Anasayfa /  Güncel

19 Eylül Pazar Süper Loto sonuçları açıklandı! Süper Loto bugün kazanan numaralar neler?

19 Eylül Süper Loto sonuçları açıklandı mı merak ediliyor. 19 Eylül Pazar Milli Piyango Online Süper Loto sonuçları açıklandı mı? Yenilenen Süper Loto kuralları neler? Süper Loto ikramiyesi ne kadar, devretti mi? Süper Loto çekilişi canlı izle! 19 Eylül Süper Loto hangi numaralar kazandırdı? İşte tüm sonuçlar...

Abone ol
Abone ol 19 Eylül 2021 22:00

Süper Loto için araştırmalar devam ediyor. 19 Eylül Süper Loto çekilişi canlı yayında gerçekleşti mi? 19 Eylül 2021 Süper Loto sonuçları canlı takip sayfası! 19 Eylül Milli Piyango Online Süper Loto sonuçları açıklandı! Yenilenen Süper Loto kuralları neler? Süper Loto ikramiyesi ne kadar, devretti mi? 19 Eylül Süper Loto sonuçlarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

 19 EYLÜL SÜPER LOTO SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?
19 Eylül Süper Loto sonuçları açıklandı. Kazanan numaralar şu şekilde:

19 Eylül Süper Loto kazanan numaralar : 5-17-27-38-47-52

SÜPER LOTO SONUÇLARI TAKİBİ İÇİN TIKLAYINIZ...

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?
Süper Loto, 1 ve 60 arasından 6 adet sayı seçmene dayalı bir oyundur. Seçtiğin her 6 sayı, bir kolon oluşturur. Haberler.com okumaya devam edin. Sizlere en doğru bilgileri tarafsız şekilde iletiyoruz. Haberler.com okumaya devam edin. Sizlere en doğru bilgileri tarafsız şekilde iletiyoruz. Haberler.com son dakika haberler, gündem haberler ve tarafsız haberler için okumaya devam edin.

Tek kolon ücreti 3 TL'dir.

İşaretleme yapmayı istemeyenler kolonun altında yer alan SEN SEÇ kutucuğunu işaretleyebilir, terminal böylelikle rastgele 6 numara seçer. Bir kolonda 6 rakamdan fazlasını işaretleyerek sistem oyunu oluşturulabilir. Sistem oyunu, çoklu oyun kombinasyonları geliştirir. Oyuncular altıdan fazla rakam seçerek oluşturulabilecek tüm kombinasyonları ayrı kolonlar halinde otomatik olarak üretirler.

Yorumlar