Anasayfa /  Foto Galeri

2023 TOGG fiyat listesi ve satış tarihi - TOGG renkleri

Heyecanla beklenen Türkiye'nin tamamen yerli ve milli otomobili TOGG hakkında merak edilen yeni detayları vatandaşlarla paylaştı. TOGG'un renkleri de meraklılarına sunuldu. Peki TOGG'un fiyatı belli oldu mu, ne kadar? TOGG'un satış tarihi ne zaman? İşte 2023 TOGG fiyat listesi ve TOGG renkleri

2023 TOGG fiyat listesi ve satış tarihi - TOGG renkleri - Sayfa 1

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Togg Gemlik Kampüsü Açılış Töreni'nde konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Yeni nesil bir girişim olan Togg aracısız şekilde vatandaşlarımızla buluşacak. Tıpkı diğer yeni nesil araç üreticileri gibi Togg'da dijital ve fiziksel deneyimi birleştirerek çözmeye karar verdi." ifadeleri sonrasında ön satış ve siparişler için tarih verdi. İşte 2023 TOGG fiyat listesi ve satış tarihi...

2023 TOGG fiyat listesi ve satış tarihi - TOGG renkleri - Sayfa 2

''FİYAT VE SİPARİŞLER ŞUBATTA''

Yeni nesil bir girişim olan Togg aracısız şekilde vatandaşlarımızla buluşacak. Tıpkı diğer yeni nesil araç üreticileri gibi Togg'da dijital ve fiziksel deneyimi birleştirerek çözmeye karar verdi. Vatandaşlar siparişlerini Şubat'ta verebilecekler. Ön satış ve sipariş şartları da yeri gelince açıklanacak.

2023 TOGG fiyat listesi ve satış tarihi - TOGG renkleri - Sayfa 3

TOGG CEO'su Gürcan Karakaş, her fırsatta otomobilin 'ulaşılabilir' bir fiyat politikasına sahip olacağını söylese de, henüz bu konuda açıklanmış resmi bir fiyat bulunmuyor. Yapılan son değişiklik ile birlikte, motor gücü 160 kW'ı geçmeyen ve matrah değeri 700 bin TL'yi aşmayan elektrikli otomobillerin yeni ÖTV oranı yüzde 10 oldu.

2023 TOGG fiyat listesi ve satış tarihi - TOGG renkleri - Sayfa 4

18 Temmuz 2020'de ilk temeli atılan Gemlik TOGG Fabrikası Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle 29 Ekim 2022'de açıldı. Kürsüye kadar banttan inen ilk Togg ile gelen Başkan Erdoğan, vatandaşlara hitap etti. Togg'un şubat ayında vatandaşlar tarafından sipariş verilebileceğini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, fiyatının da şubat ayında netleşeceğini söyledi.