Anasayfa /  Foto Galeri

2023 yıllık burç yorumları! Aşk, Sağlık, Para 2023'de burçların durumu

2023 yıllık burç yorumunuzu okudunuz mu? 2023 yılı hangi burçlar için olumlu geçecek? Koç burcu 2023 yıllık burç yorumu ne söylüyor? Boğa burcunu 2023 yılında neler bekliyor? İkizler burcu için 2023 yılı nasıl geçecek? Yengeç burçları 2023 yılında neler yapacak? Aslan burçlarının aşk hayatı 2023 yılında canlanıyor mu? Başak burçları için 2023 yılı olumlu geçecek mi? Uzman Astrolog Aygül Aydın'dan 2023 yıllık burç yorumları sizlerle...

2023 yıllık burç yorumları! Aşk, Sağlık, Para 2023'de burçların durumu - Sayfa 1

KOÇ BURCU

Eski şeylerin artık sona erdiği bir zamandasın. Eski olan hiçbir konuyu artık günümüze taşıma. Daha parlak ve daha ışıltılı bir şey sana doğru geliyor amasen hala geçmişin sana acı veren yönleri ile hesaplaşıyor olabilirsin. 2012 senesinden beri cevap alamadığın her şeye cevap buluyorsun.

2023 Koç burcu haritasında güçlü bir Venüs olacak.2023'te, özellikle yılın ilk yarısında, aşkta sayısız fırsata işaret ediyor. Yılın ilk yarısında Koç burcunda evlenmeyi planlayan veya birine evlenme teklif etmeyi düşünen herkes için iyi bir zaman olacak. İkinci çeyrekte Haziran sonrası ilişkinize olgunluk getirecek. Koç'un bu süre zarfında dikkate alması gereken tek durumu üçüncü bir tarafın etkisinden kaçınmaktır. Partnerinizle aranıza başka birinin girmesine izin verirseniz, ani bir bölünme veya yol ayrımına gidebilirsiniz. Bu yıl çok eski bir aşkın canlanması söz konusu olabilir.

2023 yıllık burç yorumları! Aşk, Sağlık, Para 2023'de burçların durumu - Sayfa 2

BOĞA BURCU

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, finansal açıdan şanslı olduğunuz bir yıla “merhaba” diyorsunuz. Maddi güvence sizin bu hayattaki en önemli motivasyonunuz! Dolayısıyla da size bunu sağlayacak her imkana açık ve hazırsınız. Tarzınızda, duruşunuzda, alışkanlıklarınızda değişikliğe gitmek gerektiğinde, zorlansanız dahi yaşam standartlarınızdan ödün vermiyorsunuz. Bu direnci kırmaya başladığınız bir 2022 yılından sonra değişen ve yenilenen hayatınızın meyvelerini 2023 yılında, özellikle Jüpiter’in de burcunuza geçişi ile fazlasıyla alabilirsiniz. Yılın ilk ayında Merkür’ün Oğlakburcundaki geri hareketini sonlandırması size bu konudaki ilk sinyalleri yakıyor. Burcunuzda geri hareketini devam ettiren Uranüs’ün de ileri hareketi, taşların yerine oturmasını sağlayacaktır. Anlam aradığınız her konuda soru işaretlerini silebilirsiniz. Durmak yerine hareket etmenin önemi hayatınızın pek çok noktasında etkisini gösterebilir.

2023 yıllık burç yorumları! Aşk, Sağlık, Para 2023'de burçların durumu - Sayfa 3

İKİZLER BURCU

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, tam hızınızı ve motivasyonunuzu yakalamışken işlerin sizin planlarınızın dışında gittiği bir yılın ardından 2023 yılına bu motivasyonu yeniden kazanarak başlıyorsunuz. Üzerinizdeki durgunluğu atabilirsiniz. Burcunuzdaki geri hareketini sonlandıran Mars, size yapmak istediklerinizle ilgili fırsatlar ve telafiler sunabilir. Koşullarınız her ne olursa olsun, içinde bulunduğunuz durumun bir gün sona ereceğini ve bu yüzden hep devam etmek zorunda olduğunuzu bilmelisiniz. Bu bilinç size her defasında yeni kapılar açabilir. Beklediğinize değen bir sürece giriyorsunuz.

2023 yıllık burç yorumları! Aşk, Sağlık, Para 2023'de burçların durumu - Sayfa 4

YENGEÇ BURCU

Yengeç ve yükselen burcu Yengeç olanlar, Mesafelerin ve bunun getirilerinin sizin için anlamını aradığınız bir yıla giriyorsunuz. Bu kez daha önceki tecrübelerinizden farklı olarak yalnız kaldığınızı ya da bırakıldığınızı değil, yanınızda kimlerin kaldığını deneyimleyebilirsiniz.

2023’te üzüldüğünüz konulara son vererek, ileriye dönük ve mantığınızın ağır bastığı her şeye “evet” diyeceksiniz. Yeni yıla burcunuzda gerçekleşecek bir dolunay ile başlamak, yeniden başlamakla ilgili tüm tereddütlerinize netlik kazandıracaktır.

Eksikleri kapatıyor, iyi olanı geliştiriyorsunuz. Karşılaştığınız tüm insanlarda ve imkanlarda ana fikriniz bu olabilir. Bu da sizin başka insanlarla olan iletişiminizi, bir yarış haline gelmekten kurtarabilir. Kendinize, isteklerinize ve gereklilik duyduğunuz konulara, insanlara daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Gücün doğru kullanıldığında gerçek bir güç olduğunu kendinize gösterebilirsiniz. Bunu başarmak, çevrenize de belli bir etki bırakmanızı sağlayacaktır.