Anasayfa /  Medya

2023 Survivor Ünlüler-Gönüllüler yedekleri belli oldu!

Ekranların sevilen yarışması Survivor'da ilk eleme sonrası dün akşam ekrana gelen bölümde yarışmaya katılan yedeklerin kim olduğu belli oldu. İşte Survivor 2023 Ünlüler-Gönüllüler yedekleri...

Abone ol
Abone ol 20 Ocak 2023 18:00

Ekranların sevilen yarışması Survivor'da ilk eleme sonrası dün akşam ekrana gelen bölümde yarışmaya katılan yedeklerin kim olduğu belli oldu. İşte Survivor 2023 Ünlüler-Gönüllüler yedekleri...

SURVİVOR NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?
Survivor yeni bölümüyle bugün saat 23:15'de yayınlacak.

SURVİVOR YEDEKLERİ BELLİ OLDU MU?
Survivor 2023'te bugünkü yarışma öncesi yedekler takımlara dahil oldu. Yeni senenin ilk 5 yedeği şu şekilde;

Nefise Karatay / Ünlüler takımı
Çağla Taşdelen / Ünlüler takımı
Ertuğ Onur Yaşlıoğlu / Ünlüler takımı
Fatih Kılıçarslan / Gönüllüler takımı
Senem Genç / Gönüllüler takımı
Yedekler bugünkü erzak oyununda takımlarına dahil olacak ve yarışmaya başlayacak.

SURVİVOR 2023 NEFİSE KARATAY KİMDİR?
Survivor 2023 Ünlüler takımına yedeklerden yeni gelen yarışmacılardan birisi de Nefise Karatay oldu. Nefise Karatay 25 Şubat 2000 senesinde doğdu. Nefise Karatay milli atlettir. Uzun atlama ve engelli atlama dallarında kariyerine devam ediyor. Nefise Karatay henüz 5 yaşındayken spor hayatına başlamıştır. Nefise Karatay spor yaşamına Fenerbahçe ile başlamıştır.

SURVİVOR 2023 ÇAĞLA TAŞDELEN KİMDİR?
Survivor 2023 Ünlüler takımına yedeklerden yeni gelen yarışmcılar birisi de Çağla Taşdelen oldu. Çağla Taşdelen antrenötlük yapmaktadır. Çağla Taşdelen Survivor 2023 yedeklerden Ünlüler takımına geldi. Sosyal medya hesaplarını da aktif şekilde kullanan Çağla Taşdelen'in İnstagram'da 4 bin takipçisi vardır. İnstagram adresi "caglatasdelen" şeklindedir.

SURVİVOR 2023 ERTUĞ ONUR YAŞLIOĞLU KİMDİR?
Survivor 2023 Ünlüler takımına yedeklerden yeni gelen yarışmacılardan birisi de Ertuğ Onur Yaşlıoğlu oldu. Ertuğ Onur Yaşlıoğlu fitness ve sporla ilgilenmektedir. Ertuğ Onur Yaşlıoğlu Survivor 2023 yedeklerden Ünlüler takımına geldi. Sosyal medya hesaplarını da aktif şekilde kullanan Ertuğ Onur Yaşlıoğlu'nun İnstagram'da 1500 takipçisi vardır. İnstagram adresi "ertugyaslioglu" şeklindedir.

SURVİVOR 2023 FATİH KILIÇARSLAN KİMDİR?
Survivor 2023 Gönüllüler takımına yedeklerden yeni gelen yarışmacılardan birisi de Fatih Kılıçarslan oldu. Fatih Kılıçarslan yaşam koçudur ve Yozgatlı'dır. Fatih Kılıçarslan Survivor 2023 yedeklerden Gönüllüler takımına geldi. Sosyal medya hesaplarını da aktif şekilde kullanan Fatih Kılıçarslan'ın İnstagram'da 132 bin takipçisi vardır. İnstagram adresi "fatihkilicarslan66" şeklindedir.

SURVİVOR 2023 SENEM GENÇ KİMDİR?
Survivor 2023 Gönüllüler takımına yedeklerden yeni gelen iyarışmacılardan birisi de Senem Genç oldu. Senem Genç 19 Ocak 2023 Perşembe günü oynanan oyunda Survivor 2023 yedeklerden Gönüllüler takımına geldi. Sosyal medya hesaplarını da aktif olarak kullanan Senem Genç'in İnstagram'da 1600 takipçisi vardır. İnstagram adresi "gencsenem" şeklindedir.

Yorumlar