Anasayfa /  Foto Galeri

19 yaşındaki Asiyenin vurulma anı saniye saniye kamerada! Sokak ortasında kafasına sıktı...

Esenler’de 19 yaşındaki genç kızın sokak ortasında vurulma anı saniye saniye cep telefonu kamerasına yansıdı. Saplantılı eski sevgilinin uyuşturucu ticareti, kasten yaralama, tehdit, yağma ile motosiklet ve hayvan hırsızlığı gibi 5 ayrı suçtan 16 sabıka kaydı olduğu öğrenildi.

19 yaşındaki Asiyenin  vurulma anı saniye saniye kamerada! Sokak ortasında kafasına sıktı... - Sayfa 1

Olay, dün Esenler Oruç Mahallesi’nde dün Ümit Karakoyun eski sevgilisi olan 19 yaşındaki Asiye Atalay başından vurularak öldürüldü.

19 yaşındaki Asiyenin  vurulma anı saniye saniye kamerada! Sokak ortasında kafasına sıktı... - Sayfa 2

Saplantılı saldırgan kaçarken, sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan genç kızın hayatını kaybettiği belirlendi. Atalay'ın cenazesi yakınları tarafından Adli Tıp Kurumu'ndan alındı.

19 yaşındaki Asiyenin  vurulma anı saniye saniye kamerada! Sokak ortasında kafasına sıktı... - Sayfa 3

Öte yandan, Atalay’ın vurulma anı ise saniye saniye cep telefonu kamerasına yansıdı. Zanlı Ümit Karakoyun uyuşturucu ticareti, kasten yaralama, tehdit, yağma ile motosiklet ve hayvan hırsızlığı gibi 5 ayrı suçtan 16 sabıka kaydı olduğu öğrenildi

19 yaşındaki Asiyenin  vurulma anı saniye saniye kamerada! Sokak ortasında kafasına sıktı... - Sayfa 4

Olay anını anlatan Sibel Hasten, “Bağırış çağırış olmadı. Çocuk önce silahı doğrultu ona. Silah ateş etmedi. Ondan sonra kız yere düştü. Yere düşünce çocuk tekrar yöneldi ona kız ‘git buradan ‘ diye bağırdı çocuğa. Çocukta geri gelip ateş edip kaçtı. Olay böyle oldu” diye konuştu.