Anasayfa /  Foto Galeri

18 Kasım -24 Kasım 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

Haftalık tüm burçların yorumları her hafta olduğu gibi yine Trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı. Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 18 Kasım -24 Kasım 2019 haftalık burç yorumları

18 Kasım -24 Kasım 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 1

18 Kasım -24 Kasım 2019  Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

Haftalık tüm burçların yorumları her hafta olduğu gibi yine Trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı . İşte 4 Kasım -10 Kasım 2019 tarihleri haftalık burç yorumları. Burçların aşk, sağlık ve para durumları.

Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu haftalık burçların yorumları. Aylık Burç Yorumları için burayı tıklayın 

Haftalık Burç Yorumları: 18 Kasım -24 Kasım 2019 tarihlerinde burçların haftalık aşk – sağlık – para yorumlarınında bu hafta sizleri nelerin beklediğiniz görebilirsiniz

18 Kasım -24 Kasım 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 2

Güneş Yay burcuna geçtiğinde, atmosfer daha iyimser, neşeli, canlı, heves dolu, meraklı, felsefi, eğlenceli ve maceraya açık olur. Yay burcu, yolculukların, gezilerin, yabancı kültürlerin, global bakış açısının, dünya vatandaşı olmanın burcudur. Siz de bu dönemde yerel, etnik ve sizinkinden farklı kültürlerle tanışabilir, bilgi ve deneyimlerinizi artırabilirsiniz.

İlişkilerde Yay burcunun rahatlatan, karmaşık olmayan, dürüst ve açık ilişki kurma tarzından faydalanabilirsiniz. Dürüst bir bakış açısına ihtiyaç duyduğunuzda sizi gerçekliğe geri çeken ve geniş vizyonuyla destekleyen bir Yay burcu arkadaşınızdan fikir alabilirsiniz.

Yay burcunun yansıttığı enerjiyi, fiziksel gücü spora ve fiziksellik içeren her türlü faaliyete aktarabilirsiniz. İlginç, geniş, ferah mekanlara gidip geniş gruplarla bir arada olup eğlenmeli, hayata daha geniş bir perspektiften bakmayı denemeli ve yaşamınızın amacını yeni hedeflerle belki yeniden zenginleştirmeli, hayatınıza yeni hevesler katmalısınız.

18 Kasım -24 Kasım 2019  Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

Koç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  

Boğa Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? 

İkizler Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? 

Yengeç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  

Aslan Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  

Terazi Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? 

Akrep Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  

Başak Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  

Yay Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? 

Oğlak Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?   

Kova Burcu çin aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? 

 Balık Burcu, için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

18 Kasım -24 Kasım 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 3

Koç Burcu 18 Kasım -24 Kasım 2019 Haftalık Yorumları

Koç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  

Bu hafta Mars, Akrep burcuna geçiş yapacak ve 3 Ocak’a kadar bu burçta seyahat edecek. Gücünüzü ve kuvvetinizi yönlendireceğiniz, çaba sarf edeceğiniz alanların finansal konular, krediler, borçlar, ödemeler, ortaklaşa kazançlarla ilgili konular üzerinde olacağına işaret etmekte. Bu konularda yapacağınız mücadelelerden olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Bu tarihe kadar olası ameliyatlarınız da süperella geçecektir, sıkıntı yok.

Enerjinizi para kazanmaya odaklayacaksınız biraz. Bu süreçte özellikle duygusal anlamda bir takım krizlere çekilebilirsiniz ama bunları ustaca yönetebileceksiniz. Keza bu dönem libidonuzda da gözle görülür bir artış söz konusu olabilir.

Bu hafta Güneş de Yay burcuna geçiş yapacak ve bir ay bu burçta seyahat edecek. Bu bir aylık süreçte odaklanacağınız konular; uzak yerlere seyahatler, uzak akrabalar, hukuksal konular, uluslar arası ilişkiler, ithalat, ihracat, satış, pazarlama, halkla ilişkiler, tanıtım, sahibi hatırı sayılır kişiler, promosyon gibi konular etki altında olacaktır.

Hukuksal konularla ilgili güzel olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz, yurt dışı seyahatleri gündeme gelebilir, iş arayanlar bu dönem özellikle çok uluslu bir firmada işe başlayabilirsiniz.


18 Kasım -24 Kasım 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 4

Boğa Burcu 18 Kasım -24 Kasım 2019  Haftalık Yorumları

Boğa Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? 

Bu hafta Mars, Akrep burcuna geçiş yapacak ve 3 Ocak’a kadar bu burçta seyahat edecek. İlişkilerinizi düzenlemek, ilişkilerden yana mücadele edeceğiniz durumlar olsa bile galibi siz olacaksınız.

İlişkilerin ve ortaklıkların hızla canlanacağı bir dönem başlamış olacak sizler için. Yalnız Mars’ın savaşmakla ilgili olduğunu da unutmamak gerek. Ortak, eş veya partnerinizle ustaca tartışma ve savaşlara da girebilirsiniz bu süreçte.

Bu alanda bir süreliğine huzuru bir kenara kaldıracaksınız. Bu hafta Güneş de Yay burcuna geçiş yapacak ve bir ay bu burçta seyahat edecek. Başkalarına ait kazançlar, miras, ortaklaşa kazanımlar, çok çaba sarf etmeden elde edilecek olan gelirler, kredi, borç, alacak-verecek ilişkileri, ölüm, kayıplar, burs, sigorta primleri gibi konular bu bir aylık süreçte odak noktanız olacaktır. Bu konularla ilgili bilgi-iletişim hızı artabilir.

Özellikle boşanma ile ilgili durumlarda nafakaya ilişkin özellikle güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yalnız harcamalarınızı biraz denetim almakta fayda var. Eşinizden veya ortağınızdan finansal anlamda destek görebileceksiniz.

Para geldiği gibi gider ve bu gider yerleri genelde sizlerin borçları ile ilgili olacaktır. Hayatınızda önemli bir gediği kapatabilirsiniz