Anasayfa /  Foto Galeri

19 yaşındaki kız doğum yaptığını bebeğini doğurmaya başladığında anladı!

19 yaşındaki kız doğum yaptığını bebeğini doğurmaya başladığında anladı! - Sayfa 1

19 yaşındaki genç kız hamile olduğundan habersiz mutfakta otururken bir anda doğum yapmaya başladı ve ancak bebeğin kafasını gördüğünde olanları idrak edebildi... Hamile olduğundan haberi olayan 19 yaşındaki genç kız, ailesiyle birlikte yaşadığı evin mutfağında kendi başına doğum yaptı. Hamile olduğunu ve doğum yaptığını bebeğin kafasını görünce anlayan genç kız büyük bir şok yaşadı.

19 yaşındaki kız doğum yaptığını bebeğini doğurmaya başladığında anladı! - Sayfa 2

Yeni Zelanda'da yaşayan 19 yaşındaki Emma Crofts-Wilson, 39 hafta boyunca hamile olduğunu anlamadı. Daily Mail'in haberine göre evinin mutfağında doğum yapan genç anne, hamile olduğunu bebeğinin kafasını görünce anladı.

19 yaşındaki kız doğum yaptığını bebeğini doğurmaya başladığında anladı! - Sayfa 3

Emma, bir gece önce yoğun bir karın ve bel ağrısı yaşadı ancak ağrıları gaz sancısı zannedip önemsemedi. Yalnızca iki ağrı kesici içip ağrıları geçiştirmeyi denedi. Ertesi gün evde yalnızken sancıları başlayan Emma, mutfağın ortasında, Hannah-Marie Teira adını verdiği kızını tek başına dünyaya getirdi. 19 yaşındaki şaşkın anne 'Ne olduğunun farkında bile değildim. Yapışkan bir şeyler hissettim ve aşağı baktığımda bebeğimin kafasını gördüm' dedi.

19 yaşındaki kız doğum yaptığını bebeğini doğurmaya başladığında anladı! - Sayfa 4

Bebeğinin göbek bağını mutfak bıçağıyla kestikten sonra bebeği havluya sarıp, etraftaki kanı temizlemeye çalıştığını söyleyen Emma, annesine mesaj attı ve şunları söyledi: "Lütfen bana kızma ama biraz önce bebeğim oldu. Ne yapacağımı bilmiyorum."