Anasayfa /  Foto Galeri

18 Mart Çanakkale Zaferi resimli mesajları ve sözleri 2024! Çanakkale Zaferi Kutlu Olsun!

Çanakkale Zaferi Kutlu Olsun! 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü vesilesiyle binlerce kişi sosyal medya aracılığıyla ya da özel mesajlarla paylaşım yapmak için aramalar yapıyor. En güzel ve en anlamlı Çanakkale Zaferi yazılı ve resimli mesajları haberimizde. İşte 18 Mart Çanakkale Zaferi resimli mesajları ve sözleri 2024!

18 Mart Çanakkale Zaferi resimli mesajları ve sözleri 2024! Çanakkale Zaferi Kutlu Olsun! - Sayfa 1

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJLARI VE SÖZLERİ 
Çanakkale Zaferi'nin 108. yıl dönümünde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve şehitlerimizi saygıyla ve minnetle anıyoruz.

Çanakkale Zaferimizin 108 yılında; Cumhuriyetimizin kurucusu, Anafartalar kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Çanakkale’nin ve istiklal mücadelesinin bütün kahramanlarını şükran ve minnetle yâd ediyorum.

Aziz şehitlerimizin kahramanlıklarla dolu hatıraları, Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere inanarak emanet ettiği Cumhuriyetimizin yaşatılmasının en büyük teminatı olacaktır. Aziz Türk milletimizin bu onurlu günü kutlu olsun.

Çanakkale ruhu; aziz milletimizin en zor zamanlarda her türlü meşakkate göğüs gerip fedakarlık yapması, büyük zaferler kazanmasıdır.

18 Mart Çanakkale Zaferi resimli mesajları ve sözleri 2024! Çanakkale Zaferi Kutlu Olsun! - Sayfa 2

İstiklâl uğrunda, namus yolunda can veren Mehmedin yattığı yerdir.

Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak uğrunda ölen varsa vatandır . Aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.

ÇANAKKALE GEÇİLMEZ

Sana dar gelmeyecek makberi kimler kazsın. “Gömelim gel seni tarihe desem, sığmazsın..Bu topraklar için tereddütsüz canını feda etmiş tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun. Bu vatan sizlere minnettar.

18 Mart Çanakkale Zaferi resimli mesajları ve sözleri 2024! Çanakkale Zaferi Kutlu Olsun! - Sayfa 3

Son şafak, son dua! Dönmeyi düşünmediler bile... Cennet vatanın kutsal şehitleri, ruhunuz şad olsun.

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın, bu toprak, bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver ; bu sessiz yığın, bir vatan kalbinin attığı yerdir.

- ’Çanakkale Geçilmez’gerçeğini tüm dünya milletlerinin hafızasına kazıyan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, ebediyete intikal eden bütün şehitlerimizi rahmetle, şükranla ve minnetle anıyorum.

18 Mart Çanakkale Zaferi resimli mesajları ve sözleri 2024! Çanakkale Zaferi Kutlu Olsun! - Sayfa 4

Çanakkale Zaferi’nin yıldönümünü kutluyor, 18 Mart Şehitler Günü’nde bu toprakları bize mukaddes bir vatan kılan tüm şehitlerimizi, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün kahramanlarımızı rahmetle, şükranla anıyorum

Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda? Şüheda fışkıracak, toprağı sıksan şüheda. Şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz.

Milletimiz, mukaddes vatanımızın korunması için canlarını veren şehitlerini ve gazilerini hiçbir zaman unutmayacak, onların bıraktıkları kutsal mirasa, vatanımıza ve bayrağımıza onurla sahip çıkacaktır.

Bugün, zaferlerin en büyüğü, günlerin en anlamlısı olan Çanakkale Zaferi ve Şehitler Gününü idrak etmekteyiz.