Anasayfa /  Foto Galeri

2 Başrolde diziden resmen ayrıldı! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın sevilen 2 karakteri diziye veda etti

2 Başrolde diziden resmen ayrıldı! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın sevilen 2 karakteri diziye veda etti - Sayfa 1

ATV ekranlarında yayınlanan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi şoke eden iki ayrılık haberiyle şok etikisi yarattı. Olgun Şimşek ve Deniz Çakır'ın diziden ayrılması dizinin hayranlarını şoke etmişti. Oktay Kaynarca'da Instagram hesabından Deniz Çakır duygusal bir veda mesajı yayınladı.

2 Başrolde diziden resmen ayrıldı! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın sevilen 2 karakteri diziye veda etti - Sayfa 2

ATV ekranlarının sevilen dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin bazı oyuncuların yeni sezonda kadroda olmayacağının açıklanması gündeme bomba gibi düştü. Olgun Şimşek'in yanısıra özel hayatıyla gündemden düşmeyen Deniz Çakır'ın ayrılığı dizinin takipçilerini şaşkına uğratmıştı. Deniz Çakır diziden ayrılacağının haberini Instagram hesabından yayınladığı veda mesajıyla vermişti.

2 Başrolde diziden resmen ayrıldı! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın sevilen 2 karakteri diziye veda etti - Sayfa 3

3 sezon boyunca dizide oynadığı Meryem’in kocası Hızır’a hayat veren rol arkadaşı Oktay Kaynarca da Çakır’a sosyal medya üzerinden bir mesaj gönderdi. Kaynarca Deniz Çakır ile birlikte çektirdikleri bir fotoğrafı paylaşarak altına şu notu düştü:

2 Başrolde diziden resmen ayrıldı! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın sevilen 2 karakteri diziye veda etti - Sayfa 4

“Sevgili Deniz harika bir arkadaş,harika bir partner, harika bir oyuncu olarak kalacaksın hep benim için.. “Şimdilik” yollarımız ayrılsa bile mutlaka tekrar buluşacağımız umuduyla..Yolun açık şansın çoook olsun…”