Anasayfa /  Ekonomi

2 Nisan 2020 A101 aktüel ürün kataloğu

A101 aktüel ürün katalogu 2 Nisan 2020 tarihli gelecek ürünlerin fiyatları belli oldu. A101 çalışma saatleri değişti mi? Sabah açılış ve akşam kapanış saatleri için yeni açıklamalar haberimizde..

Abone ol
Abone ol 27 Mart 2020 18:13

Perakenden satış mağazalarının haftalık açıkladığı birbirinden uygun fiyattaki ürünleri açıklanmaya devam ediyor A101 aktüel ürün katalogu 2 Nisan perşembe günü gelecek ürünler bir hafta önceden beli oldu. Sosyal medya üzerinden paylaşılan mağaza broşürlerinde Toshıba marka televizyon, Elton marka 32 ekran uydu alıcılı televizyon, Honor cep telefonu, Seg marja çamaşır makinesi ile Seg marka kurutma makinesi, balık ve gözleme tavası, erzak dolabı, lav marka şişe, ayakkabı dolabı gibi ürünler var.

A101 AKTÜEL ÜRÜN KATALOĞU;

2 Nisan perşembe gününden itibaren Bastton puset, mama sandalyesi, yükseltici oto koltuk, çocuklar için eğitici aktivite masası, bebek küveti bulunuyor. Mağaza diğer sayfadaki ürünler arasında bebekler için Prima marka bebek bezi Unı marka ıslak mendil ile Aptamil ek gıda ürünleri bulunuyor. Eti Cicibebe, bebek bisküvisi bulunuyor. Temizlik ürünleri arsaında sıvı savun, ağda bezi, ağda kartuş ürünler var. Gıda ürünleri arasında ise bir çok ürün çeşiti var. A101 mağazalarının çalışma saatleri değişti mi?

 

Etiketler a101 ekonomi katalog
Yorumlar