Anasayfa /  Medya

2 Şubat Survivor ödül oyununu hangi takım kazandı?

Ekranların sevilen yarışması Survivor'da dün akşam ödül oyunu oynandı. Üst üste sekiz kez mağlup olan gönüllüler takımı bu sefer oyunu kazandı. İşte detaylar...

Abone ol
Abone ol 03 Şubat 2023 13:00

Ekranların sevilen yarışması Survivor'da dün akşam ödül oyunu oynandı. Üst üste sekiz kez mağlup olan gönüllüler takımı bu sefer oyunu kazandı. İşte detaylar...

2 ŞUBAT SURVIVOR ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da 2 Şubat akşamı ödül oyunu heyecanı yaşandı. Ödül oyununu kazanan takım 3-1'lik skorla Gönüllüler takımı oldu.

SURVİVOR ÖDÜL NE OLDU?

Survivor'da ödül oyununu kazanan takım gibi ödülde merak konusu oldu. Ödül oyununu kazanan takıma erzak yardımı verilecek.

ACUN ILICALI'DAN VEDA SİNYALİ

Acun Ilıcalı bir yarışmacının daha programa veda edebileceğini dile getirdi. Bu sezon Berdan Mardini, Seçkin Piriler ve Yusuf Güney'den sonra veda sinyali veren Acun Ilıcalı "'Zorluklarla ilgili taviz verilmeyecek. Yarın çok büyük bir ihtimalle bir yarışmacımız daha Survivor'dan ayrılacak. Her şeyi barındıranın Survivor olmasını istiyoruz. Yarına bırakmamın sebebi de son bir görüşme yapmak istiyor.'' dedi.

SURVİVOR YEDEKLERDEN HANGİ İSİM ANA KADROYA GİRDİ?

Survivor yedeklerden ana kadroya dahil olan yarışmacılar belli oldu. Survivor 2023 yarışmasına giren yedek isimler; Batuhan, Yaman, Merve Yıldırım, Kardeniz ve Yiğit oldu.

SURVİVOR KİM ELENDİ?

Aziz, Gizem Avcı, Senem ve Tunga eleme potasına girdi. Survivor'da eleme adayları 1 Şubat çarşamba günü oynanacak haftanın son dokunulmazlık oyunu sonrası belirlendi. Gizem Avcı elenen isim oldu.

 

Yorumlar