Anasayfa /  Milli piyango

2021 Milli Piyango Yılbaşı sonuçları ne zaman açıklanacak?

2021 Milli Piyango Yılbaşı sonuçları ne zaman açıklanacak? Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi için geri sayım sürüyor. 100 milyon TL'nin hayalini kuran vatandaşlar Milli Piyango bileti satın almaya devam ediyor. Toplamda 563 milyon 400 bin TL ikramiye dağıtılacak olan 31 Aralık 2020 Milli Piyango yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye sahibini bulana kadar çekiliş devam edecek. Peki 2021 Milli Piyango Yılbaşı sonuçları ne zaman açıklanacak?

Abone ol
Abone ol 30 Aralık 2020 17:58

2021 Milli Piyango Yılbaşı sonuçları ne zaman açıklanacak?  Yılbaşı özel çekilişi için nefesler tutuldu. Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi yarın akşam gerçekleşecek. Büyük ikramiye ve amorti rakamları yarın saat 23.00'te canlı olarak Kanal D ekranında çekilecek. Büyük ikramiyenin tam 100 milyon TL olduğu Milli Piyango yılbaşı özel çekilişinde büyük ikramiye sahibini bulana kadar çekiliş devam edecek. Bu yıl kazanmak çok kolay. Milli Piyango yılbaşı biletinizi ise Milliyet.com.tr'den sorgulayabileceksiniz. En hızlı ve kolay bilet sorgulama için Miliyet.com.tr'yi ziyaret edin. 

YILBAŞI BİLET FİYATLARI NE KADAR?

Milli Piyango Yılbaşı özel çekilişi için satışa sunulan Çeyrek bilet 25 TL, Yarım bilet 50 TL ve son olarak Tam bilet 100 TL olarak belirlendi.

MİLLİ PİYANGO YILBAŞI ÖZEL ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

Milli Piyango Yılbaşı özel çekilişi 31 Aralık Perşembe akşamı saat 23:00'te açıklanacak. Kanal D ve Teve 2 ekranından Milli Piyango Yılbaşı özel çekilişi canlı olarak yayınlanacak.

Yorumlar