Anasayfa /  Yaşam /  Burç Yorumları

17 Mayıs 2019 Cuma Günlük Burç Yorumları | Günlük Burç Yorumları - Astroloji

17 Mayıs 2019 Cuma burç yorumları haberimizde. Burç yorumlarında sizleri neler beklediğini Trhaberler olarak sizler için hazırladık. Bugün aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında burcunuz size ne diyor? İşte 17 Mayıs 2019 Cuma Burç yorumları

Abone ol
Abone ol 16 Mayıs 2019 19:40

17 Mayıs 2019 Cuma Günlük Burç Yorumları | Günlük Burç Yorumları - Astroloji

17 Mayıs 2019 Cuma günü; Koç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Boğa Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? İkizler Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Yengeç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Aslan Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Terazi Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Akrep Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Başak Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Yay Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Kova Burciçin aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Balık Burcu, için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Tüm burçların yorumları sizler için derledik.  Siz de burcunuzla ilgili fikir almak isterseniz her gün burç yorumlarını Trhaberler Astroloji sayfasında bulabilirsiniz



İşte 17 Mayıs 2019 CumaYorumları



Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 17 Mayıs 2019 Cuma Günü Burç yorumlarında neler var 

17 Mayıs 2019 Cuma Koç Burcu Günlük Burç Yorumları 

Başarının sırrını çözmüş biri olara,k başkalarıyla paylaşmaktan gocunmuyorsunuz. Çünkü etrafınızdakilere ne verirseniz misliyle geri aldığınızı fark ettiniz. Bu hem maddi hem de manevi durumlar için geçerlidir. Sizin için dönüm noktası olan bir olay sonrasında, açık ve uzlaşmacı olmayı seçtiniz. Bugün de bunlardan biri olacaktır. Çevrenizdekiler hem çok şanslı hem çok minnettar!

17 Mayıs 2019 Cuma Boğa Burcu Günlük Burç Yorumları 

Gün boyunca yenilmez bir süper kahramana dönüşebilirsiniz. Odak noktanızı çok iyi ayarladınız, hedef şaşmayacaktır. Zamanınızı ve enerjinizi planlı bir şekilde kullanabilir ve harika bir iş çıkarabilirsiniz. Tek sıkıntı aniden parlayan siniriniz olabilir! İş yerinde mümkün olduğunca bu duruma dikkat etmenizi ve yaşanacak olası stresin önüne geçmenizi öneririz. Akşam sevdiğiniz biriyle çok daha sakin dakikalar sizi bekliyor olacaktır.

17 Mayıs 2019 Cuma İkizler Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün hayatınız için önemli bir aşama olabilir. Birkaç mühim konu var ve hepsini bugün sonuca bağlayabilirsiniz. İş yerinde, irade gücünüzü kullanarak ortaya attığınız yeni fikirleri, işleme koyabilirsiniz. Özel hayatınızda ise “ya herru ya merru” diyebileceğiniz bir konuma gelebilirsiniz. Tercihleriniz ne olursa olsun, akşam musluğu iyice açıp büyük harcamalar yapabilirsiniz.



17 Mayıs 2019 Cuma Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün miskine dönüştüğünüz bir gün olacaktır. Yürümek bile külfet gelebilir. Sadece evde takılmak istiyor olabilirsiniz. Ancak işiniz gücünüz sebebiyle, gün biraz hareketlenmek zorunda kalacaktır. Sağlığınız ile ilgili hassas davranmanızı öneriyoruz. Mide rahatsızlıkları yaşanma olasılığı yüksek. Yediğiniz, içtiğiniz gıdalara dikkat edin ve herhangi bir rahatsızlık belirtisini ihmal etmeyin, doktora gidin.



17 Mayıs 2019 Cuma Burcu Günlük Burç Yorumları 

Kutlamaya hazır mısınız? Çalışanlarınız ile birlikte çok sağlam bir işe imza attınız. Bugün bu başarıyı tüm ekiple beraber kutlayacaksınız. Stresli birkaç hafta geçtiniz ancak hep inandınız; siz bu mevkileri çoktan hak ettiniz. Ancak ekibinize kuru kuru düzenlenen bir eğlence yetmez! Gerekli maaş artışları ya da terfileri bir an önce işleme koymanızı öneririz.



17 Mayıs 2019 Cuma Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün sizin için yaratıcı ve verimli bir gün olabilir. Öğleden sonra profesyonelliğinizi sergileyecek ve hatta şov yapacaksınız. Masaya koyduğunuz her fikri anlatma, savunma ve kabul ettirme konusunda efsane haline gelebilirsiniz. Zarifliğiniz, artı puan olarak hanenize yazılacaktır. Bu güzel günün akşamında cömertçe kendinizi şımartabilirsiniz.

17 Mayıs 2019 Cuma Burcu Günlük Burç Yorumları 

Kariyerinizde başarıya giden yolunuzu engellemeye çalışan insanlar olabilir. Bu korku sizi profesyonellikten biraz uzaklaştıracaktır. Ancak kendiniz olduğunuz sürece, başarıya ulaşabilirsiniz. Çalışmak için daha fazla zaman harcamanız gerekiyor, bu aile ile daha az zaman geçirmeniz anlamına gelecektir. Bu sıralar aranız limoni olsa da aileniz sizin için çok önemlidir, aynı sizin onlar için çok önemli olduğunuz gibi!

17 Mayıs 2019 Cuma Akrep Burcu Günlük Burç Yorumları 

Sizin için hayat ne çok yavaş ne çok hızlı akıyor. Kararında ve istikrarlı bir şekilde, oturttuğunuz düzende akıp gidiyor. Bugün kariyer cephesindeki zorluklara katlanın ve içinizden gelmese de gülümsemeye çalışın. Sonrasında işlerinizin verimliliği artacaktır. Evde ise durumlar harika olacaktır. Evinizde mutlu, aile üyelerinizden memnun ve en önemlisi onlarla beraber iken huzurlu olacaksınız. Daha ne olsun!



17 Mayıs 2019 Cuma Yay Burcu Günlük Burç Yorumları 

Elinizdeki poşetleri taşımakta zorlanabilirsiniz! Bugün sizin için yaz alışverişi günü olacaktır. Önce kendiniz sonra tüm aile üyeleriniz için bir şeyler alabilirsiniz. Ancak ipin ucunu kaçırma ihtimaliniz oldukça yüksek, özellikle kendiniz için alışveriş yaparken. Akşam aile üyelerine aldıklarınızı gösterdiğiniz zaman, bu telaşa değdiğini göreceksiniz. Böylece bir taşla birkaç kuş vurmuş olacaksınız. 

17 Mayıs 2019 Cuma Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumları 

Normal zamanda, iş yerinde ani kararlar vermekten kaçınırsınız ancak bugün değil. Neyse ki verilen ani karalar, doğru alınmış kararlar olacaktır. Bugün şansınız cebinizde gezdiğiniz günlerden biri! Herkesten özel bir muamele görebilirsiniz hatta önceden sizi yargılayan insanlar bile şuan ki potansiyelinize hayran kalabilirler. Arkanıza yaslanın, ayaklarınızı uzatın ve başrolünde oynadığınız filmin sonunu heyecanla izleyin.

17 Mayıs 2019 Cuma Kova Burcu Günlük Burç Yorumları 

Finansal açıdan istikrarlı bir zemin hazırladınız, bundan en iyi şekilde istifade edin. Rakiplerinizle zorlu bir mücadele verecek ve yarışın hiçbir anında geride kalmayacaksınız. Bitişe ulaşan ilk üçte yerinizi almanız kuvvetle muhtemeldir. Ancak etrafınızda bunca başarıyı hazmedemeyen insanlar olacaktır. Özellikle yeşil gözlüler olmak üzere kimle neyi paylaştığınıza dikkat edin.

17 Mayıs 2019 Cuma Balık Burcu Günlük Burç Yorumları 



Bugün duvara tosladığınız günlerden biri olabilir. Ancak bu pes etmenizi gerektirmez. Başarı bazen artıp azalsa da hep pozitif değerdedir. Siz de negatifi görmeden bu süreci birkaç sıyrıkla atlatabilirsiniz. Çalışanlar için daha rahat, iş sahipleri için ise zorlu bir güne, gözlerinizi açabilirsiniz. İkili ilişkilerde sandığınız kadar mükemmel olmayabilirsiniz, bu da aklınızın bir kenarında dursun.

 



GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN



13 Mayıs – 19 Mayıs 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji



Mayıs 2019 aylık burç yorumları için tıklayın



2019 yılı yıllık burç yorumları



iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.




Yorumlar