Anasayfa /  Foto Galeri

2020 Oscar ödül törenine ''anneleriyle katılan ünlüler''!

92'nci Oscar Ödülleri sahiplerini buldu. Gecenin şık ve rüküşlerinden çok kırmızı halıda annesiyle birlikte poz verenler de konuşuldu.İşte geceye annesiyle katılan bazı ünlüler..

2020 Oscar ödül törenine ''anneleriyle katılan ünlüler''! - Sayfa 1

Keanu Reeves ve annesi Patricia Taylor

Holywood'un cool çocuğu, belki de Oscar kırmızı halısıda kendisini doğuran takım elbiseli kadının yanında takım elbisesiyle poz veren ilk insan oldu. Geceden eli boş dönen Keanu şüphesiz, gönüllerin 'En İyi Evladı Oscar'ını kazandı.

2020 Oscar ödül törenine ''anneleriyle katılan ünlüler''! - Sayfa 2

Charlize Theron ve annesi Gerda Jacoba Aletta Maritz


'En Kadın Oyuncu Ödülü' adaylığına layık görülen Charlize Theron da yüzüne bakılır bakılmaz da anlaşıldığı üzere geceye annesiyle birlikte katılanlardan. Tek şaşırtıcı olan, anne kız lacivert ile siyahı yan yana getirmek gibi bir hataya düşmeleri.

2020 Oscar ödül törenine ''anneleriyle katılan ünlüler''! - Sayfa 3

Antonio Banderas, kızı Stella Banderas ve eski eşi Nicole Kimpel


59 yaşındaki İspanyol aktör annesini getirmedi belki ama kızının annesini getirdi. Çekirdek aile kırmızı halıda birlikte poz vermeye alışık. Çift, 2015'te boşanmıştı ancak kızları Stella ile birlikte sık sık yan yana duruyorlar.

2020 Oscar ödül törenine ''anneleriyle katılan ünlüler''! - Sayfa 4

Laura Dern ve annesi Diane Ladd


Ses getiren Marriage Story filmiyle En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Ödülü'nü kucaklayan Laura Dern, kabul kouşmasında "Bazıları asla kahramanlarınızla tanışmadığını söylüyor, ama eğer gerçekten kutsanmışsanız, onları aileniz olarak kabul ediyorsunuz.Bunu oyunculuk kahramanlarım, efsanelerim Diane Ladd ve Bruce Dern ile paylaşıyorum.” ifadelerini kullanarak annesiyle babasına haklarını teslim etti.