Anasayfa /  Foto Galeri

20 Mayıs - 26 Mayıs 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

20 Mayıs - 26 Mayıs 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 1

20 Mayıs - 26 Mayıs 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

20 Mayıs - 26 Mayıs 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 2

Haftalık tüm burçların yorumları her hafta olduğu gibi yine trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı . İşte 20 Mayıs - 26 Mayıs 2019 tarihleri haftalık burç yorumları. Burçların aşk, sağlık ve para durumları. Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu haftalık burçların yorumları. Haftalık Burç Yorumları: 20 Mayıs - 26 Mayıs 2019 tarihlerinde burçların haftalık aşk – sağlık – para yorumlarınında bu hafta sizleri nelerin beklediğiniz görebilirsiniz

20 Mayıs - 26 Mayıs 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 3

Bu hafta aşk ve ilişkilerde, roller coastera etkisi yaşayabilirsiniz. Bazen yukarı ve bazen aşağıya! Kardeşiniz veya babanızla yanlış anlamalar yaşanabilir.. Kalp hastalıkları veya zihinsel rahatsızlıklardan muzdarip insanlar için, bu hafta pek iyi geçmeyebilir.  Hafta, özel kurumların maaşlı çalışanları için pozitif ayrımcılık ve büyüme fırsatlarıyla dolu olabilir. Daha iyi iş arayanlar da bu çabalarında başarılı olabilirler. Devlet çalışanları ise terfi alabilirler. Hafta özellikle ithalat ve ihracat işinde olanlar için verimli bir hafta olabilir. Kıyafet, elmas ve kırtasiye işleri de özellikle karlı olabilir.  Bu hafta aynı zamanda aileniz ve çocuklarınızla çok neşeli bir zaman geçirebilirsiniz. Aile içindeki yanlış anlamalar giderilebilir, sorunlar kalıcı şekilde çözülebilir. Son olarak hafta, servet ve mülkiyet meseleleriyle ilgili olarak oldukça umut verici olabilir.

20 Mayıs - 26 Mayıs 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 4

Bu hafta hem fiziksel zindelik ve zihinsel mutluluk ile yüzünüzü güldürecektir. Sanatsal ve müzikal bir eğilim oluşabilir ve çeşitli sanat biçimlerine olan ilginiz oldukça güçlenir. Mantıksal becerileriniz, iş yerinizde daha iyi performans göstermenizi sağlayacak şekilde keskinleştirilebilir.  Ailede yanlış anlaşılmalara sebep olmamak için daima, yumuşak bir dille konuşmaya devam edin. Haftanın ilk günlerinde meydana gelen kazalara, özellikle de elektrik akımlarına ve yanmalara dikkat edin. Küçük kardeşleriniz için para harcamanız gerekebilir veya seyahat masraflarına maruz kalabilirsiniz. Bu hafta boyunca seyahat etmek zorlu geçebilir, bu yüzden erteleme ihtimali varsa erteleyin. Öğrenciler için bu hafta çok parlak görünüyor! Akademisyenlere genel ilgi artabilir. Bu hafta öğrencilerin daha iyi performans göstermeleri için çok verimli geçecektir. Derslerine ve sınavlarına odaklanmış bir şekilde başarıya yaklaşabilirler.