Anasayfa /  Foto Galeri

20 Temmuz benzin, motorin, LPG, ve mazot Fiyatları ne kadar oldu? İşte güncel akaryakıt fiyatları...

Benzin ve motorin fiyatında indirim ve zam haberleri peş peşe geliyor. Vatandaşlar 20 Temmuz 2022 Çarşamba günü İstanbul, Ankara, İzmir LPG, mazot, akaryakıt, motorin ve benzin fiyatları düştü mü, yeni indirim geldi mi, 1 litre fiyatı ne kadar, kaç TL oldu?" sorularına yanıt aramaya başladı. Peki, Benzin fiyatı ne kadar, kaç TL oldu, indirim geldi mi, ne zaman gelecek? İşte detaylar...

20 Temmuz benzin, motorin, LPG, ve mazot Fiyatları ne kadar oldu? İşte güncel akaryakıt fiyatları... - Sayfa 1

Güncel akaryakıt fiyatları ile LPG, motorin ve benzin fiyatlarında son durum, milyonlarca araç sahibinin gündeminde yer alıyor. Brent petrol piyasalarında gözlemlenen düşüş akaryakıt indirimi haberini de beraberinde getirdi. Geçtiğimiz hafta Fed'in yüksek oranlı faiz artışı yapacağı beklentisi ile rent petol fiyatı 96 dolara kadar gerilerken benzin fiyatlarına indirim yapıldı. İşte, İzmir, Ankara, İstanbul'da güncel motorin, LPG ve benzin fiyatları...

20 Temmuz benzin, motorin, LPG, ve mazot Fiyatları ne kadar oldu? İşte güncel akaryakıt fiyatları... - Sayfa 2

BENZİNE İNDİRİM GELDİ
Vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarındaki gelişmeleri takip ederken flaş bir gelişme yaşandı. Cuma günü benzin fiyatlarına 86 kuruş indirim yapılmış ancak resmi tatilin araya girmesi nedeniyle indirim gerçekleşmemişti. Cuma günü gerçekleşemeyen indirimin ardından indirim oranı da değişerek 96 kuruşa çıktı. Böylece benzin fiyatları bu gece yarısından itibaren 96 kuruş daha geriledi. İndirimin ardından benzinin litresi İstanbul'da 23 lira 66 kuruştan 22 lira 70 kuruşa geriledi. Benzinin litresi Ankara ve İzmir'de 23 lira 78 kuruştan 22 lira 82 kuruşa indi. Motorin litre fiyatında ise bir değişiklik olmadı.

20 Temmuz benzin, motorin, LPG, ve mazot Fiyatları ne kadar oldu? İşte güncel akaryakıt fiyatları... - Sayfa 3

MOTORİN FİYATLARI 30 LİRADAN GERİ DÖNMÜŞTÜ
30 TL'ye kadar çıkan motorin fiyatına iki haftada 5,44 TL indirim yapılmıştı. 25 liranın altına gerileyen motorin son yapılan 84 kuruşluk zam ile yeniden 25 liranın üzerine yükselmişti.

20 Temmuz benzin, motorin, LPG, ve mazot Fiyatları ne kadar oldu? İşte güncel akaryakıt fiyatları... - Sayfa 4

BİR AYDA 6 LİRA GERİLEDİ
Benzin fiyatları son indirim ile birlikte Mayıs ayındaki seviyelerine geri döndü. 11 Haziran tarihinde benzinin litresi 28,50 lira ile rekor seviyeye çıkmıştı. Son yapılan indirimin ardından bir aydan biraz fazla bir zaman diliminde fiyatlar 6 liraya yakın gerilemiş oldu. Haziran ayının son günlerinden bu yana ise benzin fiyatları yaklaşık yüzde 13, motorin fiyatları yüzde 15, LPG fiyatları ise yüzde 12 düşüş yaşadı.