Anasayfa /  Foto Galeri

2 çocuğun esrarengiz kayboluşu Esra Erol'da olay ünlü isme uzandı

2 çocuğun esrarengiz kayboluşu Esra Erol'da olay ünlü isme uzandı - Sayfa 1

ATV'de Esra Erol'da programında 3 yıldır kayıp olan 2 kız çocuğu olayı İvana Sert ve Özge Ulusoy'a kadar uzandı. Esra Erol'da bu kez ünlülere kadar uzanan 2 kayıp kız çocuğu olayı izleyenleri hayretler içinde bıraktı. 5 yıllık evliliğinden iki çocuğu olan Dilek Yağcı, çocuklarının kaçırıldığı iddiası ile Esra Erol'a başvurdu. Olayın detaylarını araştıran Esra Erol, şaşkına çeviren isimlerle karşılaştı. İvana Sert ve ünlü manken Özge Ulusoy'un da adının karıştığı olayın detayları şöyle:

2 çocuğun esrarengiz kayboluşu Esra Erol'da olay ünlü isme uzandı - Sayfa 2

Önce olayı özetleyelim. 36 yaşındaki Dilek Yağcı, gardiyan olan eşi Taner Yağcı'dan hamileliği süreci de dahil olmak üzere sürekli şiddet görüyor. Genç kadın boşanmak istediğinde onu silahla tehdit ediyor. Bütün bunların üzerine bir de metres tutuyor. İki çocukları vardı. Cemre Derin 6 yaşında, Elif Eylül ise 3 yaşındaydı. Boşanma sancılı geçiyordu ve bu süreçte darp, zorla alıkoyma noktalarına varan şiddet olayları yaşandı.

2 çocuğun esrarengiz kayboluşu Esra Erol'da olay ünlü isme uzandı - Sayfa 3

Çiftin boşanma süreci devam ederken mahkeme velayeti geçici olarak anneye veriyor. Dilek Yağcı'nın ayrılmaya çalıştığı eşinin ailesi ile farklı bir bağlantısı daha vardı. Taner Yağcı'nın erkek kardeşi ile Dilek Yağcı'nın kız kardeşiyle evliydi. Haliyle bir anda kopmaları mümkün değildi.

2 çocuğun esrarengiz kayboluşu Esra Erol'da olay ünlü isme uzandı - Sayfa 4

3 ay birlikte yaşayan çift sonunda evleri ayırıyor. Dilek Yağcı çocukları ile baba evine dönüyor. Taner Yağcı çocuklarını görmek için zaman zaman o evden alıp, sorunsuz olarak da geri getiriyor. Son seferinde ise Dilek Yağcı için korkunç bir olay yaşanıyor. Bayramda çocukları alan Taner Yağcı bir daha onları getirmiyor ve sırra kadem basıyor.