Anasayfa /  Ekonomi

2019 İŞKUR sınavsız ve en az ilköğretim mezunu bekçi alımı başvuru şartları nedir? (Hangi illere bekçi alımı yapılacak)

Türkiye iş Kurumu tarafından yeni ilanlar yayımlandı.Yayımlanan ilanlara göre özel sektörde ve farklı illerde istihdam edilmek üzere ve en az ilköğretim mezunu olmak şartı ile bekçi alımları yapılıyor.

Abone ol
Abone ol 24 Nisan 2019 13:04

Türkiye iş Kurumu tarafından yeni ilanlar yayımlandı.Yayımlanan ilanlara göre özel sektörde ve farklı illerde istihdam edilmek üzere ve en az ilköğretim mezunu olmak şartı ile bekçi alımları yapılıyor. Bunun yanında sağlık problemi bulunmayan,, dış görünüşüne özen gösteren, askerlik ile ilişkisi bulunmayan ve yüz kızartıcı suç işlememiş olan adaylar başvuru yapabilecektir. Bekçi alımı için başvuru şartları nelerdir? İşte başvuru ekranı ve detayları...

 

İŞKUR tarafından özel sektör kurumlarında istihdam edilmek üzere en az ilköğretim mezunu bekçi alımı yapıyor. Peki başvuru şartları neler? Hangi illerde alımlar yapılıyor? İlana başvurular nasıl yapılacak? Merak edilenler haberimizde... Bu arada bekçinin görevleri ve aldıkları maaş bilgisini öğrenerek bu alanda açılan ilanlara başvurmak isteyen vatandaşlar, internet üzerinden sorgulamalarını sürdürüyor. Peki, bekçi maaşı ne kadardır? Bekçinin görevlerinin kapsamı nelerdir?


Yorumlar