Anasayfa /  Yaşam /  Burç Yorumları

2 Nisan 2019 Salı Günlük Burç Yorumları | Günlük Burç Yorumları - Astroloji

2 Nisan 2019 Salı burç yorumları haberimizde. Burç yorumlarında sizleri neler beklediğini Trhaberler olarak sizler için hazırladık. Bugün aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında burcunuz size ne diyor? İşte 2 Nisan 2019 Salı Burçlar

Abone ol
Abone ol 01 Nisan 2019 23:22

2 Nisan 2019 Salı günü; Koç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Boğa Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? İkizler Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Yengeç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Aslan Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Terazi Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Akrep Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Başak Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Yay Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Kova Burciçin aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Balık Burcu, için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Tüm burçların yorumları sizler için derledik.  Siz de burcunuzla ilgili fikir almak isterseniz her gün burç yorumlarını Trhaberler Astroloji sayfasında bulabilirsiniz



İşte 2 Nisan 2019 Salı Burç Yorunları



Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 2 Nisan 2019 Salı Günü Burç yorumlarında neler var 

2 Nisan 2019 Salı Koç Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün çevre için bir şeyler yapmak istiyorsunuz. Dünyayı daha iyi bir yere yönlendirmek mi istiyorsunuz? O zaman gerçek bir adım atmanız gerekecek. Bugün ağaç dikebilirsiniz ya da mahallenizi temizleyebilirsiniz en azından kirletmeyebilirsiniz. Plastik poşet kullanmak zorunda kalırsanız kendi kendine doğada yokolan poşetlerden kullanabilirsiniz.

2 Nisan 2019 SalıBalık Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün sizin için biraz ızdırap dolu bir gün olabilir. Çok kolay geçirebileceğiniz bir gün olmayabilir. Aslında bu ızdırabın mimarı sizsiniz. Temel bakış açınızda köklü değişiklikler yapmanızı tavsiye ederiz. Yoksa bu zihinsel gerilim, günlük bir rutine dönüşebilir. Olaylarla yüzleşmeniz ve değiştiremediğiniz durumlarda olduğu gibi kabul etmeniz gerekir. Daha gerçekçi olmaya çalışın.

2 Nisan 2019 Salı İkizler Burcu Günlük Burç Yorunları 

Uzun süredir koşturma halindesiz, bir mola verip soluklanma zamanınız geldi. Kendinizi şarj etmek için bir gezi organize edin. Yüksek bütçeli bir organizasyon olması gerekmiyor. Sadece eğleneceğiniz belki de adrenalini yükselteceğiniz bir gezi olabilir. Ayrıca eğer birinden hoşlanıyor iseniz açılmak için güzel bir gün olabilir. Sizin ilacınız belki de bu ilişkidir.

2 Nisan 2019 Salı Yengeç Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün hem iş hem eğlence günü olabilir. Bir etkinlik ya da yarışmaya katılmak isteyebilirsiniz. Hiç durmayın ve adımınızı atın. Yüksel ihtimal rakiplerinizi geride bırakacaksınız. Diğer cephelerde önemli iniş-çıkışların yaşanmadığı sıradan bir gün geçirebilirsiniz.

2 Nisan 2019 Salı Aslan Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün 24 saat çalışsanız size yetmeyecek gibi duruyor. Yoğun bir sabah ve daha da çılgın bir öğleden sonra sizi bekliyor. Mola vermek, bugün sizin en büyük lüksünüz olabilir. Yıpranmış sinirlerinizin ilacı ise, çalışmalarınızın istediğiniz gibi sonuçlanması olacaktır. Güzel bir akşam yemeği ile kendinizi şımartın.

2 Nisan 2019 Salı Başak Burcu Günlük Burç Yorunları 

Yakınlarınızın verdiği öğütler, bir kulağınızdan giriyor diğerinden çıkıyor. İnsanların yaptıkları şeyleri takdir edip, daha fazla başarılı olmak için ilham almalısınız. Ciddiye almamak, onlara değil size zarar verir. Bu konudaki düşünce yapınızı değiştirmenizi öneririz. Kendiniz için mümkün olduğunca doğru kartları seçmeye çalışın.

2 Nisan 2019 Salı Terazi Burcu Günlük Burç Yorunları 

Büyük hedeflerde, küçük hatalar insanı çok sinirlendirir. Bir duruma konsantre olduğunuzda, detayları da dikkate alırsınız. Bugün bu ufak şeylerin sinirinizi bozduğu bir gün olabilir. Ancak bunun ruhunuzu daraltmasına izin vermeyin, çünkü bugün aynı zamanda yeni fikirlere açık olacağınız bir gün olabilir. Dengeyi sağlayın ve harika sonuçlar alacağınız bir güne başlayın.

2 Nisan 2019 Salı Akrep Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün ruh halinizi, maceracı hissettiğiniz bir gün olabilir. Belli akşam kendinizi bir macera platformunda bulabilirsiniz. İşadamları için büyük kazançlar sağlayacak planlar yapacakları bir gün olabilir. Mükemmel iletişimin ve inandırıcı gücünüzle, bugün patronunuzu etkileyeceksiniz.

2 Nisan 2019 Salı Yay Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün her zamanki gibi açık ve netsiniz. Özel hayatınızda da iş hayatınızda da bu hep böyle oldu. Sizi insanlar olduğunuz gibi kabul etti ya da etmedi! Hayat arkadaşlarınız sizi kabul eden kısımda ve aslında siz, sevdiği zaman tam sevenlerdensiniz. Bu yüzden çok şanslılar, her zaman özel hissettiriyorsunuz.

2 Nisan 2019 Salı Oğlak Burcu Günlük Burç Yorunları 

İşler zorlaşırken, zihinsel dengeyi kaybetmek kolaydır. Size hedefinize ulaşmak için sabrınızı kullanmanızı tavsiye ederiz. Anlaşmazlıklar işlerinize zarar verebilir, bu yüzden işyerinde laf dalaşına girmemenizi öneririz. Özel hayatınızda eşinize açılacak ve onun, sizin için ne kadar önemli olduğunuzu hissettireceksiniz.

2 Nisan 2019 Salı Kova Burcu Günlük Burç Yorunları 

Yüklenmekte olan çalışmaların pause tuşunu arıyorsunuz. Malesef iş yığınınıza bir yenisi daha eklenmek üzere olabilir. Bugün çalışmalarını tamamlamak için oldukça zorlanabilirsiniz. Akşama doğru masanızın yavaş yavaş temizlendiğini göreceksiniz. Böylece işleriniz netlik kazanacak. Şimdi de aklınıza netlik kazandırma zamanı geldi!

2 Nisan 2019 Salı Balık Burcu Günlük Burç Yorunları



Bugün işyerinde zirveyi görebilirsiniz. Buna en çok katkıda bulanan tabiki sizsiniz. İçsel yetenekleriniz, başarılı olmanızda büyük önem taşıyor. Bununla beraber rekabetçi meslektaşlarınız size yardım ediyor. Rekabet, her zaman insanın kendini geliştirmesini sağlar. Ve sizi destekleyen üstlerinize de hakkını vermek gerekir. 



GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN



1 Nisan  – 7 Nisan 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji



Mart 2019 aylık burç yorumları için tıklayın





iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.




Yorumlar