Anasayfa /  Foto Galeri

18 – 24 Şubat 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

18 – 24 Şubat 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 1

18 – 24 Şubat 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

18 – 24 Şubat 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 2

18-24 Şubat haftalık burç yorumları trhaberler.com’da. Bu hafta burçlarda sizi neler bekliyor? Aşk hayatınızda ne gibi gelişmeler yaşanacak? Burcunuz sağlığınız konusunda ne diyor? Burcunuz iş hayatınız ile ilgili ne diyor? İşte 18 - 24 Şubat Haftalık Burç Yorumlar

18 – 24 Şubat 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 3

KOÇ Burcu Haftalık Burç Yorumu 18 – 24 Şubat 2019 Koç burcu bu hafta ya oldukça eğlenceli olaylar ve konularla birlikte başlıyor. Koç burcu için önemli hatalardan biri bu hafta olacak. Mutlaka Düşüncelerinizi fikirlerinizi ve gelecek planlarınızı bu hafta açığa çıkarma ve değerlendirmelisiniz. Ayrıca bu hafta Özel hayatınla ilgili girdiğiniz ortamlarda çok göz önünde olacaksınız. Koç burcu haftalık burç yorumu sizlere ekonomik anlamda dikkatli olduğunuz bir haftaya girdiğinizi söylüyor. Oldukça temkinli birisiniz ve bu hafta bu bunu iyice açığa çıkaracaksınız. 19 Şubat’ta bir dolunay gerçekleşecek ve güneş balık burcuna geçecek. Bu Dolunay sizi sağlık açısından etkileyecek Bu nedenle sağlığınıza dikkat etmemiz gerektiğini unutmamanız da fayda var. 1 haftalık dönem içerisinde insanlara yardım etme isteğiniz daha da artacak Ama bu sizin hayatınıza olumlu dönüşler yapacak. Kariyer ve iş hayatlarınızda yeni fırsatlar da geliyor ama abartmamaya dikkat edin.

18 – 24 Şubat 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 4

BOĞA Burcu Haftalık Burç Yorumu 18 – 24 Şubat 2019 Haftanın ilk gününde ailevi konularla fazla haşır neşir olabilirsiniz. Boğa burcu ve yükseleni boğa olanlar, bu hafta ailevi konulara yoğunlaşacak. Aynı zamanda bu hafta seyahat gelecek, odaklı ve eğitim gibi birçok konuda ön plana çıkacaksınız. Bazı insanlar da bir araya gelerek ilişkileriniz konusunda daha ciddi bir bakış açısı getirilebilir sorumluluk gerektiren iş ve ilişkilerin içine girebilirsiniz. Boğa burcu haftalık burç yorumu, Mars’ın sizin burcunuza geçtiğini ve hayatınızın biraz hareketleneceğini söylüyor. Aynı zamanda yuva aile ve ev alanlarında da bu hafta biraz sinirli ve agresif olacaksınız buna dikkat edin. Dolunay Salı günü başak burcunda 0 derece olarak gerçekleşecek ve sizin hayatınızda da hızlı duygusal gelişmeler yaşanmasına neden olacak. Ayın 19’unda ne itibaren sosyal Çevrenizde biraz kontaklarınız artabilir.