Anasayfa /  Eğitim

2020 KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak?

ÖSYM, KPSS sonuçları için tarihi duyurdu. KPSS adayları ise sonuçlar bugün açıklanır mı arayışına geçti. KPSS Lisans, Alan bilgisi, ÖABT sonuçları için geri sayım başladı. Peki KPSS 2020 sonuçları ne zaman açıklanacak?

Abone ol
Abone ol 21 Ekim 2020 14:54

KPSS'nin lisans oturumları geçtiğimiz tarihlerde uygulandı. Sınav günü sonrasında adaylar KPSs sonuçları ne zaman açıklanacak arayışına girdi. ÖSYM'nin sınav takviminde yer alan tarih adayları hem meraklandırdı hem de sınav sonuçlarının erken açıklanma ihtimalini düşündürdü. Peki KPSS sonuçları 2020 ne zaman açıklanacak? KPSS sonuçları adayların erişimine ne zaman, saat kaçta açılacak?

KPSS SONUÇLARI 2020 AÇIKLANDI MI?

ÖSYM'nin sonuç sayfasında yer alan bilgiye göre, KPSS-2020/13 Karayolları Genel Müdürlüğünün Sözleşmeli Pozisyonlarına Yerleştirme Sonuçları açıklandı. KPSS lisans sonuçlarının açıklanıp, açıklanmadığını aşağıdaki link üzerinden sorgulayabilirsiniz.

KPSS sonuçları tarihi, ÖSYM'nin sınav takviminde yer alan bilgiye göre 22 Ekim 2020 tarihinde açıklanacak.

KPSS SONUÇLARI SAAT KAÇTA AÇIKLANACAK?

KPSS lisans sonuçları son dakika değişikliği olmazsa yarın erişime açılacak. Fakat KPSS sonuçlarının saat kaçta açıklanacağı net olarak bilinmiyor. Aşağıdaki link üzerinden ÖSYM'nin sonuç sayfasını anlık olarak takip edebilirsiniz.

ÖSYM SONUÇ SAYFASI İÇİM TIKLAYINIZ

Yorumlar