Anasayfa /  Eğitim

2020 KPSS soruları ve cevapları ne zaman yayınlanacak?

KPSS soruları ve cevapları sınava giren adayların gündeminde yer alıyor. KPSS Lisans Genel Kültür ve Genel Yetenek geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirildi. KPSS Alan Bilgisi oturumu ise hafta sonu tamamlandı. KPSS sınav soruları ve cevaplarının yayınlanacağı tarih belli oldu. İşte 2020 KPSS soruları ve cevapları ile ilgili detaylar...

Abone ol
Abone ol 14 Eylül 2020 14:31

KPSS soruları ve cevapları gündemde araştırılan konular arasında yer alıyor. ÖSYM Başkanı Halis Aygün KPSS sorularının ve cevaplarının açıklanacağı tarihi açıkladı. Aygün, soruların ve cevapların 14 Eylül 2020 tarihinde açıklanacağını duyurmuştu. 14 Eylül'ün gelmesiyle birlikte KPSS Lisans Genel Kültür, Genel Yetenek ve Alan Bilgisi soruları ve cevapları araştırılıyor.

ÖSYM BAŞKANI AÇIKLAMA YAPTI!

ÖSYM Başkanı Halis Aygün, şu açıklamayı gerçekleştirdi;

Değerli KPSS Adaylarımız, Geçtiğimiz hafta sonu uyguladığımız KPSS Lisans Genel Yetenek Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri oturumları sorularını ve cevap anahtarını 12-13 Eylül tarihlerinde yapılacak KPSS Alan Bilgisi oturumları ile birlikte 14 Eylül Pazartesi günü yayımlayacağız. 

 

KPSS SORULARI AÇIKLANDI MI 2020?

KPSS soruları henüz açıklanmadı. Bugün ilerleyen saatlerde KPSS soruları ve cevaplarının açıklanması bekleniyor. KPSS lisasn soruları ve cevapları açıklanır açıklanmaz detaylar haberde yer alacak.

KPSS LİSANS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

2020 KPSS lisans sonuçlarının 22 Ekim 2020 tarihinde açıklanması bekleniyor.

Sizin İçin Seçtiklerimiz
 
1000TL'ye Aylık 200TL'ye varan kazanma fırsatı.Ava PremiumAva Premium Online Kazanç
 
 
 
 
İlgilendiğin Markalar Avantajlı Fiyatlarla Boyner'de!Boyner
 
 
 
 
Bu oyunu 1 dakika oynayın ve neden herkesin hayran olduğunu görünVikings: Free Online Game
 
 
 
 
Yorumlar