Anasayfa /  Foto Galeri

21 Eylül MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı, eleme adayı kim oldu

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye son bölümde kırmızı ve mavi takımlar arasında dokunulmazlık oyunu mücadelesi yaşandı. İki takım yarışmacıları, Osmanlı saray ziyafetleri menüsünde yer alan 7 farklı tarifi en iyi şekilde yapmaya çalıştı. Peki, MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı? sorularının yanıtları ve tüm detaylar.

21 Eylül MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı, eleme adayı kim oldu - Sayfa 1

MasterChef 2021 programının 21 Eylül günü TV8 ekranlarında yayınlanan son bölümünde ana kadro yarışmacılarından oluşan kırmızı ve mavi takımlar arasında dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Mehmet, Danilo ve Somer şeflerin jüriliğinde oynanan dokunulmazlık oyununda verilen menüyü en başarılı şekilde hazırlayan takım dokunulmazlığın sahibi olurken başarısız olan takım eleme adayı oyununda mücadele verdi. Oyun sonunda haftanın ilk ve 2. Eleme adayları da belli oldu. Bu gelişme sonrasında yarışmanın takipçileri "MasterChef eleme adayı kim oldu, dokunulmazlığı kim kazandı?" soruları üzerinden araştırmalarını sürdürüyor.

21 Eylül MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı, eleme adayı kim oldu - Sayfa 2

MASTERCHEF ELEME ADAYI KİM OLDU, DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?
TV8 ile MasterChef eleme adayı seçilen isim ve dokunulmazlığı kazanan takım ile ilgili detaylar şöyle;

21 Eylül MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı, eleme adayı kim oldu - Sayfa 3

MasterChef 2021 son bölüm, sezonun ilk dokunulmazlık oyununa sahne oldu. Önceki gün belirlenen mavi ve kırmızı takımlar arasında, Mehmet, Danilo ve Somer şefler tarafından belirlenen menüler hazırlandı ve jüri şeflerin tadımına sunuldu.

21 Eylül MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı, eleme adayı kim oldu - Sayfa 4

MASTERCHEF'TE DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?
Mavi ve kırmızı takımların ilk dokunulmazlık oyununda hazırladıkları menüde yer alan yemeklerin Mehmet, Danilo ve Somer şefler tarafından tadılması sonrasında yemek bazında yapılan puanlamada en fazla oyu alan takım kırmızı takım oldu ve dokunulmazlık zırhını kazandı.