Anasayfa /  Foto Galeri

2018 Resimli Mevlid Kandili kutlama mesajları Mübarek Mevlid Kandil mesajları yayınlandı!

2018 Resimli Mevlid Kandili kutlama mesajları Mübarek Mevlid Kandil mesajları yayınlandı! - Sayfa 2

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın resmi internet sitesinde yayınlanan dini günler takvimine göre bir mübarek güne daha adımımızı attık. İslam âlemi için en değerli günlerden bir tanesi olarak kabul edilen bugün büyük sevinç ile karşılanıyor. Mevlid Kandili mesajları da her yıl olduğu gibi yine en çok paylaşılan konular arasında yerini aldı. Büyüklerine ya da sevdiklerine dua dolu dileklerini göndermek isteyenler 2018 Kandil mesajları araştırmasını yapıyor. Resimli Mevlid Kandili mesajları seçeneklerini burada bulabilirsiniz.

2018 Resimli Mevlid Kandili kutlama mesajları Mübarek Mevlid Kandil mesajları yayınlandı! - Sayfa 3

İslam alemi için en mübarek gecelerden biri olan Mevlid Kandiline kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Peygamber efendimizin doğumunu ifade etmek için kullanılan "mevlid" kelimesi Müslüman alemi için oldukça özeldir. Bu mübarek günde sizde sevdiklerinizi mutlu etmek adına en güzel resimli Mevlid Kandili mesajlarını yakınlarınıza, dostlarınıza, aile fertlerinize, akrabalarınıza göndermeye ne dersiniz? En güzel resimli 2019 Kandil mesajları burada, WhatsApp, Facebook, Instagram ve Twitter gibi sosyal platformlardan en güzel Mevlid kandili mesajlarını seçip gönderebilirsiniz. MEVLİD KANDİLİ MESAJLARI 2018 İşte sizler için derlediğimiz en güzel 2018 kandil mesajları seçenekleri;

2018 Resimli Mevlid Kandili kutlama mesajları Mübarek Mevlid Kandil mesajları yayınlandı! - Sayfa 4

* "Allah'a en sevgili ev, içinde ikram gören yetim bulunan evdir." Mevlid Kandiliniz mübarek olsun. * Dertlerimiz kum tanesi kadar küçük, sevinçlerimiz Nisan yağmuru kadar bol olsun. Bu mübarek geceniz sevapla dolsun. Kandiliniz mübarek olsun. * Duanız kabul, ameliniz makbul hizmetiniz daim olsun. Mevlid Kandiliniz mübarek olsun.