Anasayfa /  Güncel

2 Nisan 2023 Şans Topu çekiliş sonuçları sorgulama ekranı!

Haftanın iki günü çekimi gerçekleştirilen Şans Topu sonuçlarında bu haftanın ikinci çekilişi yaşandı. Kazandıran numaralar haberimizin detay kısmında...

Abone ol
Abone ol 03 Nisan 2023 18:00

Haftanın iki günü çekimi gerçekleştirilen Şans Topu sonuçlarında bu haftanın ikinci çekilişi yaşandı. Kazandıran numaralar haberimizin detay kısmında...

2 NİSAN 2023 ŞANS TOPU ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI:

12 - 17 - 23 - 28 - 33 + 4

ŞANS TOPU BÜYÜK İKRAMİYESİ NE KADAR 2 NİSAN 2023?

Şans Topu'nda günün büyük ikramiyesi 5 milyon lira olarak duyuruldu.

ŞANS TOPU NASIL OYNANIR?

Her çekilişte küre içerisindeki 34 numara içinden ilk bölüm için 5 numara ve farklı bir küre içerisindeki 14 numara içinden ikinci bölüm için 1 numara çekilir.

Şans Topu, Sen Seç ve Sistem Oyunu modlarında oynanabilir;

Sen Seç modunda, 34 adet Şans Topu numarası içerisinden ister şanslı 6 numaranı sen seçebilir ister Rastgele Tek, Rastgele Çift seçenekleri ile sisteme seçtirerek kolonunu hızlı oluşturabiliirsin.

Sistem Oyunu modunda, en az 7 en çok 24 adet Şans Topu numarası seçerek sistem tarafından oluşturulan tüm farklı kolon kombinasyonlarıyla şansını daha da arttırabilirsin.

Haftada 2 gün kazanma şansın var! Şans Topu haftada 2 gün: Çarşamba ve Pazar günleri çekilir.

Oynadığın her kolon çekilişte çıkan numaralardan 5+1, 5, 4+1, 4, 3+1, 3, 2+1, 1+1 veya 0+1 numarayı doğru tahmin edersen ikramiye kazanırsın.

5+1 bilen Şans Topu büyük ikramiyesini kazanır! Aynı ikramiye kategorisinde birden fazla kazanan olması halinde ise ikramiye havuzu kazananlar arasında eşit bölüşülür.

Kazanma oranı ise oynadığın kolon ve bildiğin numara adedine göre değişir.

Yorumlar