Anasayfa /  Yaşam /  Burç Yorumları

20 Mayıs - 26 Mayıs 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

Haftalık tüm burçların yorumları her hafta olduğu gibi yine Trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı. Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 120 Mayıs - 26 Mayıs 2019 haftalık burç yorumları

Abone ol
Abone ol 19 Mayıs 2019 23:11

Haftalık tüm burçların yorumları her hafta olduğu gibi yine trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı . İşte 20 Mayıs - 26 Mayıs 2019 tarihleri haftalık burç yorumları. Burçların aşk, sağlık ve para durumları.

Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu haftalık burçların yorumları. Aylık Burç Yorumları için burayı tıklayın 

Haftalık Burç Yorumları: 20 Mayıs - 26 Mayıs 2019 tarihlerinde burçların haftalık aşk – sağlık – para yorumlarınında bu hafta sizleri nelerin beklediğiniz görebilirsiniz

20 Mayıs - 26 Mayıs 2019 Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Boğa Burcu 20 Mayıs - 26 Mayıs 2019 tarihleri haftalık burç yorumları

Koç Burcu 20 Mayıs - 26 Mayıs 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta aşk ve ilişkilerde, roller coastera etkisi yaşayabilirsiniz. Bazen yukarı ve bazen aşağıya! Kardeşiniz veya babanızla yanlış anlamalar yaşanabilir.. Kalp hastalıkları veya zihinsel rahatsızlıklardan muzdarip insanlar için, bu hafta pek iyi geçmeyebilir. 

Hafta, özel kurumların maaşlı çalışanları için pozitif ayrımcılık ve büyüme fırsatlarıyla dolu olabilir. Daha iyi iş arayanlar da bu çabalarında başarılı olabilirler. Devlet çalışanları ise terfi alabilirler. Hafta özellikle ithalat ve ihracat işinde olanlar için verimli bir hafta olabilir. Kıyafet, elmas ve kırtasiye işleri de özellikle karlı olabilir. 

Bu hafta aynı zamanda aileniz ve çocuklarınızla çok neşeli bir zaman geçirebilirsiniz. Aile içindeki yanlış anlamalar giderilebilir, sorunlar kalıcı şekilde çözülebilir. Son olarak hafta, servet ve mülkiyet meseleleriyle ilgili olarak oldukça umut verici olabilir.

Boğa Burcu 20 Mayıs - 26 Mayıs 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta hem fiziksel zindelik ve zihinsel mutluluk ile yüzünüzü güldürecektir. Sanatsal ve müzikal bir eğilim oluşabilir ve çeşitli sanat biçimlerine olan ilginiz oldukça güçlenir. Mantıksal becerileriniz, iş yerinizde daha iyi performans göstermenizi sağlayacak şekilde keskinleştirilebilir. 

Ailede yanlış anlaşılmalara sebep olmamak için daima, yumuşak bir dille konuşmaya devam edin. Haftanın ilk günlerinde meydana gelen kazalara, özellikle de elektrik akımlarına ve yanmalara dikkat edin. Küçük kardeşleriniz için para harcamanız gerekebilir veya seyahat masraflarına maruz kalabilirsiniz. Bu hafta boyunca seyahat etmek zorlu geçebilir, bu yüzden erteleme ihtimali varsa erteleyin. 

Öğrenciler için bu hafta çok parlak görünüyor! Akademisyenlere genel ilgi artabilir. Bu hafta öğrencilerin daha iyi performans göstermeleri için çok verimli geçecektir. Derslerine ve sınavlarına odaklanmış bir şekilde başarıya yaklaşabilirler.

20 Mayıs - 26 Mayıs 2019 Haftalık Burç Yorumları

İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu 20 Mayıs - 26 Mayıs 2019 tarihleri haftalık burç yorumları nelr var?

İkizler Burcu 20 Mayıs - 26 Mayıs 2019 Haftalık Yorumları

Bu süre zarfında zihinsel ve fiziksel zindeliğinize özen göstermeniz gerekebilir. Sağlığınızla ilgili birkaç rahatsızlık yaşayabilirsiniz. Artan coşkunuz, aşk hayatınızı ve ilişkilerinizi olumlu yönde etkileyecektir. Aşkınızla ilgili meseleler çözülebilir. 

Ayrıca bu hafta birkaç yeni iş teklifi alabilirsiniz. Bu tür teklifler, aynı zamanda beklentilerinizi karşılayacak düzeyde olabilir. Bu sırada zihinsel ve fiziksel sağlığınızı korumak için abur cubur yemekten kaçınmak daha iyidir. Kariyeriniz için bir roller coaster yolculuğu yaşanabilir. Önemli bir toplantı düzenlenebilir. İş yerindeki müdürlerinizle konuşurken dikkatli olun. Özellikle borsaya yatırımlar, finansal cephelerde daha dikkatli olmanız gerekebilir. Bu süre zarfında aile hayatınızdan memnun kalmanız muhtemeldir.

Yengeç  Burcu 20 Mayıs - 26 Mayıs 2019 Haftalık Yorumları

Bu süre zarfında, zihinsel ve fiziksel sağlığınız tatmin edici olabilir. Ayın 20. günü sağlığınız için pozitif olacaktır. Bu süre zarfında zihinsel sağlığınız da oldukça yerinde olacak ve üretici bir hafta olacaktır. İş yerinde başarılı olabilirsiniz. 

Ayın 23’ünde sağlık açısından sorun yaşayabilirsiniz. Mide, karaciğer vb. ile ilgili problemleriniz olabilir. Kariyer ve iş arayanlar yeni fırsatlar yakalayacaklardır. İş teklifleri alabilirsiniz. Görüşme yapanlar seçilebilir. Yeni bir iş alanı elde edebilirsiniz ve risk almaya hazırsanız başarılı da olabilirsiniz. 

Yurtdışına yatırım yapma şansınız olabilir. Mülkiyetle ilgili işler için iyi günler 21, 22 ve 24. günlerdir. Ailede herkes birbirine karşı sevgi ve saygı içinde olacaktır. Çocukların sağlığında herhangi bir sıkıntı yaşanmaması yüksek ihtimaldir. Çalışmalarda ve kariyer başarısında üstün bir hafta sizi bekliyor.

Aslan Burcu 20 Mayıs - 26 Mayıs 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta boyunca, zihinsel ve fiziksel sağlıkla ilgili vasat sonuçlara sahip olabilirsiniz. Sağlığınız ayın 21, 22 ve 24. günlerinde iyi olacaktır ve iş yerinde de verimlilik artacaktır. 23 ve 24. günlerde işinizde büyüme şansı yakalayabilirsiniz.

Yabancı bir ülkede veya uzak bir yerde, iyi şartlarda çalışma ihtimaliniz olabilir. Rakiplerinize dikkat etmeniz gereken günler ayın 20, 21, 22 ve 25’idir. Bu günlerde performansınızı arttırmanız gerekir. Bu dört gün mülkle ilgili işler için olumlu olacaktır. Haftanın ilk dört gününde, manevi yönünüzü kuvvetlendirecek şeyler yapabilirsiniz. 

Ailede, uzun süredir var olan, aile sorunları dostane bir şekilde çözülebilir. Hafta çocuklar için sağlık ve verimli bir şekilde geçecektir. Çalışmalarında başarılı olabilir ve ilerleme kaydedebilirler. Kısacası bu hafta öğrenciler için oldukça pozitif geçecektir.

Başak Burcu 20 Mayıs - 26 Mayıs 2019 Haftalık Yorumları

Şans bu hafta sizin tarafında olacaktır. Manevi yönde çalışmalar yapan bir şirketiniz varsa, konuyla ilgili derinlemesine bilgi sahibi olabilirsiniz. Ağır bir iş yükünüz olsa da başarılı olma ihtimaliniz oldukça yüksek. Dikkatiniz, finansal konulara yönlendirebilirsiniz. 

Hak ettiğiniz saygıyı görme konusunda, tamamen başarı sağlayamayabilirsiniz, ancak yakında farkına varabilirler. Aileniz için endişeleniyor olabilirsiniz. Para biriktirmeyi deneyebilirsiniz, ancak başarılı olamazsınız. Aileye ya da yardım kurumlarına para harcamanız muhtemeldir. 

Beklenmedik gelirler elde etme şansınız var. Ayrıca hisse senetlerinden de kar edebilirsiniz. Risk almaya hazırsanız, daha çok kar elde edebilirsiniz. Hafta ortasında dikkatlice attığınız adımları düşünün. Hafta sonları çok hassas olabilirsiniz. Bu hafta pazarlama ve satış birimlerinde çalışanlar için oldukça başarılı bir hafta olacaktır.

20 Mayıs - 26 Mayıs 2019 Haftalık Burç Yorumları

Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu 20 Mayıs - 26 Mayıs 2019 tarihleri haftalık burç yorumlarında neler var?

Terazi Burcu 20 Mayıs - 26 Mayıs 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta ciddi ruh hali değişimlerine yatkın olabilirsiniz. Bir gün enerjinizi çok düşük hissedebilir, ertesi gün enerji patlaması yaşayabilirsiniz! Hafta ortasında devam eden tüm görevleri tamamlamaya çalışın, çünkü bu çalışmaların hafta sonu boyunca tamamlanamayacağına dair şüpheler var. Erteleme kesinlikle size yardımcı olmayacaktır. 

Hükümet karşıtı hiçbir faaliyette yer almayın. İletişim kurarken yumuşak ve net kelimeler kullanın. Her an yanlış anlaşılma olasılığınız var. Bu hafta, samimiyet, sevgi ve romantizm ile dolu olacaktır. 

Yolunuza çıkacak olan finansal kaynaklara hazır olun. Haftanın ilk günleri sanat, tarım, güzellik ürünleri ve emlak ile uğraşan işadamları için verimli bir şekilde kazanç sağlayabilir. Evlilik için uygun bir teklif almak isteyenler bu hafta muratlarına erebilirler.

Akrep Burcu 20 Mayıs - 26 Mayıs 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta boyunca ilişkiler ile ilgili ciddi dalgalanmalar yaşanabilir. Bugün birine yakın hissedebilir ve ertesi gün aynı kişiyi küçümseyebilirsiniz! Akrabalarınız arasında görüş farklılıkları ortaya çıkabilir. Onlarla ‘kim doğru, kim yanlış’ tartışması yapabilirsiniz.

Hafta sağlık ve spor cephesinde olumlu sonuçlar getirebilir. Egzersiz yapmak, açık hava oyunlarına katılmak, jogging yapmak, dövüş sanatlarını öğrenmek ve yoga&meditasyon derslerine katılmak için ilham alabilirsiniz! 

Uzun zamandır iş bulmaya çalışanlar aniden işe alınabilirler. İş tamamen onların beklentilerini karşılamasa da tatmin edici olabilir. Hafta işadamları için oldukça elverişli, bu da inanılmaz derecede karlı sonuçlar verebilir demektir!  

Yay Burcu 20 Mayıs - 26 Mayıs 2019 Haftalık Yorumları

Genel olarak, bu hafta sevinç, eğlence, mutluluk, macera ve finansal güvenliği içeren tam paket ile size gelecektir! Sizi rahatsız eden tüm konular yavaş yavaş ortadan kalkıyor gibi görünebilir. Aşk ve romantizm küllerinden doğabilir. Birbirinize karşı karşılıklı sevginiz bu hafta tamamen yeni bir düzlüğe çıkabilir. 

Evlilik hayatınızdaki vaat edilen günler gelmiş olabilir. Geçmişte sizi ve eşinizi rahatsız eden tüm problemler yavaşça çözülebilir. Aile üyeleri sizinle tam ve gönülden işbirliği yapacaktır. Çocuklarla ilgili tüm problemleri titizlikle çözebilirsiniz. Evde eğlence dolu bir ortamı başarıyla koruyabilirsiniz. 

Maaşlı çalışanlar, işteki müdürlerinden gönülden işbirliği bekleyebilirler. Öğrenciler ve akademisyenler bu dönemde başarılı olabilirler. Büyümek için birçok fırsat sunulabilir. Bu hafta da maddi olarak faydalı olacaktır. Küçük kardeşleriniz, karşılaştığınız sorunları çözmenize yardımcı olabilirler. Miras bu hafta son derece faydalı olabilir; böylece servetinizin önemli ölçüde artmasına yardımcı olur. 

20 Mayıs - 26 Mayıs 2019 Haftalık Burç Yorumları

Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 20 Mayıs - 26 Mayıs 2019 tarihleri haftalık burç yorumlarında neler var?

Oğlak Burcu 20 Mayıs - 26 Mayıs 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta dikkatli ve sabırla geçirildiği takdirde, kesinlikle verimli olabilir. İlişkilerin tümü neşeyi paylaşmak ve yaymakla ilgili olacaktır. Sevdiklerinizi daima mutlu etmeye çalışın ve ilişkilerinizin yeni dönüm noktalarına ulaştığına tanık olun!

Sağlık yönüyle ilgili olarak özen gösterilmesi gereken bir hafta olabilir. Çalışanların mantıklı olması ve kendilerine verilen tüm görevleri zamanında tamamlamaları önerilir. Bunu yapmamak ağır cezalara sebebiyet verebilir. Zor zamanlarda maaşlı çalışanların sabırlı olmaları ve geçici olarak kurtulmak yerine, sorunlara kalıcı çözümler bulmaları önerilmektedir.

Her türlü iş her zaman değişiklik ve yenilik gerektirir. İşletmenize yeni değişiklikler getirmekten korkmayın. Bu kesinlikle yeni müşteriler ve distribütörler getirecektir. Profesyonel cephedeki belirsizlikler, fon girişinizi olumsuz yönde etkileyebilir. Bu fazlaca endişe gerektirecek bir durum haline gelmeyecektir. Aile mülkiyeti ile ilgilenmek için son derece uygun bir hafta olacaktır.

Kova Burcu 20 Mayıs - 26 Mayıs 2019 Haftalık Yorumları

Bu yıl genel olarak, Kova halkı için mutluluk sunuyor olacaktır. Sorunlar çözülebilir. Bu hafta boyunca zihninizde canlılık hissedebilirsiniz. Haftanın sonunda, birkaç olumsuz düşünce aklınızı meşgul edebilir. İşin yükü artıyor gibi görünüyor. Para sorunları düşük görülebilir, ancak şu anda tam olarak çözülememektedir. 

Kariyer için önemli bir dezavantaj olmayabilir. Devlet işine girme ihtimaliniz yüksek. Müdürlerin hastalığı nedeniyle, pozisyonlu olarak çalışma şansınız olabilir ve bu nedenle çift iş yükü sizi yorabilir. İş sektöründe küçük ya da büyük, dayanamadığınız dahili değişiklikler olmadıkça, büyük kararlar alınmaması gerekiyor. 

Evli çiftleri güzel bir hafta bekliyor olacaktır. Çocuklarla beraber güzel havaların tadını doyasıya çıkaracakları ve aile üyelerini mutlu etmek için ellerinden geleni yapacakları bir hafta olması kuvvetle muhtemel.

Balık  Burcu 20 Mayıs - 26 Mayıs 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta, size mükemmel bir fiziksel sağlık vaat ediyor. Zindelik seviyeniz en iyi durumda olabilir. İyi çalışmaya devam edin! İçinizdeki uyuşukluğun azaldığını fark edebilirsiniz. Zihinsel veriminiz de gittikçe daha fazla başarıya ulaşacaktır. 

İş görüşmesine gidenlerin sonuçları, farklı bir kariyer yolu ya da iş çeşitliliği isteyenler için ılımlı olabilir. İş adamlarının, aşırı özen, önlem ve mükemmel belgelerle iş anlaşmaları yapmaları gerekebilir. Önlem olmamak, özellikle 23 ve 25'inde, büyük kayıplara neden olabilir. İş adamları, sonunda işleri büyütmek için yollar bulacak, yeni ve kullanışlı bağlantılar geliştirebilecekler. Bunun bir gecede olmasını beklemeyin. 

Üretimi ve iş verimliliğini artırmak için yeni personel alımı her zaman iyi bir fikirdir. Beklenmeyen bir maddi menfaat olasılığı yüksektir. Bir mülk veya aracın satışına ilişkin hızlı kararlar, uzun vadede karlı olur. Ödenmeyen borçlar, geri kazanılabilir. 



GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN



20 Mayıs - 26 Mayıs 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji



Mart 2019 aylık burç yorumları için tıklayın



2019 yılı yıllık burç yorumları



iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.




Yorumlar