Anasayfa /  Yaşam /  Burç Yorumları

20 Mart 2019 Çarşamba Günlük Burç Yorumları | Günlük Burç Yorumları - Astroloji

20 Mart 2019 Çarşamba burç yorumları haberimizde. Burç yorumlarında sizleri neler beklediğini Trhaberler olarak sizler için hazırladık. Bugün aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında burcunuz size ne diyor? İşte 20 Mart 2019 Çarşamba Burçlar

Abone ol
Abone ol 20 Mart 2019 00:31

20 Mart 2019 Çarşamba günü; Koç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Boğa Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? İkizler Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Yengeç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Aslan Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Terazi Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Akrep Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Başak Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Yay Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Kova Burciçin aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Balık Burcu, için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Tüm burçların yorumları sizler için derledik.  Siz de burcunuzla ilgili fikir almak isterseniz her gün burç yorumlarını Trhaberler Astroloji sayfasında bulabilirsiniz



İşte 20 Mart 2019 Çarşamba Günlük Burç Yorunları



Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 20 Mart 2019 Çarşamba Günü Burç yorumlarında neler var 

20 Mart 2019 Çarşamba Koç Burcu Günlük Burç Yorunları 

Karizmatik duruşunuz her zaman kullanıma hazırdır. Ve bugün muhtemelen çok işinize yarayacak. Sadece donanım sahibi olmak yetmez, vitrininde sağlam olması gerekir. Ayrıca bugün içinizden başkalarını sevindirmek geçiyor. Bunun için önerimiz, gerçek ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatmanız olacak. Vicdan kayda değer bir duygudur, herkese nasip olmaz.



20 Mart 2019 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün aile meseleleriyle ilgili hayal kırıklığına uğrayacaksınız. Affetmek büyüklüktür. Durumu kabullendiğinizde mantıklı düşünmeye başlayacaksınız. Telafi etmek için çaba sarfeden birini görmezden gelmek size yakışmaz. Bu konuda eşinizin desteği sizinle olacak. Size tavsiyemiz samimiyetine güvenin ve herşeyi akışına bırakın.



20 Mart 2019 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Burç Yorunları 

İletişim alanındaki başarınız tartışılmaz. Etrafınızdaki insanlar sizi pür dikkat, hayranlıkla dinliyor. İşin aslı siz de bunu biliyorsunuz ve çok hoşunuza gidiyor. Bu yetenek sonradan kazanılması zor olanlardan, sonuna kadar kullanın. Ayrıca iş yerinde ve evde etrafa çeki düzen vermek isteyeceksiniz. Belki tatlı dilinizle size yardım edicek birilerini bulabilirsiniz.



20 Mart 2019 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün çalışkan gününüzdesiniz. Yapamam dediğinizi yapacak, yetişmez dediğiniz yetişecek, başaramam dediğinizi başaracaksınız. Böylece özgüveniniz yerine gelecek. Meslektaşlarınızın takdiri de kazanacaksınız. Hatta sizinle aynı ortamda çalıştıkları için şanslı olduklarını düşünecekler.



20 Mart 2019 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün sizin için önemli bir gün. Birlikte çalıştığınız herkes yeteneklerinizi kabul edecek ve övülmeye değer bulacak. Bugün kendinizi, eskiden size lüks gelen şeyleri yaparken bulacaksınız. Maddi zorluklarınız çözüldü. Uzun vadeli kazanımlara göz kulak olmayı unutmayın. Gününüzün keyfini çıkarın.



20 Mart 2019 Çarşamba Başak Burcu Günlük Burç Yorunları 

Egzotik yerlere gitmeyi, yeni kültürler ve insanlar tanımayı hayal ediyorsunuz. Bu size ilham verecek bir etkinlik olacaktır. Her insanın hayatında hiç unutamayacağı bir deneyim yaşaması gerekiyor. Yaz tatili planlarınızı yaparken “seneye bakarız” demeyin, bu sene bakın! Torunlarınıza anlatacak anılar biriktirmek istersiniz diye düşünüyoruz.

20 Mart 2019 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Burç Yorunları 

Yakında aile ya da iş meseleleri için değil sadece hayat koşturmacasından biraz uzaklaşmak için ufak bir gezi planlayacaksınız. Şu sıralar kişisel meselelerinizden çok mesleki meselelere önem veriyorsunuz. Bugün yaptığınız her işte başarıya ulaşabileceksiniz. Kariyer planınız belirlediğiniz gibi ilerliyor. Siz yine de ufak ufak bavulunuzu hazırlayın. Dinlenmeye ihtiyacınız olacaktır.



20 Mart 2019 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Burç Yorunları 

Uzun zamandır herşeyi içinize atıyorsunuz. Bugün bir dışa vurum yaşayabilirsiniz. Bu birikimler sağlığınıza zarar verecek boyuta gelebilir. Düşündüğünüz şeyleri karşınızdakinin anlayabildiği dilde söylemekten çekinmeyin. Sevdiklerinizle vakit geçirmenizi ve biraz temiz hava almanızı tavsiye ederiz.



20 Mart 2019 Çarşamba Yay Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün birçok görevi beraber yürütmeyi planlıyorsunuz. Bunlar yetmezmiş gibi kendi kendinize ani bir iş de çıkardınız. İçgüdüleriniz bugün size rehberlik edecektir. Sadece kendinizi dinleyin ve çizdiğiniz yolda devam edin. Zorluklarla karşılaşabilirsiniz ama olsun kim kolay kazanılmış bir başarı istiyor ki?

20 Mart 2019 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bir fırsat kapıyı iki kez çalmaz. Bugün kapınıza gelen fırsatı değerlendirmelisiniz. Rakiplerinizin sizi geçme şansı bile yok. Açık ara birinciliğe hazır mısınız? Ayrıca sosyal olarak çok popüler bir gündesiniz. Bugünün keyfini çıkarmanızı tavsiye ederiz.

20 Mart 2019 Çarşamba Kova Burcu Günlük Burç Yorunları 

Beklemedeki bütün işlerinizi bitirmeye karar verdiniz. Sırtınızdaki yükten kurtulmak için herşeyi deneyeceksiniz. Tatilinizi iptal etmek, tarihleri ertelemek ya da herhangi birşey yeterli gelmeyecek. Sizin için olması gereken günde yirmi dört saaten fazla zamanınız olması. Ama malesef! İyisi mi siz elinizden geleni yapın gerisini düşünmeyin.

20 Mart 2019 Çarşamba Balık Burcu Günlük Burç Yorunları



“Ben bu kadar yapabiliyorum” demek bazen yetmeyebilir. İnsan her yaşta ve pozisyonda kendini geliştirebilir. Ya mesleğiniz ile ilgili ya da kişisel gelişim ile ilgili yarı zamanlı kurslara gitmenizi tavsiye ederiz. Verimliliğinizin arttığını görmek, sizi iyi hissettirecektir. Unutmayın değişmeyen tek şey “değişim”in kendisidir.



GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN



18 Mart – 24 Mart 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji



Mart 2019 aylık burç yorumları için tıklayın



iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.




Yorumlar