Anasayfa /  Yaşam /  Burç Yorumları

18 Mart 2019 Pazartesi Günlük Burç Yorumları | Günlük Burç Yorumları - Astroloji

18 Mart 2019 Pazartesi burç yorumları haberimizde. Burç yorumlarında sizleri neler beklediğini Trhaberler olarak sizler için hazırladık. Bugün aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında burcunuz size ne diyor? İşte 18 Mart 2019 Pazartesi Burçlar

Abone ol
Abone ol 17 Mart 2019 23:51

18 Mart 2019 Pazartesi  günü; Koç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Boğa Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? İkizler Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Yengeç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Aslan Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Terazi Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Akrep Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Başak Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Yay Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Kova Burciçin aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Balık Burcu, için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Tüm burçların yorumları sizler için derledik.  Siz de burcunuzla ilgili fikir almak isterseniz her gün burç yorumlarını Trhaberler Astroloji sayfasında bulabilirsiniz



İşte 18 Mart 2019 Pazartesi Günlük Burç Yorunları



Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 18 Mart 2019 Pazartesi Günü Burç yorumlarında neler var 

18 Mart 2019 Pazartesi Koç Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bütün bir kış giremediğiniz zayıflama kampına, yaza iki ay kala mecburi giriş yapacaksınız. Diyet ve spor yapmak zorunda olduğunuzu artık farkettiniz. Ara sıra canınız değişik lezzetler çeker ise çin mutfağını denemenizi öneririz. Bu sıralar yoğunluktan arayamadığınız arkadaşlarınız var. Onlara vakit ayırıp akşam yemeği için düşük kalorili yemek tarifleri alabilirsiniz.



18 Mart 2019 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorunları 

Maddi durumunuzu pozitif etkileyecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yurtdışında yaşayan bir arkadaşınızdan süpriz bir haber alacaksınız. Bir türlü kendinizi ifade edemediğiniz, açılamadığınız kişiyle bugün rahatlıkla konuşabilirsiniz. Maddi olarak karlı günü manevi olarak da kazanca çevirebilme ihtimaliniz var. Akşama karnınızda kelebekler uçuşabilir.



18 Mart 2019 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bazen kişisel eşyalarınızı kardeşlerinizle bile paylaşmak istemeyebilirsiniz. Onlarla duygusal bir bağ kuruyorsunuz. Ancak mecburiyetten başkaları ile paylaşınca hafif bir kıskançlık başlıyor. Ne oluyor bana! diye düşünmeyin. Bu yaşanabilecek bir durum. Rahatsız olunduğu takdirde bir psikologtan yardım alınabilir.



18 Mart 2019 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün kendinizi acaip şanslı hissediyorsunuz ama aslında değilsiniz. Çok riskli pazarlarda şansınızı denemekle meşgul olacaksınız. Sizi uğrayabileceğiniz zararlar konusunda uyarıyoruz. Hiçbir şey yapmamanız sadece ailenizle biraz zaman geçirmeniz, evinizde bazı değişiklikler yapmanız veya kendinizi meşgul edecek başka şeyler bulmanızı tavsiye ederiz.



18 Mart 2019 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün kısıtlı zamanda birçok iç yapacaksınız. Büyük sorumluluklarınız ya da zor görevleriniz olmayacak ama bir sürü küçük göreviniz olacak. Acil toplantılar düzenleyeceksiniz. İşi bitirmeye odaklanmanız ve elinden gelenin en iyisini yapma yeteneğiniz, bu iş için en iyi aday olduğunuzu gösteriyor. Yoğun bir gün sizi bekliyor şimdiden kolay gelsin.



18 Mart 2019 Pazartesi Başak Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün gündeminizde aile bireyleri var. Bir zamanlar “annem kızarsa” korkunuz şu sıralar “annem üzülürse” düşüncesine dönüştü. İş yerinizde herşey olması gerektiği gibi ilerliyor. Akşamı dinlenerek, huzur bulacağınız yere giderek değerlendirmenizi öneririz.

 

18 Mart 2019 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bu aralar arka plana aldığınız ailenize daha fazla önem verme zamanı geldi. Aile üyelerinden birinin sağlığıyla ilgili endişeleriniz olabilir. Yurt dışından beklediğiniz haberler pek de beklediğinize değmeyebilir. Zihinsel dengenizi korumanızı, bu zor döneminde geçeceğini düşünmenizi tavsiye ederiz.



18 Mart 2019 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün gün küçük, rahatsız edici rahatsızlıklarla dolu geçebilir. İki yönlü strateji benimsemelisiniz. 1) Yaşam tarzınını değiştirin. 2) Düzenli kontroller için doktorunuza gidin. Bu ikisi gerçekleştikten sonra kendinizi çok rahatlamış hissedeceksiniz. 



18 Mart 2019 Pazartesi Yay Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün sol eliniz kaşınıyor. Para harcamadan rahat edemeyeceksiniz. Ev dekoru, tablolar, antikalar hepsi size bakıyor. Hislerinizi dinleyin ve gücünüzün yettiği ölçüde alışverişi tamamlayın. Bugün iş alanında da hiç olmadığı kadar başarıyı yakalayacaksınız. Planlama stratejisini çok iyi yapıyorsunuz. Bu da başarıyı kolaylaştırıyor.

 

18 Mart 2019 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün bir kaosun içine düştünüz. Ancak siz bu karmaşadan etkilenmeyeceksiniz. İlk aşamada muhakeme gücünüz bulanıklaşabilir, biraz kendinizi kaybolmuş hissedebilirsiniz. Bu sadece geçiş aşaması için kısa bir süreliğine gerçekleşecek. Hemen şaşkınlıktan çıkacaksınız ve hedeflerinize ulaşmak için gerekeni yapacaksınız.

 

18 Mart 2019 Pazartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorunları 

Elvis Presley olmayı hayal ettiğiniz kişi ise, bugün sizin gününüz olabilir! Bugün ışıklar sizin üzerinizde yoğunlaşacak. Çok etkileyici görünüyorsunuz ve bunun tadını gün boyu çıkaracaksınız. Herşey lehinize gerçekleşecek. Gözlüklerinizi takın, dans etmeye başlayın. Ancak tedbiri elden bırakmamanızı tavsiye ederiz.

 

18 Mart 2019 Pazartesi Balık Burcu Günlük Burç Yorunları



Bugün birkaç gündür kimseye söylemediğiniz bir sırrı paylaşmak için sabahı zor ettiniz. Gözlerinizi açar açmaz yataktan fırladınız. Kendinizi tutamıyorsunuz ama sonrasında üzülüyorsunuz. İyi bir arkadaşsınız ama pek iyi bir sırdaş değilsiniz. Bir dahaki sefere en az bir hafta sır tutmanızı ümit ediyoruz.



GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN



18 Mart – 24 Mart 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji



Mart 2019 aylık burç yorumları için tıklayın



iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.




Yorumlar