniz. “En iyisini ben bilirim zihniyetini” ortak çıkarlar için kullanmayı başarmalısınız. Çocuklarla olan iletişim haftanıza renk katar. Haftanın son günü sürpriz kısa bir yolculuğa çıkabilirsiniz.

24 Haziran - 30 Haziran 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 4

Boğa Burcu 24 Haziran - 30 Haziran 2019 Haftalık Yorumları Hafta ortasına kadar yoğunluktan başınızı kaşıyacak vakit bulamayabilirsiniz. Planladığınız işleri halletmek yerine son anda gündeme gelen olaylarla gündelik hayatta uğraşabilirsiniz. Sevdiklerinizi koruyup, kollamak isteseniz de risk taşıyan kararlar iş hayatınızı etkiler. Ayrıca partnerinizden daha fazla ilgi beklersiniz. Herkes kişisel kararlarıyla baş etmeye çalıştığı için bu hafta birbirinize anlayış göstermek kaçınılmaz olacaktır. Perşembe günü Aslan burcuna geçecek olan iletişim ve beceri gezegeni Merkür, evde neşeyi yakalamanıza geçici de olsa imkan tanır. Dekorasyon değişikliği yaparak gündelik hayatın yorucu temposuna kısa bir ara verebilirsiniz.