Anasayfa /  Foto Galeri

2022 KPSS Önlisans sınav yerleri açıklandı! Sınav giriş belgesi...

KPSS Önlisans sınavı 2022 için geri sayım başladı. Sınav haftasına yaklaştıkça KPSS Önlisans sınav yerleri için aramalar hız kazanmıştı. ÖSYM'den beklenen açıklama geldi. Peki, KPSS Önlisans sınav giriş belgesi nasıl alınır? İşte, ÖSYM KPSS sınav giriş belgesi sorgulama ekranı...

2022 KPSS Önlisans sınav yerleri açıklandı! Sınav giriş belgesi... - Sayfa 1

9 Ekim'de uygulanacak KPSS Önlisans oturumuna katılacak adaylar, sınav yerleri için araştırmalara hız kazandırdı. Peki, KPSS Önlisans sınav yerleri açıklandı mı, ne zaman açıklanacak soruları, ÖSYM tarafından yapılan duyuruyla yanıt buldu. İşte, 2022 KPSS Önlisans sınav giriş belgesi sorgulama ekranı ve detaylar...

2022 KPSS Önlisans sınav yerleri açıklandı! Sınav giriş belgesi... - Sayfa 2

KPSS ÖNLİSANS SINAV YERLERİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

KPSS Önlisans sınav giriş belgesi tarihi hakkında ÖSYM'den açıklama geldi. Yapılan açıklamada, "09 Ekim 2022 tarihinde uygulanacak olan Kamu Personel Seçme Sınavı Ön Lisans Sınavı’na (2022-KPSS Ön Lisans) katılacak adayların, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır." cümlelerine yer verildi. 

2022 KPSS Önlisans sınav yerleri açıklandı! Sınav giriş belgesi... - Sayfa 3

KPSS ÖNLİSANS SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL ALINIR?

Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesi’ni, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr  adresinden 29 Eylül 2022 tarihinde 14.00'ten itibaren T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle edinebileceklertir.

09 Ekim 2022 tarihinde uygulanacak olan 2022-KPSS Ön Lisans için adaylar, 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacaktır.