Anasayfa /  Yaşam /  Burç Yorumları

24 Haziran - 30 Haziran 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

Haftalık tüm burçların yorumları her hafta olduğu gibi yine Trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı. Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 24 Haziran - 30 Haziran haftalık burç yorumları

Abone ol
Abone ol 24 Haziran 2019 09:11

Haftalık tüm burçların yorumları her hafta olduğu gibi yine trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı . İşte 24 Haziran - 30 Haziran 2019 tarihleri haftalık burç yorumları. Burçların aşk, sağlık ve para durumları.

Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu haftalık burçların yorumları. Aylık Burç Yorumları için burayı tıklayın 

Haftalık Burç Yorumları: 24 Haziran - 30 Haziran 2019 tarihlerinde burçların haftalık aşk – sağlık – para yorumlarınında bu hafta sizleri nelerin beklediğiniz görebilirsiniz

24 Haziran - 30 Haziran 2019 Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Boğa Burcu 24 Haziran - 30 Haziran 2019 tarihleri haftalık burç yorumları

Koç Burcu 24 Haziran - 30 Haziran 2019 Haftalık Yorumları

Haftanın ilk günü üzerinizde atıl bir enerji hissetseniz de dış dünya uyuşukluğa izin vermeyecek. Salı ve Çarşamba günleri spora giderek canlanmalı ve kendinizi gerek sosyal gerekse iş yaşamında göstermelisiniz. Haftanın ikinci yarısında aile içi sorumluluklardan uzaklaşarak arkadaşlarınızla eğlenmeyi deneyin. Ayrıca komisyon işlerinden sürpriz gelir elde etseniz de bu durum uzun vadeli olmayabilir. Bu nedenle kazancınızı korumayı bilmelisiniz. “En iyisini ben bilirim zihniyetini” ortak çıkarlar için kullanmayı başarmalısınız. Çocuklarla olan iletişim haftanıza renk katar. Haftanın son günü sürpriz kısa bir yolculuğa çıkabilirsiniz.

Boğa Burcu 24 Haziran - 30 Haziran 2019 Haftalık Yorumları

Hafta ortasına kadar yoğunluktan başınızı kaşıyacak vakit bulamayabilirsiniz. Planladığınız işleri halletmek yerine son anda gündeme gelen olaylarla gündelik hayatta uğraşabilirsiniz. Sevdiklerinizi koruyup, kollamak isteseniz de risk taşıyan kararlar iş hayatınızı etkiler. Ayrıca partnerinizden daha fazla ilgi beklersiniz. Herkes kişisel kararlarıyla baş etmeye çalıştığı için bu hafta birbirinize anlayış göstermek kaçınılmaz olacaktır. Perşembe günü Aslan burcuna geçecek olan iletişim ve beceri gezegeni Merkür, evde neşeyi yakalamanıza geçici de olsa imkan tanır. Dekorasyon değişikliği yaparak gündelik hayatın yorucu temposuna kısa bir ara verebilirsiniz.

24 Haziran - 30 Haziran 2019 Haftalık Burç Yorumları

İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu 24 Haziran - 30 Haziran 2019 tarihleri haftalık burç yorumları nelr var?

İkizler Burcu 24 Haziran - 30 Haziran 2019 Haftalık Yorumları

Geçen haftadan beri sürekli değişim rüzgarlarının ortasında kaldığınızı hissetseniz de hafta ortasında kuytu bir köşeye çekilip, güven alanınızı özellikle iş yaşamında tekrar gözden geçirmelisiniz. Birden fazla işe yetişmeye çalışırken hepsinin eksiklerini gidermek sizin için yorucu olabilir. Hayalini kurduğunuz bir kariyer planında gecikmelerle karşılaşabilirsiniz. Sabırlı olmakta yarar var. Hafta sonuna doğru masaj, spa, yoga gibi bedensel ve ruhsal dinginliğe destek veren aktivitelere vakit ayırın. Zira susmayan zihniniz sizi sinirli bir insana dönüştürebilir. Bu da özellikle duygusal ilişkilerinizde sıkıntı yaratacaktır.

Yengeç  Burcu 24 Haziran - 30 Haziran 2019 Haftalık Yorumları

 Geçen haftadan beri bir güne sığdırdığınız pek çok iş artık bedensel sağlığınızı zorlamaya başlar. Hayatın getirdiklerini olduğu gibi kabullenmekten başka yapacağınız hiçbir şey olmadığını anladığınızda her işiniz rast gidecektir. Geçmişten gelen eksik ödenen vergileri, aileyle paylaşılan gelirleri tekrar gözden geçirmek sizin için en doğrusu olacaktır. Hafta ortasında arkadaşlarınızdan gelen güven ve destek size huzur taşır. Birlikte yenen bir öğle yemeği ya da kahve molasının zevkine varmayı bilmelisiniz. Geleceğe dönük yatırımlarda kıpırdanma var. 

Aslan Burcu 24 Haziran - 30 Haziran 2019 Haftalık Yorumları

Haftanın en önemli gündemi gelir-gider tablonuza odaklanmak olacaktır. Özellikle Perşembe gününden sonra kişisel becerilerinizin iletişimle kuvvetlendirebilirsiniz. Yeteneğinizle kotaracağınız yeni bir iş projesi hayatınıza girebilir. Risk taşıyan ticari konular sizi korkutmamalı her şeyden önce uzun vadeli getirilerini masaya yatırmalısınız. Haftanın son günü arkadaşlarınızla vakit geçirerek haftanın yorgunluğunu üzerinizden atabilirsiniz. Ayrıca partnerinize yapacağınız bir sürprizle kendinize harika bir müzik ziyafeti çekebilirsiniz.

Başak Burcu 24 Haziran - 30 Haziran 2019 Haftalık Yorumları

Hafta başında duygusal konular kafanızı karıştırabilir. Partnerinizin mistik tavırları ilişkinizin geleceği hakkında karar almanızı zorlaştırsa da sezgilerinizin sesini dinlemek sizi yanıltmaz. Sizden beklediği ilgi ve sevgiyi ona korkmadan yansıtmalısınız. Zira aranızdaki bağ, Ağustos sonundan itibaren güçlenmeye başlar. İş planlarınızda bu hafta değişiklikler olabilir, evdeki hesap çarşıya uymasa da yeni projelerinizin alt yapı çalışmalarını tamamlama fırsatı yakalarsınız. Haftanın ikinci yarısı yurt dışıyla olan iletişiminiz hızlanır. Güvene dayalı ilişkiler yavaş yavaş filizlenmeye başlar. Eskilerden uzaklaşmak için cesaretli olmalısınız. Hafta sonu ikili projeler gündeme gelebilir.

24 Haziran - 30 Haziran 2019 Haftalık Burç Yorumları

Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu 24 Haziran - 30 Haziran 2019 tarihleri haftalık burç yorumlarında neler var?

Terazi Burcu 24 Haziran - 30 Haziran 2019 Haftalık Yorumları

Haftaya kendinizi yorgun hissederek adım atsanız da üzerinize vazife olmayan işleri üstlenmekten kaçınmayı öğrenmelisiniz. Aksi takdirde hayata karşı bıkkın bir tavır içine girebilirsiniz. Bu da olaylara daima olumlu bakan yanınızı olumsuz yönde etkiler. Sevdiklerinizin sizi hep gülen yüzünüzle görmeye ihtiyacı var. Hafta ortasında taşınma, gayrimenkul satımı, miras gibi konularla uğraşabilirsiniz. Değişimlere açık ve hazırlıklı olmalısınız. Uzaklarla kuracağınız iletişim haftanın ikinci yarısında artabilir. Kurumsal konularla ilgili olumlu gelişmelere sevinebilirsiniz.

Akrep Burcu 24 Haziran - 30 Haziran 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta kendinize yeni güvenli bir liman bulmalısınız. Zira eski çamlar yavaş yavaş bardak olur. Yeniye gerek özel gerekse iş hayatınızda yer açmayı hızlı bir şekilde öğrenmelisiniz. Hafta ortasında ikili ilişkilerinizden ekstra ilgi beklenir. Beraberliğinizde uyumu aramalı sırf kendi doğrularınıza odaklanmaktan uzaklaşmalısınız. Para konularından yana bu hafta şanssız sayılmasanız da kazançlar bir anda harcamaya dönüşebilir. Dikkatli olun. Perşembeden sonra annenizin desteğinden yararlanacaksınız. Bu sayede yeni bir iş kurmaya karar verebilirsiniz.

Yay Burcu 24 Haziran - 30 Haziran 2019 Haftalık Yorumları

Hayatınızdaki şartların değiştiği bir haftaya adım atıyorsunuz. Son anda aldığınız kararlarla seyahate çıkabilir, bir eğitime adım atabilirsiniz. Eğitimin size kazandıracaklarını iyice düşünmeli gereksiz vakit ve para harcamamalısınız. Yeni iş teklifleri alabilirsiniz. Fakat bu işler uzun vadede kalıcı olmayabilir. Tek projelere odaklanmak sizin için daha akıllıca olacaktır. Hafta ortasında sağlık kontrolünden geçebilirsiniz. Kemik ve eklemlerde ağrı hissedebilirsiniz. Gündelik hayatın koşturmasından kendinize ayıracak vakit mutlaka bulmalısınız.

24 Haziran - 30 Haziran 2019 Haftalık Burç Yorumları

Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 24 Haziran - 30 Haziran 2019 tarihleri haftalık burç yorumlarında neler var?

Oğlak Burcu 24 Haziran - 30 Haziran 2019 Haftalık Yorumları

Hayatınızdaki kökten değişimi iliklerinize kadar hissettiğiniz bir haftadasınız. Bedensel detox çalışmalarına başlayabilirsiniz. Fizksel ve ruhsal dönüşümün yeniye açtığı enerji sizin için paha biçilemez olacaktır. İkili ilişkinizde rutin giden ne varsa sarsılmaya hazır. Önemli olan yaşanılan farklılığın artık önünüze yepyeni bir yol alternatifi sunması olacak. Kozanın içindeki kelebeğin artık doğayla buluşma zamanı. Kemik ve dişlerde hassasiyet meydana gelebilir. Yeni iş projelerine sıcak bakacağınız bir haftadasınız. Para ve kazanç kapınız bereketlenecek. Hayatın sorumluluklarının yanı sıra, keyfinin de tadını çıkartmayı bilin.

Kova Burcu 24 Haziran - 30 Haziran 2019 Haftalık Yorumları

Hafta başında beklemediğiniz bir masrafla karşılaşabilirsiniz. Bu durumla baş etmek için savaşmak yerine, yeni kazanç kaplarının önünüze açılacağını da aklınızdan çıkartmayın. Bolluk ve bereket enerjisi auranızı doldurmaya hazır. Hafta ortasında evinize vakit ayırabilirsiniz. Yer değiştirmek veya eski eşyaları yenilemek gündeme gelebilir. Hafta sonunda ise uzun ve kalıcı olmayan gönül maceralarına kalbinizi açabilirsiniz. İletişimin bol olduğu bir dönem. Yeni arkadaş gruplarına dahil olmak zihninizi besler. Perşembeden sonra yeni bir organizasyon projesi kapınızı çalabilir. Tanınmış, statü sahibi insanlardan destek görürsünüz.

Balık  Burcu 24 Haziran - 30 Haziran 2019 Haftalık Yorumları

Haftanın ilk günü kafanızda halledilmesi gereken pek çok konu olsa da hangisinden işe başlayacağınıza karar vermekte zorlanabilirsiniz. En iyisi fazla acele etmeden olayları biraz akışa bırakmalısınız. Zira gelirinizdeki hızlı değişim kendiliğinden ortaya çıkar. Aşırı para harcamaktan kaçınmalı zorunlu olmadıkça alış veriş yapmamalısınız. Gerekli gereksiz alınan eşyalar bir süre sonra size zorluk çıkarabilir. Diğer yandan kıymetli eşyalarınızı da yok pahasına dağıtmamalısınız. Aksi takdirde kandırıldığınızı hissedebilirsiniz. Hafta ortasından sonra ortaklıklardan yana finansal açıdan yüzünüz güler. Bu kısa dönem refahı iyi değerlendirmeye çalışın. Kredi başvurusunda bulunmak ya da banka borçlarını kapamak için uygun bir süreç. Hafta sonunda evde sevdiklerinize neşeli bir davet vermek harika bir fikir olabilir.



GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN



24 Haziran - 30 Haziran 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji



Mart 2019 aylık burç yorumları için tıklayın



2019 yılı yıllık burç yorumları



iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.




Yorumlar