Anasayfa /  Foto Galeri

18 Mart – 24 Mart 2019 Haftalık Burç Yorumları| Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

18 Mart – 24 Mart 2019 Haftalık Burç Yorumları| Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 1

18 Mart – 24 Mart 2019 Haftalık Burç Yorumları| Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

18 Mart – 24 Mart 2019 Haftalık Burç Yorumları| Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 2

Haftalık tüm burçların yorumları her hafta olduğu gibi yine Trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı . İşte 18 Mart – 24 Mart 2019 tarihleri haftalık burç yorumları. Burçların aşk, sağlık ve para durumları. Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu haftalık burçların yorumları.

18 Mart – 24 Mart 2019 Haftalık Burç Yorumları| Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 3

Koç Burcu 18 Mart – 24 Mart 2019 Haftalık Yorumları 20 Mart itibariyle Güneş burcunuza giriş yapıyor olacak. Önümüzdeki bir aylık sürecin önemli yeni başlangıçlar, girişimler yapmak için kullanabileceksiniz. Kendinizi daha net bir şekilde ortaya koyabileceksiniz. Odaklanacağınız alan kendinizle ilgili konular olacaktır. Kişisel yeteneklerinizi daha rahat bir şekilde sergileyebileceksiniz. Birçok işe başlamak için kendinizi oldukça motive hissedebileceksiniz. Bu sizler için bir nevi kış uykusundan uyanma zamanı olacak. Bu hafta Mars ile Plüton arasında da destekleyici bir görünüm olacak. Finansal konular yine gündeminizde olacak. Kazançlarınız finansal kaynaklarınız ile ilgili zevkinize, keyfinize fazlaca düşkünce harcamalar gündeme gelebilir. Bir şeyleri elde etmeye yönelik ısrarcı ve inatçı bir tavır içinde olabilirsiniz. Ya hep ya hiç mantığında hareket etmek sizleri zor duruma sokabilir. Birlikte olduğunuz biri var ise onun için harcamalar yapabilirsiniz. Bu hafta Terazi burcunda Şironyen Dolunay meydana gelecek. Birliktelikler, ortaklıklar, evlilik bu kişilerin sağlığı, eşinizin, partnerinizin veya ortağınızın hayatındaki önemli başlangıçlar, anlaşmalar, sözleşmeler Dolunay’ın ana konusu içinde yer alacaktır. Bu saydığım konularla ilgili hayatınızda yeni enerjiler, yeni başlangıçlar söz konusu olacaktır. Bazılarınız evlilik yolunda adımlar atabilirsiniz, bazılarınız önemli bir iş anlaşması imzalayabilir, ortaklık gerektiren işlere soyunabilirsiniz. Ama Merkür’ün de hala geri harekette olduğunu unutmayın. İlişkiler için tamam mı devam mı soruna yanıt aranacağı zamanlar. Kötü giden bir ilişkiniz, ortaklığınız veya evliliğiniz var ise bu dolunay sayesinde artık nokta koymak için kolları sıvayabilirsiniz.

18 Mart – 24 Mart 2019 Haftalık Burç Yorumları| Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 4

Boğa Burcu 18 Mart – 24 Mart 2019 Haftalık Yorumları 20 Mart’ta Güneş’in 12. evinize girmesi ile beraber yoğun ve yorucu geçen birkaç ayın ardından bir nevi dinlenme dönemine giriş yapıyor olacaksınız. Daha içe kapalı, kabuğunuza çekilmeye başlayabilir, zihninizi dinlendirecek konulara yönelebilirsiniz. Bu dönem check up’tan geçebilir, daha gizlilik içinde hareket etmeye meyilli olabilirsiniz. Zihninizi saran olumsuz ve kötü düşüncelerden arınabilir, hukuksal veya devletle ilgili konularınızı daha rahat bir şekilde çözüme kavuşturabilirsiniz. Bu bir aylık süreç sizler için bir nevi yavaşlama, sakinleşme, nefes alma, kendinize dönme, eğer iyi kontrol edilmezse depresyon gibi durumlara neden olabilir. Güneş’in bu seyahati yaşamı kontrol etme çabanızdan vazgeçin demesidir aslında. Bu süreçte uyku düzeninde aksaklıklar, ruhsal anlamda rahatsızlıklar, daralmalar söz konusu olabilir. Bu hafta Mars ile Plüton arasında da destekleyici bir görünüm olacak. Özel hayatınız ve zevkleriniz gündemde olacak. Yalnız olanlar işin içinde daha çok tensel paylaşımların ön planda olabileceği birliktelikler kurulabilir. Cinsel anlamda daha aktif, güçlü tutkulu duygular içinde olabilirsiniz. İstekleriniz, hedefleriniz konusunda inatçı ve ısrarcı bir tavır takınabilirsiniz. İlişkilerde kıskançlık, bireysel isteklerinizde ya hep ya hiç bir tavır takınabilirsiniz. Bu hafta Terazi burcunda Şironyen Dolunay meydana gelecek. İş ve çalışma ortamı, birlikte çalıştığınız kişiler, günlük rutin işler, kişisel gelişim, sağlığınızı ilişkilendiren konular, çok çalışılması gereken durumlar, angarya uğraştırıcı işler bu Dolunay’ın ana konusu içinde yer alacaktır. Bu Dolunay zamanı çalıştığınız iş yerinin yeri veya kurumsal yapısında bir takım değişiklikler meydana gelebilir, bazı görev değişimlerinden pek hoşlanmayabilirsiniz. İş yükünüz artabilir, yeni bir takım projeler işler için görevlendirilebilirsiniz. Daha çok çalışacağınız ama çok fazla da takdir göremeyeceğiniz bir süreç olacak bu. Yine sağlıkla ilgili konularda destekleyici etkiler altında olacaksınız. Kötü bir takım alışkanlıkları bu Dolunay sayesinde bırakabilirsiniz.