Anasayfa /  Foto Galeri

2022 yılında burçları neler bekliyor? 2022 Burcunuz için nasıl geçecek? 2022 yıllık burç yorumları

2022yıl burçları neler bekliyor? 2022 Burcunuz için nasıl geçecek? 2010 yılı Koç Burcu için Sağlık, aşk, evlilik ve ilişkiler, iş, para ve kariyer olanakları nasıl olacak? İşte 2022 yıllık burç yorumları

2022 yılında burçları neler bekliyor? 2022 Burcunuz için nasıl geçecek? 2022 yıllık burç yorumları - Sayfa 1

2022 yıl burçları neler bekliyor? 2022 Burcunuz için nasıl geçecek? 2022 yılı Koç Burcu için Sağlık, aşk, evlilik ve ilişkiler, iş, para ve kariyer olanakları nasıl olacak?

2022 yılı Koç Burcu için Sağlık, aşk, evlilik ve ilişkiler, iş, para ve kariyer olanakları nasıl olacak?

2022 yılı Boğa Burcu için Sağlık, aşk, evlilik ve ilişkiler, iş, para ve kariyer olanakları nasıl olacak?

2022 yılı İkizler Burcu için Sağlık, aşk, evlilik ve ilişkiler, iş, para ve kariyer olanakları nasıl olacak?

2022 yılı Yengeç Burcu için Sağlık, aşk, evlilik ve ilişkiler, iş, para ve kariyer olanakları nasıl olacak?

2022 yılı Aslan Burcu için Sağlık, aşk, evlilik ve ilişkiler, iş, para ve kariyer olanakları nasıl olacak?

2022 yılı Terazi Burcu için Sağlık, aşk, evlilik ve ilişkiler, iş, para ve kariyer olanakları nasıl olacak?

2022 yılı Akrep Burcu için Sağlık, aşk, evlilik ve ilişkiler, iş, para ve kariyer olanakları nasıl olacak?

2022 yılı Başak Burcu için Sağlık, aşk, evlilik ve ilişkiler, iş, para ve kariyer olanakları nasıl olacak?

2022 yılı Yay Burcu için Sağlık, aşk, evlilik ve ilişkiler, iş, para ve kariyer olanakları nasıl olacak?

2022 yılı Oğlak Burcu için Sağlık, aşk, evlilik ve ilişkiler, iş, para ve kariyer olanakları nasıl olacak?

2022 yılı Kova Burcu için Sağlık, aşk, evlilik ve ilişkiler, iş, para ve kariyer olanakları nasıl olacak?

2022 yılı Balık Burcu için Sağlık, aşk, evlilik ve ilişkiler, iş, para ve kariyer olanakları nasıl olacak?

2022 yılında burçları neler bekliyor? 2022 Burcunuz için nasıl geçecek? 2022 yıllık burç yorumları - Sayfa 2

2022 yılı Koç Burcu için Sağlık, aşk, evlilik ve ilişkiler, iş, para ve kariyer olanakları nasıl olacak?

Bu, ruhsal oyununuzu geliştirmek, içsel şifa yapmak ve öz bakımı önceliklendirmek için önemli bir yıl, Koç. Bazı alternatif terapi biçimlerini denemenin veya mistik sanatlarla deneyler yapmanın bazı büyük ruhsal atılımlara yol açabileceğini ve başkalarıyla bağlantınızı derinleştirebileceğini görebilirsiniz. Yakında yüzeye çıkmaya başlayacak her türlü yeni fikri bir araya getiriyorsunuz ama bu iç gözlem planlama aşamalarında kendinizi acele etmeyin! Bir tırtılın kelebeğe dönüşmesinin tek yolu bir kozaya çekilmek, bu yüzden 2022’nin ruhunuzu beslemesine izin verin.

2022, ilişki odaklı Venüs’ün kariyer bölgenizde geriye doğru ilerlemesiyle başlar ve başkaları tarafından nasıl algılanmak istediğinizi düşünmek için zaman harcamanızı gerektiren enerjiler söz konusu. Uzun süredir devam eden inançların ve hedeflerin bir yeni yıl planlarını kullanabileceğini keşfedebilirsiniz. Yolunuzu gözden geçirmek için her zamanki koşuşturmanızdan bir adım geri atmak ilk başta tuhaf gelse de, hepsi sosyal ve profesyonel hayatınızı etkileyebilecek olan Merkür’ün dört gerilemesi sayesinde yakında aşina olacağınız bir duygu. Bu enerji; ilki iletişimi bölgenizi, ikincisi iletişim bölgenizi etkiler; üçüncüsü ortaklık bölgenizi ve 29 Aralık’tan 18 Ocak 2023’e kadar dördüncüsü kariyer bölgenizde olacak.

Tüm bu geçişlerin altında yatan tema, kendinizi nasıl ifade ettiğinizdir ve bu yöneticiniz Mars, 30 Ekim ile 12 Ocak 2023 tarihleri arasında iletişim bölgenizde geri harekette olduğunda sizin için önemli bir şekilde ortaya çıkacaktır. Bu dönem test edilecek. Sabrınız, özellikle de başkalarıyla etkileşim ve işbirliği söz konusu olduğunda, ancak bu süreçte kendiniz hakkında çok şey öğreneceksiniz.

Kendiniz hakkında bilgi edinmekten bahsetmişken, şanslı Jüpiter bu yıl zamanının çoğunu ruhanilik bölgenizde 28 Aralık 2021’den 10 Mayıs’a ve yine 28 Ekim’den 20 Aralık’a kadar geçirirken, terapide derinlere inebilir, zorlu, duygusal mücadele edebilirsiniz. Meditasyon, yoga ve daha fazla hayal kurma gibi solo uygulamalar da faydalı olabilir. Ve sizin için tüm yılın en heyecanlı dönemi olarak 10 Mayıs 28 Ekim arasını takviminizde daire içine alın, Genişleyen Jüpiter, 2010-2011’den beri ilk kez burcunuza girerek şansınızı, iyimserliğinizi ve en büyük hayallerinizi gerçeğe dönüştürme yeteneğinizi artıracak.

2022 yılında burçları neler bekliyor? 2022 Burcunuz için nasıl geçecek? 2022 yıllık burç yorumları - Sayfa 3

2022 yılı Boğa Burcu için Sağlık, aşk, evlilik ve ilişkiler, iş, para ve kariyer olanakları nasıl olacak?

Boğa, bu yıl hayatınıza muhteşem yeni bağlantılar getirecek ve büyümenizi destekleyecek heyecan verici yeni arkadaşlıklara erişmenizi sağlayacak. Ve çevrenizde sizinle aynı düşünen insanlardan oluşan bir ekip olması önemlidir, çünkü Kuzey Düğüm burcunuza girerken, kendinize güvenmeye başlayacak ve tamamen yeni yollarla kendinize güvenmeyi öğreneceksiniz. Hem kariyer hem de ilişki departmanında yolunuza çıkan birçok ders ve değişiklik var, bu yüzden sabit kalmak için sezgilerinize güvenmekten korkmayın. Gezegenler, 2022’de içten sabrınızı test edebilir, ancak aynı zamanda size asla yalnız olmadığınızı hatırlatan nimetler de getirecekler. Aşk hayatınızda ise büyük sürprizlere hazır olun.

Geçen yıl boyunca burcunuzdaki Uranüs ile ciddi bir şekilde karşı karşıya gelen ciddi Satürn sayesinde, evrenin sizi bir süredir değişmeye ve büyümeye zorladığını hissediyorsunuzdur. Bu yılki tutulmaların dördünün de burcunuza (30 Nisan ve 8 Kasım’da) ya da ortaklık bölgenize (15 Mayıs ve 25 Ekim) isabet etmesi sayesinde, bu temanın yoğunluğunun bu yıl yüksek bir seviyeye ulaşmasına hazırlanın. Her biri, benlik duygunuzda daha güçlü durmanız ve büyümenin bire bir ilişkilerinize yansıdığından emin olmanız için yolculuğunuzda sizi daha da ileriye götürür.

Bu arada, bu yılki Merkür retroları, profesyonel yolunuzdan ne istediğinizi düşünmenizi sağlayacak. Birincisi kariyer bölgenize, ikincisi para bölgenize, üçüncüsü günlük rutin bölgenize ve dördüncüsü yüksek öğrenim bölgenize düşüyor size yavaşlamanız ve hedeflediğiniz şeyin nabzını tutmanız için dört fırsat sunuyor, nasıl değer görmek istediğinizi, gününüzün nasıl görünmesini istediğinizi ve hedeflerinize ulaşmak için ufkunuzu nasıl genişletmek istediğinizi belirleyin.

Bu sorulardan herhangi birine takılırsanız, şanslı Jüpiter’in 28 Aralık 2021’den 10 Mayıs’a kadar ağ bölgenizden geçmesi sayesinde arkadaşlarınızın ve iş arkadaşlarınızın bilgeliğinden ve desteğinden yararlanabileceğinizden emin olabilirsiniz. ve yine 28 Ekim’den 20 Aralık’a kadar. Ve 12 Nisan civarında, sezonunuz başlamadan hemen önce, Jüpiter orada rüya gibi Neptün ile bağlantı kurar ve potansiyel olarak umut verici bir grup projesine yol açabilecek yaratıcı bir beyin fırtınasını körükler. Toplumsal bir çabanın parçası gibi hissetmek, şimdi rahatlatıcı ve özellikle verimli olabilir.

2022 yılında burçları neler bekliyor? 2022 Burcunuz için nasıl geçecek? 2022 yıllık burç yorumları - Sayfa 4

2022 yılı İkizler Burcu için Sağlık, aşk, evlilik ve ilişkiler, iş, para ve kariyer olanakları nasıl olacak?

Yüksek fikirli ilgi alanlarını takip etme ve hayata bakış açınızı genişletme konusunda daha ciddi hale geliyorsunuz, İkizler – ve bu yıl, bu genişletilmiş bakış açısını kariyer yolunuza uygulamak için hayırlı bir şansınız var. Bu, işte başarı elde etmek ve toplumdaki imajınızı yükseltmek için güçlü bir dönemdir, bu nedenle profesyonel hedeflerinizin peşinden gitmekten korkmayın. Otorite duygunuzu benimsemek, akranlarınızla ağ kurmak ve hesaplanmış riskler almak size temettü ödeyebilir. Mars’ın burcunuzdan geri hareket ettiği yılın son birkaç ayında kendinize bir mola verin. Bu dönemi dinlenmek, enerji toplamak ve 2022’ye kadar yaptığınız eylemleri düşünmek için kullanın.

Burcunuz ve ortaklık bölgenizdeki iki yıllık tutulmalardan sonra, muhtemelen uyum sağlamanız gereken tüm büyük, zaman zaman bunaltıcı değişikliklerden bir mola vermeye hazırsınız. Neyse ki, bu yıl şok edici değişimlerle ilgili değil, günlük rutininizdeki ruhsal gelişim ve destekleyici denge üzerine düşünmekle ilgili, çünkü tutulmalar 30 Nisan, 15 Mayıs, 25 Ekim ve 8 Kasım maneviyatınızı ve sağlık bölgeleri etkilenecek. Hayatta hızlı hareket etmeyi, hızlı bir şekilde bilgi toplamayı ve yaymayı tercih etme eğiliminde olsanız da, 2022’nin astrolojisi, sizi her zamankinden daha kolay almaya ve ne olabileceğini gözden geçirmek ve yeniden hayal etmek için geriye doğru adımlar atmaya teşvik etmekle ilgilidir.

Yöneticiniz Merkür, bu yıl dört kez geriye gidiyor önce macera bölgenizden, sonra burcunuzdan, kendinizi ifade bölgenizden ve son olarak da yakınlık bölgenizden. Ve sanki bu yeterli değilmiş gibi, hareket ve enerji gezegeni olan hareketli Mars, 30 Ekim 12 Ocak 2023 arasını burcunuzda geri harekette geçirecek ve bu özellikle uykulu bir dönem olabilir. Tutku projelerinde ilerleme kaydetmenin tek yolu gerçekten biraz sabır olacaktır.

Şanslı Jüpiter aynı zamanda yılın büyük bir bölümünde kariyer bölgenize iyi bir şans, iyimserlik ve yüksek görünürlük getiriyor 10 Mayıs 28 Ekim ve 20 Aralık 2023 hariç, ağ bölgenizi aydınlatacak ve hedeflerinizi destekleyecek daha fazla arkadaşınız ve meslektaşınızla birlikte bağlantı kuracaksınız.