Anasayfa /  Foto Galeri

2022 yılının en şanssız burçları onlar oldu!

2022'nin en şanssız burçları belli oldu. 2022’de bazı burçları yeni bir sayfa açacakken, bazı burçlar için ise işler her zaman yolunda gitmeyecek.

2022 yılının en şanssız burçları onlar oldu! - Sayfa 1

2022’nin en çok merak edilen konularından biri de burçların nelerle karşılaşacağı oluyor. 2022’de bazı burçları yeni bir sayfa açacakken, bazı burçlar için ise işler her zaman yolunda gitmeyecek. Tüm dünyada astrologların görüşlerine göre 2022 yılının en şanssız burçları hangileri olacak? İşte, tüm merak edilenlerin yanıtları…

2022 yılının en şanssız burçları onlar oldu! - Sayfa 2

İKİZLER

Uzun süredir kariyer evinizde seyahat eden Neptün’ün etkisi ile iş alanınızda tam olarak nasıl ilerlemek istediğinize net bir cevap bulamamış olabilirsiniz. 2022’de bazı İkizler'in artık iş değiştirme vaktinin geldiğinin habercisi olacak. Özellikle tutulmaların da etkisiyle, iş yerinde arkanızdan dönen dolapları fark edebilir ve bunlarla mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz.

Bu yıla biraz bitkin başlayabilir, mental olarak kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Sene boyunca süre gelecek olan tutulmalar, özellikle sağlık alanına daha çok özen göstermeniz gerektiğini söylüyor. Aromaterapinin şifasını keşfederek yeni deneyimler yaşayabilirsiniz. İdeallerinize giden yol meşakkatli olabilir. Hemen pes etmeyin!

2022 yılının en şanssız burçları onlar oldu! - Sayfa 3

TERAZİ

2022 yılında bazı sorumluluklarınızın hayat enerjinizi aşağı çektiğini hissedebilirsiniz. Kış aylarında durgun seyreden kariyer hayatınız baharda kendini gece gündüz çalışmaya bırakacak. Bu yıl sorumluluklarınız artacağından, eğlence ve romantizme çok da zaman ayıramayabilirsiniz. İlişkilerde maceradan çok güven arayışı içinde olacaksınız. Bazı ilişkiler çetin bir sınavdan geçecek. Bedeninizdeki stresi azaltmak için düzenli beslenmeye ve uykunuza dikkat etmeniz gerekiyor. Ufak kazalara, yanıklara karşı tedbiri elden bırakmayın.

2022 yılının en şanssız burçları onlar oldu! - Sayfa 4

YAY

2022'de ani ve düşünmeden karar almamaya özen gösterin. İş hayatınızda çok fazla risk almaktan kaçının. Beklenmedik bir şekilde çalışma ortamınız değişebilir. Şubat ayında yapacağınız spekülatif kazançlara ve yatırımlara son derece dikkat etmelisiniz.

Bu sene sağlık kontrollerinizi sakın ihmal etmeyin. Kayak, paraşüt gibi ekstrem sporlar yapmak sizin için riskli olabilir. Kış aylarında bazı Yaylar ağır grip geçirebilir. Bunun için bağışıklık sisteminize ve düzenli beslenmenize dikkat etmelisiniz. Tiroit, farenjit ve boğaz yolu hastalıklarına karşı dikkatli olun; kendinizi korumaya özen gösterin.

Hayatınızda başarısızlık bile olsa bunu bir hayat deneyimi olarak algılayın ve yolunuza devam edin. Barınaklara yardım etmek ve evcil hayvanlarla ilgilenmek bu sene ruhunuza fazlasıyla iyi gelecek.