Anasayfa /  Foto Galeri

21 Eylül MasterChef'te düelloyu kim kazandı? İşte 5 dakikayı kazanan isim ve yeni takımlar

MasterChef Türkiye’de bu akşam kaptanlık oyunu heyecanı yaşandı. 21 Eylül Pazartesi günü MasterChef Türkiye 60. bölümde yeni haftanın kaptanları belirlendi. Bu hafta, MasterChef 2020’te yedekten katılan yarışmacı Brezilyalı Walison Fonseca oldu. Şefler, kaptanlık oyununda yarışmacılardan “içli köfte” yapmalarını istedi. En güzel içli köfteyi yapan yarışmacı, MasterChef 6. Haftasında Mavi takımın kaptanı oldu ve Kırmızı takım kaptanını seçti. Peki, MasterChef’te kim kazandı?

21 Eylül MasterChef'te düelloyu kim kazandı? İşte 5 dakikayı kazanan isim ve yeni takımlar - Sayfa 1

Ekranların en çok izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2020’de heyecan zamanla yükselmeye devam ediyor. Bu akşam, 21 Eylül Pazartesi günü, MasterChef 60. bölümü ekrana geldi. Walison Fonseca’nın yedeklerden katıldığı altıncı haftada yarışmacılar kaptanlık oyunu için mücadele etti. Kaptanlık oyunu için yarışmacılardan istenen yemek “İçli Köfte” idi. Mavi takım kaptanı olmak isteyen yarışmacılar, günün en iyi içli köftesini hazırlamak için verilen sürede tüm hünerlerini sergiledi. Günün sonunda şefler, tadım yaptıkları köfteler sonrasında kazanan yarışmacıyı açıkladılar. Peki, MasterChef’te bu akşam kaptanlık oyununu kim kazandı? Düelloyu hangi takımın kaptanı kazandı? İşte MasterChef kaptanlık oyununda yaşananlar…

21 Eylül MasterChef'te düelloyu kim kazandı? İşte 5 dakikayı kazanan isim ve yeni takımlar - Sayfa 2

MASTERCHEF’TE KAPTANLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

MasterChef Türkiye’de Mavi takım kaptanı olmak isteyen yarışmacılar, en iyi içli köfteyi yapmak için uğraştılar. Süre sonunda şefler, hazırlanan içli köftelerin tatlarına, kalınlığına baktılar. Sonrasında içlerinde beğendiklerini açıkladılar. Son üçe kalan isimler Uğur, Ebru ve Serhat oldu. Bu üç isim arasından kaptanlık oyununu kazanan kişi, MasterChef Uğur oldu.

21 Eylül MasterChef'te düelloyu kim kazandı? İşte 5 dakikayı kazanan isim ve yeni takımlar - Sayfa 3

KIRMIZI TAKIM KAPTANI KİM SEÇİLDİ?

MasterChef 2020’te altıncı haftanın Mavi takım kaptanı olan Uğur, bir hafta mücadele edeceği Kırmızı takım kaptanı olarak Emir’i seçti.

21 Eylül MasterChef'te düelloyu kim kazandı? İşte 5 dakikayı kazanan isim ve yeni takımlar - Sayfa 4

MASTERCHEF’TE HAFTANIN TAKIMLARI NASIL OLDU?

Kaptanlık oyunu sonrasında Mavi takım kaptanı ve Kırmızı takım kaptanını belli oldu. Bu haftanın kaptanları tarafından takımlarına seçilen ve ortaya çıkan takımları şu şekilde;