Anasayfa /  Yaşam /  Burç Yorumları

2 Mayıs 2019 Perşembe Günlük Burç Yorumları | Günlük Burç Yorumları - Astroloji

2 Mayıs 2019 Perşembe burç yorumları haberimizde. Burç yorumlarında sizleri neler beklediğini Trhaberler olarak sizler için hazırladık. Bugün aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında burcunuz size ne diyor? İşte 2 Mayıs 2019 Perşembe Burçlar

Abone ol
Abone ol 02 Mayıs 2019 00:07

2 Mayıs 2019 Perşembe günü; Koç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Boğa Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? İkizler Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Yengeç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Aslan Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Terazi Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Akrep Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Başak Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Yay Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Kova Burciçin aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Balık Burcu, için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Tüm burçların yorumları sizler için derledik.  Siz de burcunuzla ilgili fikir almak isterseniz her gün burç yorumlarını Trhaberler Astroloji sayfasında bulabilirsiniz



İşte 2 Mayıs 2019 Perşembe Burç Yorumları



Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 2 Mayıs 2019 Perşembe Günü Burç yorumlarında neler var 

2 Mayıs 2019 Perşembe Koç Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün yalnız olsanız bile, gerçekten yalnız hissetmeyeceksiniz. İç sesiniz, size arkadaş olacaktır. Siz soracaksınız, o cevaplayacak. Böylece uzun süre kendinizi dinleme fırsatı bulacaksınız. Bu içsel dönüşüm, tahmin etmediğiniz sonuçlar doğurabilir. Akşam konu değerlendirmesi yapmak için en yakın arkadaşınıza, verdiğiniz kararları anlatabilirsiniz.

2 Mayıs 2019 Perşembe Boğa Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün duygularınızı korumalısınız. Sizi duygularınızdan uzaklaştırmak için ısrar eden insanlar var. Siz duygularınızdan vazgeçmek yerine; pratik ve mantıklı bir zihin çerçevesi oluşturmaya çalışın. Sorunların çaresine bakacak ve yolunuza devam edeceksiniz. Mutlu, neşeli bir notla gününüzü tamamlayacaksınız.

2 Mayıs 2019 Perşembe İkizler Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bazen alçakgönüllü olmak, işleri zorlaştırabilir. Her ne kadar mantığınızın dışında bir durum olsa da bugün kötü polis maskenizi takacaksınız. Bugünlük işlerinizi rahat halletmek için, mantığınızı rafa kaldırabilirsiniz. Karşınızdaki insanlara göre büründüğünüz bu olağan dışı haliniz, işe yarayacak. İş yerindeki grup çalışması istediğiniz şekilde sonlanacaktır.



2 Mayıs 2019 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumları 

İşinizde yükselen bir grafik çiziyorsunuz. Yerinizi güvence altına almak için çok çalışacaksınız. Ortaklarınız ya da işverenleriniz ile bağlarınızı kuvvetlendireceksiniz. Evli çiftlerde huzurlu bir ortam yaşanabilir. Akşam sohbet ve müzik eşliğinde, sevdikleriniz ile beraber eğlenceli vakit geçirme ihtimaliniz yüksek. Günün tüm nimetlerinden faydalanabilirsiniz.



2 Mayıs 2019 Perşembe Aslan Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün “Hayatımın dönüm noktasıydı” diye bahsedeceğiniz bir olay yaşayabilirsiniz. Kişisel ya da iş ile ilgili olup olmadığını öğrenmek için gün sonunu beklemeniz gerekecektir. Tüm gün fiziksel ve zihinsel dengenizi koruyun. Sosyal itibarınızın muazzam bir şekilde artacağından emin olabilirsiniz. Siz bu dönemeçten çok sağlam çıkacaksınız.



2 Mayıs 2019 Perşembe Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün aklınızda bir sürü fikir; hiçbirinin sebebi diğerinin sonucuna değmiyor. Kafanızı allak bullak ediyor. Yükümlülükleriniz ile mevcut görevleriniz arasında ikilemde kalabilirsiniz. Bu durumu yeni kurduğunuz temaslar ile çözebileceksiniz. Kan bağı sizin için önemlidir. Aileniz başta olmak üzere akrabalık ilişkilerinizi kuvvetlendirecek girişimlerde bulunabilirsiniz.

2 Mayıs 2019 Perşembe Burcu Günlük Burç Yorumları 

İnsanlar sevimli doğanız ve samimiyetinizden faydalanmaya çalışabilirler. Bugün yaşanan bazı olaylar, gerginleşmenize ve öfkelenmenize sebep olacak. Sizin yapmanız gereken, yaşadığınız her olaydan ders alıp, yolunuza devam etmek. Kendi çizginizi belirlemek, sizi bu yolda rahatlatacak olan şeydir. Bugünün iyi haberi, maddi konularda çok şanslı bir gün geçirebilirsiniz.

2 Mayıs 2019 Perşembe Akrep Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün konu başlıklarınız; sağlıklı beslenme ve spor! Obezite başta olmak üzere, yemek düzeninden kaynaklanan hastalıklara dikkat edin. Sağlıklı beslenmeyi hayatınıza oturtmanız gerekiyor. Spor yapmayı sevmiyorsunuz ancak sporsuz bir sağlık düşünülemez. Bu sebeple gereken önemi gösterin ve sağlıksız yaşam tarzınızdan uzaklaşın. Sloganımız; sağlıklı ol, mutlu ol!



2 Mayıs 2019 Perşembe Yay Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün iş yerinde sorumluluklar ile dolu bir gün olabilir. Ancak siz profesyonel bir şekilde tüm zorlukların üstesinden geleceksiniz. Hem çalışkan hem de enerjik haliniz, meslektaşlarınız arasında dikkat çekmenizi sağlayacaktır. Özel hayatınızda, arkadaş listenizi uzatmakla meşgul olacaksınız. Sosyal çevreniz bugün oldukça genişleyebilir. Listeleri bir süre uzatıp sonradan genel temizlik yapmak sizin adetiniz haline geldi.

2 Mayıs 2019 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün çalışmak bile istemediğiniz değişik bir gün! Sadece elinize bir fincan sıcak kahve alıp, eskilere dalmak istiyorsunuz. Kafanızı bu şekilde rahatlatacağınızı zannediyorsunuz. Ancak bu nostalji gezisi, eski partnerinizi düşünmeye başladığınızda zorlaşabilir. İlişkinize bir şans daha vermek isteyebilirsiniz. Size önerimiz bu isteği, karşı tarafa söylemeden önce, iki kere düşünmeniz olacaktır.

2 Mayıs 2019 Perşembe Kova Burcu Günlük Burç Yorumları 

Duygularınız her ne kadar genellikle arka planda olsa da, hiç beklenmedik zamanlarda kendini öne atabiliyor. Hayatınızın önemli dönemeçlerinde, duygularınızın gelgitlerine kapılmayın. Sonradan verdiğiniz kararlara şaşırmamak için bu aşamada duygusal olma eğiliminize bir set vurun. Böylece ağır bedeller ödemediğiniz ve aslınıza uyan tercihler yapmış olacaksınız.

2 Mayıs 2019 Perşembe Balık Burcu Günlük Burç Yorumları 



Bugün işler pek yolunda gitmeyebilir. Kendinizi sorguya çekme zamanı gelmiş olabilir. Nerede hata yaptığınızı kendinize sorun. Elbet bir çıkar yol bulacaksınızdır. Ancak, akşam için haberler iyi. Sizi bekleyen romantik bir gece yaşayabilirsiniz. Tüm kalbinizle geceyi daha da güzelleştirmeye çalışacaksınız. Günün stresini atacağınız bir gece sizi bekliyor.

 



GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN



22 Nisan  – 29 Nisan 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji



Mart 2019 aylık burç yorumları için tıklayın



iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.




Yorumlar