Anasayfa /  Foto Galeri

2022 Maaş farkı ne kadar? Zam farkı ne zaman yatacak?

Memur ve emekliler, maaş farklarının ne zaman ödeneceğini merak ediyor. 2022 maaş farkı ne kadar olduğu araştırıldı. Peki, 2022 Zam farkı ne zaman yatacak? Maaş farkı ne kadar? İşte, Bağ-kur ve SSK emekli ve memur maaş zammı detayları…

2022 Maaş farkı ne kadar? Zam farkı ne zaman yatacak? - Sayfa 1

TBMM Genel Kurulu'nda memur ve emekliye ek zam, Bireysel Emeklilik Sistemi ve kademeli doğal gaz tarifesiyle ilgili düzenlemeleri içeren kanun teklifi kabul edilmişti.

2022 Maaş farkı ne kadar? Zam farkı ne zaman yatacak? - Sayfa 2

Memurlar ve emekliler “2022 Maaş farkı ne kadar? Zam farkı ne zaman yatacak?” sorularına yanıt aradılar. Peki 2022 yılı zam farkı ne zaman yatacak? Maaş farkı ne kadar? İşte SSK, Bağ-kur emekli memur maaş zammı hakkındaki bilgiler…

2022 Maaş farkı ne kadar? Zam farkı ne zaman yatacak? - Sayfa 3

2022 ZAM FARKI NE ZAMAN YATACAK?

Son olarak TBMM Genel Kurulu'nda memur ve emekliye ek zam, kademeli doğal gaz tarifesi ve Bireysel Emeklilik Sistemi (BES) ile ilgili düzenlemeler içeren kanun teklifi kabul edildi. Önceki gün konuyla ilgili Resmi Gazete yazısı da yayımlandı. Bu gelişme sonrası maaş farklarının ödeneceği tarih merak ediliyor.

2022 Maaş farkı ne kadar? Zam farkı ne zaman yatacak? - Sayfa 4

Cumhurbaşkanı Erdoğan 2022 senesinde memur ve memur emeklilerine verilen ilk 6 ay için yüzde 5'lik zammı yüzde 7.5 olarak güncellediklerini ifade etmişti. Devlet memurları, sözleşmeliler, geçici personel ve memur emeklileri, zamlı maaşlarını ve enflasyon farkını bu ay almış olacak.