Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

201 İlkokul Mezunu Belediye İşçisi, Lise ve Üniversite Mezunu Memur Alımı Yapılacak

201 belediye personeli alım ilanı yayımlandı. Yayımlanan ilanlarda en az ilköğretim seviyesinden başlamak üzere çeşitli eğitim seviyelerinden ve ilgili bölümlerden mezun adaylar arasından personel alımları olacağı bilgisi verildi.

Abone ol
Abone ol 29 Mayıs 2019 22:33

Mersin Yenişehir Belediyesi tarafından yayımlanan personel alım ilanında işçi ve memur kadrolarına alım yapılacağı duyuruldu.

İlana göre alımlar Şoför, Güvenlik Görevlisi, İnsan Kaynakları Personeli, Engelli ve Norman Adaylar için Büro Memuru, Temizlik Personeli

Balıkesir Gömeç Belediyesi

Balıkesir Gömeç Belediyesi ilgili birimlerinde görevlendirmek üzere 3 kadroda 9 personel alımı yapacağını ilan etti. Belediye yayımladığı ilanında alımların işçi kadrolarına olacağını duyurdu.

İlan metninde yer alan açık kamu personeli alımı kadroları; Şoför, Büro İşçisi, Beden İşçisi

Aydın Kuşadası Belediyesi

Aydın Kuşadası Belediyesi tarafından yayımlanan belediye personeli alım ilanında alımların Şoför (e sınıfı), Şoför (b ve c) sınıfı, Çöp Toplama Personeli, Araç Arkası Çöp Toplama İşçisi pozisyonlarına olacağı duyuruldu.

İzmir Karaburun Belediyesi

İzmir Karaburun Belediyesi tarafından yayımlanan personel alım ilanında toplam 42 personel alımı olacağı duyuruldu. Alımların Servis Elemanı ve Mutfak Görevlisi kadrolarına yapılacağı belirtildi. İlanda alımlara  İzmir Karaburun Belediyesi'nde ikamet edenlerin başvuru yapabileceği duyuruldu.

İzmir Tire Belediyesi

Tek bir kadroda personel alımı yapacağını duyuran İzmir Tire Belediyesi alımların daimi kadroda olacağı bilgisini verdi. Belediye açık kadroyu basınla ilişkiler personeli olarak duyurdu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yayımlanan personel alım ilanında belediyenin sağlık alanında 2 personele ihtiyaç duyduğu bildirildi. İlana göre alımlar Hemşire ve Gerentolog pozisyonları için olacak.

Zonguldak Karadeniz Ereğlisi

Ereğli Belediye Başkanlığı da hem memur hem işçi kadrolarına personel alımı yapacak. Alımlarda belediye bünyesine Araç Filo Sorumlusu, Aşçı Yardımcısı, Büro Memuru, Şoför, Danışma Görevlisi, Fizik Öğretmeni, İç Mimar ve Çevre Tasarımcısı, İnşaat Mühendisi, Isıtma Soğutma Teknik Elemanı, Kimyager, Kültür İşleri İşçisi, Su Endeks Elemanı, Otomasyon Teknisyeni, Tarım İşletmecilik Teknikeri, Turizm ve Otel İşletmecisi, Yapı Montaj İşleri İşçisi alımı yapacak.

Antalya Kaş Belediyesi

Antalya Kaş Belediyesi tarafından yayımlanan personel alım ilanında ise alımların şu kadrolardan olacağı bilgisi verildi. Temizlik Elemanı, Mutfak Personeli, Saha Personeli, Bekçi, Komi, Kasiyer, Aşçı Yardımcısı, Cankurtaran ve Beden İşçisi.


Yorumlar