Anasayfa /  Yaşam /  Burç Yorumları

19 Nisan 2019 Cuma Günlük Burç Yorumları | Günlük Burç Yorumları - Astroloji

19 Nisan 2019 Cuma burç yorumları haberimizde. Burç yorumlarında sizleri neler beklediğini Trhaberler olarak sizler için hazırladık. Bugün aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında burcunuz size ne diyor? İşte 19 Nisan 2019 Cuma Burçlar

Abone ol
Abone ol 18 Nisan 2019 23:59

19 Nisan 2019 Cuma günü; Koç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Boğa Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? İkizler Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Yengeç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Aslan Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Terazi Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Akrep Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Başak Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Yay Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Kova Burciçin aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Balık Burcu, için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Tüm burçların yorumları sizler için derledik.  Siz de burcunuzla ilgili fikir almak isterseniz her gün burç yorumlarını Trhaberler Astroloji sayfasında bulabilirsiniz



İşte 19 Nisan 2019 Cuma Burç Yorunları



Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 19 Nisan 2019 Cuma Günü Burç yorumlarında neler var 

19 Nisan 2019 Cuma Koç Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün, sadece kendi derinliklerinize dalmak isteyebilirsiniz. Ruhun aynasını parlatmanın önemini en iyi bilenlerdensiniz. Kendinizi iyi hissetmenin yollarından biri, çocuklarla zaman geçirmektir. Sahil kenarında bir park, bir yandan çocuk cıvıltısı bir yandan denizin sesi. İşte sizin için gereken tam olarak bu.

19 Nisan 2019 Cuma Boğa Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün iş yerinizde kendinizi kanıtlamak için çok çalışacağınız konusunda güçlü bir ihtimal var. Bazen, geri dönüşler çabalarınızla orantılı olmayabilir. Ancak sabır ve azim ile devam ederseniz, günün sonunda mutlu bir hisle gevşeyeceksiniz. 

19 Nisan 2019 Cuma İkizler Burcu Günlük Burç Yorunları 

Sevgilinizle harika bir akşam, günün pik yaptığı anı olacak. İş dünyasında da yüzünüz gülecek; hatta ilerisi için biriktirecek kadar para bile kazanabileceksiniz. Tabii akşamları biraz fazla harcamak zorunda kalabilirsiniz, bu aşkın tuzu biberi.



19 Nisan 2019 Cuma Yengeç Burcu Günlük Burç Yorunları 

Günün erken saatlerinde, kariyerinizi ve geleceğinizi düşünmek için çok zaman harcayabilirsiniz. Öğleden sonra bunun nasıl yapılacağı hakkında bir plan oluşturacaksınız ve akşam da planı uygulamaya koyabilirsiniz. Yakın zamanda biraz yorgunluk çökecek ve sevdiklerinizle zaman geçirmek isteyeceksiniz.



19 Nisan 2019 Cuma Aslan Burcu Günlük Burç Yorunları 

İçimizdeki minik ses her zaman bize birçok şey söyler. İç sesinizi daha fazla dinleseydiniz belki bugüne kadar katlanmak zorunda olduğunuz birçok sıkıntıyı zamanında halledebilirdiz. Peki, bugün tüm gün mükemmellik için çabalarken, iç sesinizi dinleyecek misiniz? Bir mola vermek herkesin hakkı.



19 Nisan 2019 CumaBaşak Burcu Günlük Burç Yorunları 

 Hayatınızdaki güzel şeylerin hasat zamanı geldi. Bugüne kadar sabrettiğiniz her zorluğun size pozitif geri dönüşümü olmaya başlayabilir. Uzun zamandır hiç yılmadan sabırla çalıştınız, şimdi terfi zamanı. Masanızdaki eşyalarınızı bir kutuya koyun ve yeni ofis odanıza yerleşin.

19 Nisan 2019 Cuma Terazi Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün, istediğiniz her şeyi almanız pek mümkün olmayabilir. Etrafınızdaki insanlarla iç çekişmeniz, iş yerinizde sorun oluşturabilir. Ancak bu zorlu durumları ustalıkla kontrol altına alacaksınız. Sabır, psikolojik kargaşayı yenmenin anahtarıdır.

19 Nisan 2019 Cuma Akrep Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün yatağın hangi tarafından kalktığınız önemli değil, gün size mutluluk vaadediyor. İşyerinizde meslektaşlarınız ile uyumlu ve samimi ilişkiler kuracak ve eğleneceksiniz. Akşam partnerinizle beraber aşkınızı tazeleyecek ve  mükemmel bir yemekle güne son bir noktayı koyacaksınız.



19 Nisan 2019 Cuma Yay Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün aklınız biraz dağınık olabilir. İşlerin içinden çıkılamayacak hale geldiğini düşünüyorsunuz. Fakat öğleden sonra omzunuzda bir el hissedeceksiniz. Elindeki sihirli değnek ile tüm sorunlarınızı halledecek. Akşam eve döndüğünüzde keyif kahvenizi huzur içinde bol köpüklü içeceksiniz.

19 Nisan 2019 CumaOğlak Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bir süredir sinirlerinizi bozan biri var. Artık tahammülünüz de kalmadı. Günün ilerleyen saatlerinde sizi yasal ihtilaflara sürükleyecek tartışmalara girme ihtimaliniz yüksek. Planlarınızın bozulmaması için buna bir önlem almanız gerekir. Geleceğinizi mahvetmek istemezsiniz değil mi?

19 Nisan 2019 Cuma Kova Burcu Günlük Burç Yorunları 

Yaratıcılığınız bugün ön plana çıkacak. Müzik, duygularınıza ve yaratıcılığınıza yön verecek. Günü tam 12’den vuracaksınız. Ancak akşam üzeri bazı öngöremediğiniz ve ruh halinizi bozacak olaylar yaşanabilir. Bugünün verdiği enerji ile sorunların üstesinden gelebilirsiniz.

19 Nisan 2019 Cuma Balık Burcu Günlük Burç Yorunları



İş yerinde kazanlar kaynıyor. Meslektaşlarınız ile yüzleşme olasılığınız çok yüksek. Kartlarınızı masaya koymanın zamanı geldi. Ayrıca gün içerisinde mutsuz haberler alabilirsiniz. Aileniz bir mülkiyet davasında para kaybedebilir. Sakin olmaya çalışın. Para tekrar kazanılır, önemli olan aile.



GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN



15 Nisan  – 21 Nisan 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji



Mart 2019 aylık burç yorumları için tıklayın



iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.




Yorumlar