Anasayfa /  Eğitim

23 Nisan Cuma günü online ders olacak mı? EBA canlı ders var mı?

23 Nisan Cuma günü için öğrenciler canlı ders programını araştırmaya başladı. 8.ve 12.sınıflar hariç uzaktan eğitim süreciyle birlikte Milli Eğitim Bakanlığı'nın EBA sistemi üzerinden online dersler devam ediyor. Peki, yarın EBA canlı ders olacak mı, tatil mi? İşte konuyla ilgili detaylar..

Abone ol
Abone ol 22 Nisan 2021 08:53

23 Nisan Cuma günü için öğrenciler canlı ders programını araştırmaya başladı. 8.ve 12.sınıflar hariç uzaktan eğitim süreciyle birlikte Milli Eğitim Bakanlığı'nın EBA sistemi üzerinden online dersler devam ediyor. Peki, yarın EBA canlı ders olacak mı, tatil mi? İşte konuyla ilgili detaylar...

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na az bir zaman kala okulların tatil durumu merak ediliyor. 23 Nisan'da online ders yapılıp yapılmayacağı soruları gündemde. 

Pandemi öncesi okullarda, farklı mekanlarda coşku ve sevinçle kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, pandemi nedeniyle birçok yerde çevrimiçi kutlanacak.  Selçuk, 23 Nisan Cuma günü Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında tüm çocukları temsilen Anıtkabir’i ziyaret edecek. Bakan Selçuk, Atatürk’ün mozolesine çelenk bırakarak, Anıtkabir özel defterini imzalayacak.

Ardından 81 ilden öğrencilerin katıldığı çevrim içi bir programda çocuklar ile sohbet edecek. Bakan Selçuk 23 Nisan günü “Ankara Masal Evi”nin açılış törenine de katılacak. 23 Nisan günü TRT EBA kanallarında bayram çoşkusunun ekran karşında yaşanabileceği özel bir program yayında olacak.

COVID-19 salgını nedeniyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı evde kutlamak zorunda kalacak çocuklar için düzenlenecek 23 Nisan Çocuk Koşusu’na, 81 ilden 4-12 yaş arası çocuklar katılabilecek. Bu yıl ikincisi düzenlenecek koşuya katılımcılar evlerinden canlı bağlanarak yarışacak.

23 NİSAN'DA CANLI DERS OLACAK MI?

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resmi tatillerden biri. 23 Nisan resmi tatil olmasından dolayı öğrenciler, günlerinin keyfini sürecek. Canlı ders olmayacak ve okullar tatil olacak.

 

Yorumlar