Anasayfa /  Medya

2023 Tozkoparan İskender dizisi 3. sezon ne zaman başlayacak?

TRT 1 ekranlarının sevilerek takip edilen dizisi Tozkoparan İskender 27 Mart Pazar günü sezon finali yapmıştı. Yeni yılın gelmesiyle birlikte sevilen dizinin yeni sezonunun ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. İşte detaylar...

Abone ol
Abone ol 15 Ocak 2023 12:01

TRT 1 ekranlarının sevilerek takip edilen dizisi Tozkoparan İskender 27 Mart Pazar günü sezon finali yapmıştı. Yeni yılın gelmesiyle birlikte sevilen dizinin yeni sezonunun ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. İşte detaylar...

TOZKOPARAN İSKENDER NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Tozkoparan İskender 3. sezon hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Tozkoparan İskender'in ne zaman başlayacağına dair güncel bir açıklama gelir gelmez haberimiz de yer vereceğiz.

TOZKOPARAN İSKENDER MÜZİKALİ BAŞLIYOR

TRT’nin sevilen dizisi Tozkoparan İskender, müzikal tiyatro oyunu ile sömestr tatili süresince sahnede olacak.

Paraf Genç Kart’ın sömestr etkinliği bünyesinde Fotoroman Film Yapım, Poll Production ve TRT iş birliğiyle sahneye konulacak olan müzikal, 21-22-23-24-25-26-27-28-29-30-31 Ocak ve 1-2-3-4-5 Şubat tarihlerinde 14:00 ve 18:00 saatlerinde Maslak TİM Show Center’da gösterimde olacak.

TOZKOPARAN İSKENDER KONUSU NE?

Daha küçük yaşta rekorlara imza atmış süper kahraman İskender günümüze geliyor. Üstelik yol arkadaşları Salih ve Fikri hocaları ve peşinden ayrılmayan ezeli düşmanı Giovanni ile beraber.

12 yaşında olmasına rağmen olağanüstü yeteneklere sahip olan kemankeş İskender, 2020 senesinden yaşadığı döneme geri dönmez ise tarihin seyri değişecek, Tozkoparanlar yok olacak ve kötüler kazanacak. Ancak İskender’in derdi sadece bu değil. Onu günümüzde de pek çok sıkıntı bekliyor olacak. Bir türlü kontrol etmeyi beceremediği güçleri, sürekli peşinde olan Venedikli okçu Giovanni ve okuldaki sorunlu Kasırga takımı. Ve tabi ki tüm bu tehlikelere karşı Mavi Ay takımı İskender’i tek başına bırakmayacak.

TOZKOPARAN İSKENDER OYUNCULARI KİMLER?

Dizinin çocuk oyuncuları arasında Çağan Efe Ak, Tuana Naz Tiryaki, Esat Polat Güler, Yağız Kılınç, Ülkü Hilal Çiftçi, Leya Kırşan, Defne Erşen, Deniz Erayvaz, ve Mert Erdoğdu gibi birbirinden yetenekli isimler yer alıyor.

Dizide çocuk oyunculara Yusuf Gökhan Atalay, Burak Alkaş, Fırat Albayram, Sera Tokdemir, Muhittin Korkmaz, Esin Gündoğdu, Mehmet Emin Kadıhan ve Suna Selen gibi çok sevilen isimler eşlik ediyor.

Yorumlar