2020 yaz modası trendleri ve indirim tarihleri!

Pandemi dönemi, post pandemi olmak üzere hızlı adımlarla ilerliyor. Yaz geliyor ve sokaklar gün ışığı renkleriyle parlamaya başlayacak. Evde kaldığımız bu süreçte bile ihtiyaçlar ya da alışkanlıklar bizi alışveriş sitelerine yönlendiriyor. İnternette iade ve değişim gibi her türlü kolaylıkları bulmamızın dışında aslında bizi en çok mutlu eden “Bedenimi Bul” uygulaması oluyor. Yaygınlaşmaya devam eden bu uygulama, beden seçimi konusunda kullanıcıyı yönlendirerek en uygun bedeni seçmesine yardımcı oluyor. Böylece uzun kuyruklar ve zaman kaybından kurtuluyorsunuz. Bu salgın döneminde de evden alışveriş sanırım en sağlıklı ve konforlusu oluyor.

Bu yıl Kurban Bayramı 31 Temmuz 2020 Cuma günü başlayacak. Toplamda 4 gün sürecek olan bayram 1 Ağustos Cumartesi, 2 Ağustos Pazar ve 3 Ağustos Salı günleri de devam edecek. Alışveriş yapmak için önerim elbette bayram özel indirimlerini beklemeniz. Haziran ayının üçüncü pazarı olan Babalar Günü’ne özel olacak indirimlerini de takip edebilirsiniz.

Mağazalar stoklarını güncellemek için genellikle Perşembe günlerini tercih ederler. Böylece Perşembe akşamından itibaren ya da hafta sonu indirime girecek ürünleri belirlerler. Perşembe akşamlarını alışveriş gününüz olarak belirlenmenizde fayda var. En çok tercih edilen markalar arasında yer alan Mango, Masssimo Dutti, Zara, Bershka, Oysho, Pull&Bear, Stradivarious temmuzun ilk haftası mutlaka indirime giriyor. İpekyol ise Haziran ayında start alıyor. Pandemi döneminde "Lovemark" olmuş markaları bünyelerine katarak müşterilere çeşit çeşit alternatifler sunan online alışveriş sitelerinin kullanımı giderek yükseliyor. Topluca ürün bakmak isteyenlere trendyol, Morhipo, Boyner, N11.com, Gittigidiyor ve Hepsiburada gibi ilk sıralarda yer alan popüleritesi yüksek siteler, oldukça fazla ürün çeşidi ve esneklikleriyle kullanıcıyı mutlu ediyor.

2020 yaz sezonu moda parçaları ve renk tonları

Yavaş yavaş normalleşme sürecine girerken alışverişin cazibesine kapılmamız an meselesi o yüzden 2020 yaz modası ve trendlere bir göz atalım. Gelecekten ne hayır gördük ki diyerek eskiye dönüş yapıyoruz. Bu yaz mağazalarda bizi püsküllü kot ceketler, halter yaka askılı tişörtler, vatkalı bluzlar ve açık renk kotlar bekliyor.  80'li ve 90'lı yılların vazgeçilmez trendi karpuz, balon kollar yeniden popüler ve tabi ki takımlara dönüş başlıyor. Asla modası geçmeyecek parçalar arasında yer alan takım elbiselerin her rengini mağazalarda görmek mümkün. Mikro şortları ve bol bermudaları da unutmayalım. Özellikle ofislerde bol, düğmeli ve şık tasarımlı bermuda şortlar ipek gömlekler ile kombinlenecek. Bu sene yazın ilerleyen günlerinde ise her seneden daha cesur olunacak gibi bir his var içimde. Renk tercihlerinde ise nane yeşilleri, neon dediğimiz göz alıcı renkler seçiliyor. Parlak turuncu ve hiç değişmeyen siyah yine favoriler arasında bulunuyor. Yazın bir cesaret göstererek tatil yapmayı başarabilsek plajda ağzımıza maske takmanın yanında enerji vermesi için bu yıl mayo ve bikinde tropikal ve pencere modelleri revaçta olacak. Yüksel belli ve vahşi doğayı yansıtan desenler bizi yine geçmişe götürecek. Coco Chanel ne demiş “Moda geçici, stil kalıcıdır.” Giydikleriniz sizi yansıtır. Başkaları giyiyor diye hiçbir parçayı almak zorunda değilsiniz. Önemli olan rahat ve şık hissedebileceğiniz parçaları bulmak! Keyifli alışverişler…

 

 

 

Yorumlar