Anasayfa /  Yaşam /  Burç Yorumları

17 Haziran - 23 Haziran 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

Haftalık tüm burçların yorumları her hafta olduğu gibi yine Trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı. Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 17 Haziran - 23 Haziran 2019 haftalık burç yorumları

Abone ol
Abone ol 17 Haziran 2019 00:54

Haftalık tüm burçların yorumları her hafta olduğu gibi yine trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı . İşte 17 Haziran - 23 Haziran 2019 tarihleri haftalık burç yorumları. Burçların aşk, sağlık ve para durumları.

Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu haftalık burçların yorumları. Aylık Burç Yorumları için burayı tıklayın 

Haftalık Burç Yorumları: 17 Haziran - 23 Haziran 2019 tarihlerinde burçların haftalık aşk – sağlık – para yorumlarınında bu hafta sizleri nelerin beklediğiniz görebilirsiniz

17 Haziran - 23 Haziran 2019 Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Boğa Burcu 17 Haziran - 23 Haziran 2019 tarihleri haftalık burç yorumları

Koç Burcu 17 Haziran - 23 Haziran 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta ilişkiniz konusunda, size karışık sonuçlar verebilir. Arkadaşlarınızla ilişkinizde bazı sorunlar yaşarken, bu süre zarfında patronlarınızla da bazı mücadelelere girme ihtimaliniz var. Sağlığınız için düzenli egzersiz, yoga veya meditasyon yapmakla ilgilenebilirsiniz. 

Bir iş gezisi için şans bile kazanabilirsiniz. Pazarlama departmanındaysanız, bu hafta sizin için olumlu bir hafta olabilir. Bu hafta boyunca işletmenize herhangi bir yeni yatırım yapmamanız önerilir. Finansmanınız ve paranız için inanılmaz bir gelir elde edebilirsiniz, ancak bununla birlikte, harcamalarınız da artabilir. Gereksiz harcamalara maruz kalma şansınız da artabilir. 

Aileniz ve çocuğunuzla ilgili konularda, bu hafta gerçekten olumlu olacağını ispatlayacaktır; Ailenizle birlikte seyahate çıkma olasılığınız çok yüksek. Bu süre zarfında herhangi bir mülk satın alma şansınız olmayabilir. Mülkünüzü yenilemek isteseniz bile, bu hafta size yardımcı olmayabilir. Öğrenciler, bu haftayı çalışmaları için gerçekten olumlu bulacaklar. Eğer yükseköğretimde iseniz, şaşırtıcı sonuçlar elde edebilirsiniz. Evli çiftler için önemli bir komplikasyon olmayabilir. 

Boğa Burcu 17 Haziran - 23 Haziran 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta size hayatınız için harika zamanlar sağlayabilir. Bu haftanın orta günleri sizin için biraz stres ve huzursuzluk getirebilir. Ayrıca ilişkinize konsantre olmanın zor olduğunu da anlayabilirsiniz. İş yerinde, yüksek iş yükü olasılığı oldukça fazladır. Bu süre zarfında bir iş gezisine çıkma şansınız olabilir, yurtdışına çıkmak isteyenlere, bu hafta size şaşırtıcı şekilde yardımcı olabilir. 

Geliriniz artış gözlemlenebilir, ancak bununla birlikte, harcamalarınız daha yüksek olur ve bu da sonuçta bazı finansal kısıtlamalara neden olabilir. Müşterilere kredi vererek iş yapıyorsanız, bu süre zarfında bazı sorunlarla karşılaşmanız muhtemeldir. Bu nedenle, bu süre zarfında finansal işlemleriniz için ek bakım yapmanız önerilir. 

Çalışanlar bu haftayı gerçekten lehine bulabilirler. İlerleme konusunda birçok şansınız olabilir ve performansınızdaki yeteneğinizi sergilemek için yeni projeler sunabilirsiniz. Hükümet işiniz varsa, bu hafta bir transfer şansınız var. Devletle ilgili bir işletmede bulunmanız durumunda, sözleşmelerin yapılmasında bazı sorunlar olabilir. 

17 Haziran - 23 Haziran 2019 Haftalık Burç Yorumları

İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu 17 Haziran - 23 Haziran 2019 tarihleri haftalık burç yorumları nelr var?

İkizler Burcu 17 Haziran - 23 Haziran 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta sizi fiziksel ve zihinsel sağlığınız için o kadar desteklemeyebilir. Bu süre zarfında sağlığınız için huzursuz hissedebilirsiniz, bu nedenle bir doktora da danışmanız gerekir. Aşkınız ve ilişkiniz için, bu hafta mükemmel bir zaman geçirebilirsiniz. Bir ilişki başlatmak için yeni teklifler alma ihtimaliniz yüksek. İlişkiniz koptuysa, lehinize canlanıp çözülebilir. 

Kariyeriniz için de harika zaman geçirebilirsiniz. İlerlemek için iş arkadaşlarınızla senkronizasyonun sürdürülmesi gerekir. Herhangi bir finansal karar almanız gerekiyorsa, dikkatli olmanız önerilir. 

Bu hafta boyunca harika aile zamanına tanık olabilirsiniz. Çocuğunuza kaliteli zaman verebileceksiniz. Mülkiyetiniz ve servetiniz için bu hafta size karışık sonuçlar verebilir. Öğrenciler bu haftayı lehine bulabilirler. Bu süre zarfında yeni ve üretici bir şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Evli çiftler eski meselelerini çözmede başarılı olabilirler. Yaşam partnerinizden de iyi destek alabilirsiniz. Genel olarak, evlilik hayatınız için daha çok pozitif olmak üzere karışık sonuçlar elde etme ihtimaliniz var. 

Yengeç  Burcu 17 Haziran - 23 Haziran 2019 Haftalık Yorumları

Zihinsel ve fiziksel sağlığınız için bu hafta sizi şaşırtıcı bir şekilde destekleyebilir. Kanın idrarla enfeksiyonuyla ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Mide ile ilgili herhangi bir sorunu önlemek için yeme alışkanlıklarına dikkat etmeniz önerilir. 

Çalışanlar için, bu hafta genel olarak umut verici olabilir. İş bulmak isteyen insanlar gerçekten harika bir fırsat bulabilirler. Eğer bir sanatçıysanız, yeteneğinizi sergileyebilirsiniz. İşadamları bu haftanın ilk dört gününü oldukça karmaşık bulabilir, oysa bu haftanın son birkaç günü onlara bir miktar ilerleme sağlayabilir. İşinizi genişletmeyi planlayabilir veya yeni bir proje başlatabilirsiniz. 

Bu hafta beklenmeyen masraflara maruz kalmanız gerekebilir. Finansmanınız için, bu haftanın ilk dört günü gelirinizde bir miktar artış sağlayabilirsiniz. Aile ile ilgili konularda, haftanın ilk ve son birkaç günü çok fazla mutluluk getirebilir. Bu haftanın ilk ve son günlerinde servet ve malla ilgili konularda bazı sorunlara şahit olabilirsiniz. Öğrenciler bu haftanın ilk ve son iki gününü kendi lehlerine bulabilirler. Evlilik hayatınız için, bu haftanın ilk dört günü size hiç yakışmayacak hareketler yapabilirsiniz, ancak bu haftanın son birkaç günü büyük mutluluklar getirebilir. 

Aslan Burcu 17 Haziran - 23 Haziran 2019 Haftalık Yorumları

Bu haftanın ilk dört günü sağlığınız konusunda size yardımcı olabilir. Verimliliğiniz artabilir. Günün geri kalanında mide, karaciğer, böbrek ve idrar enfeksiyonunuzla ilgili sorunlarınız olabilir. Sağlığınız kötü olduğundan, işinize o kadar konsantre olamayabilirsiniz. 

Çalışanlar bu haftanın son üç günü boyunca kaliteli zamanlar geçirebilirler. Bunun dışında iş arkadaşlarına karşı dikkatli olmaları şiddetle tavsiye edilir. İşadamları bu günlerde şaşırtıcı sonuçlar elde edebilirler. Parasal konularda, bu haftanın ilk ve son iki günü biraz karmaşık olabilir. Bu haftanın orta günü, geliriniz oldukça artabilir. 

Ailenizle ilgili konularda, bu haftanın ilk ve son iki günü biraz stres ve huzursuzluk getirebilir. Bu süre zarfında çocuklarınız için endişeli hissedebilirsiniz. Öğrenciler bu haftayı gerçekten şaşırtıcı ve olumlu bulabilirler. Evli çiftler için, bu haftanın son birkaç günü çok iyi olabilir. v

Başak Burcu 17 Haziran - 23 Haziran 2019 Haftalık Yorumları

Bu haftanın ilk ve son iki günü göğüs, kalp, bacaklar vb. ile ilgili bazı komplikasyonlar gelişebilir. Sağlığınız sizi o kadar desteklemeyebilir. Sağlığınızı korumak için diyetinize ve egzersizinize dikkat etmeniz tavsiye edilir. Ayrıca meditasyon ve yoga yapmalısınız. 

Çalışanlar bu haftanın son üç gününü kendi lehlerine bulabilirler ve birçok fırsat yakalayabilirler. Yeni bir iş arıyorsanız, bu süre zarfında başarı elde edebilirsiniz. İlk dört gün, patronlarla ilişkiniz konusunda dikkatli olmanızı gerektirir. İşadamları bu haftanın ilk ve son iki gününü olumsuz bulabilirler. Bu süre zarfında geliriniz düşebilir. Bu haftanın orta gününde, şaşırtıcı finansal yardımlara şahit olabilirsiniz. 

Bu haftanın ilk ve son günlerinde ailenizde bazı stresler yaşanabilir. Genel olarak, aile üyelerinizle kaliteli zaman geçirebilirsiniz. Mülkiyetle ilgili işlemlerinizi yaparsanız, beklenen sonuçları almanız olasıdır. Atalarınızın mülkünü yenilemek istiyorsanız, olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Bu haftanın son birkaç günü öğrenciler için yenilikçi olabilir. Bu haftanın beş günü, evlilik hayatınızın tadını çıkarabilirsiniz. Olumlu sonuçlar alabilirsiniz. 

17 Haziran - 23 Haziran 2019 Haftalık Burç Yorumları

Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu 17 Haziran - 23 Haziran 2019 tarihleri haftalık burç yorumlarında neler var?

Terazi Burcu 17 Haziran - 23 Haziran 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta içinde kendinizde farklı bir şeyler hissedebilirsiniz. Bazı günlerde agresif hissedebilir ve diğer günlerde çok duygusal hissedebilirsiniz. İlişkinizde de değişikliklerle karşılaşabilirsiniz. Bazen, eşinize karşı oldukça fazla ilgi hissedebilirsiniz ve bazen durum oldukça sıradan olabilir. 

Bu hafta boyunca hissedeceğiniz duygu sayısı ve hassasiyet miktarı muhtemelen yüksek olacaktır, bu nedenle kimsenin sizden faydalanmasına izin vermemeniz önerilir. Evinizde bazı sorunlarla yüzleşmeniz gerekebilir. Finansal durumunuz ve kariyeriniz bu dönemde ortalamada kalacaktır. Ailenizin sağlığı konusunda endişeli hissedebilirsiniz. 

Öğrencilerin bu hafta başarı kazanması muhtemel. Ayrıca telaşlı bir programa sahip olabilirler. Büyük bir coşku ve güven ile ilerleme ihtimaliniz çok yüksek. Bu hafta boyunca bir veya iki olay sizi şok edebilir, oldukça şaşırtabilir. Bu dönemde kendinizi bazı dini eserlerle ilişkilendirebilirsiniz. Genel olarak, bu hafta size ortalama sonuçlar sağlayacaktır. 

Akrep Burcu 17 Haziran - 23 Haziran 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta size yaşamınız için karışık sonuçlar verebilir. Zihinsel ve fiziksel sağlığınız için aynı anda yukarı ve aşağı karşı karşıya gelebilirsiniz. Kaza olasılığı olduğu için yaralanmalara dikkat etmeniz önerilir. 

Bu süre zarfında ailenizden inanılmaz destek alabilirsiniz. Eşinizle ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Komşularınızla veya altınızda çalışan kişilerle kavga etmemeniz önerilir. Çocuklarınızla ilgili konular da çözülebilir. Kariyeriniz için daha fazla çaba göstermeniz gerekebilir. Medikal, eczane veya inşaat ile ilgili işiniz varsa, bu hafta sizim lehinize gelişecektir. 

Devlet çalışmaları ile ilgili kişiler ise bu haftayı o kadar olumlu bulamayabilir. Bazı komplikasyon ihtimalleri olduğu için patronlarla olan ilişkinize iyi bakmanız önerilir. Bu hafta borsadan maddi fayda sağlamanız için size destek olmayabilir. Bir devlet çalışanıysanız, bu süre zarfında transfer alma olasılığınız yüksektir. Bu hafta yurt dışına çıkmak için çok önemli bir iyilik yapabilirsiniz.

Yay Burcu 17 Haziran - 23 Haziran 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta sevginiz ve ilişkiniz konusunda harika olabilir. Duygularını hissettiğin kişiyle buluşabilirsin. Bu hafta siz ve arkadaşlarınız, erkek kardeşiniz veya babanız arasında biraz stres yaşanma ihtimali var. Sizin için önemli bir sağlık komplikasyonu olmayabilir, ancak diyabetiniz varsa, diyetiniz konusunda daha dikkatli olmanız önerilir. 

Bu hafta kariyeriniz ve işiniz hakkında, size bomba etkisi verebilir. Çalışanların terfi etmesi muhtemeldir. İşletmeniz için yeni bir şey başlatmamanız önerilir. Birine krediyle para vermişseniz, bu hafta içinde gelirinizi artırabilmeniz için geri alabilirsiniz. Geliriniz bu hafta boyunca iyi olur, ancak ek masraflar nedeniyle tasarruf edemeyebilirsiniz. 

Aileniz ve çocuğunuzla ilgili konularda, bu hafta karışık sonuçlar elde etme ihtimaliniz yüksektir. Zenginlik ve mal konuları, bu hafta tüm pozitifliği ile sizinle olacaktır. Yeni bir mülk satın almak istiyorsanız, içinde ilerlemeye devam edebilirsiniz. Öğrenciler için bu hafta biraz karışık olabilir. Okuldaysanız, derslerinize katılmak istemediğinizi hissedebilirsiniz. Karı kocalar, bu hafta boyunca birbirleri arasındaki büyük bağ ve anlayışa tanık olabilirler. 

17 Haziran - 23 Haziran 2019 Haftalık Burç Yorumları

Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 17 Haziran - 23 Haziran 2019 tarihleri haftalık burç yorumlarında neler var?

Oğlak Burcu 17 Haziran - 23 Haziran 2019 Haftalık Yorumları

Zihinsel ve fiziksel zindeliğiniz, bu haftanın son üç günü sizin için mükemmel olabilir. Oysa ilk dört gün boyunca gözleriniz, boğazınız, bacaklarınız ve sinir sisteminizle ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Çalışanlar için, bu haftanın ilk ve son günü temkinli olmayı gerektirebilir.

İşadamları için bu haftanın 17, 19 ve 22.leri günleri çok ileri görüşlü olacaktır. Yapmayı düşündüğünüz konuda kesin olarak karar verdikten sonra, işinizde ilerlemeniz önerilir. 

Bu haftanın başlangıcı aile ilişkileriniz için sizleri destekleyebilir, ancak bundan sonra daha fazla çaba göstermeniz gerekebilir. Bu haftanın ilk ve son günü çocuklarınız için biraz endişeli hissedebilirsiniz. Zenginlik ve mülkle ilgili konularda, bu haftanın 17. ve 19. ve 22. günleri çok olumlu olabilir. Öğrenciler bu haftayı ilk ve son günü hariç, kendi lehine bulabilirler. Evli çiftler için bu hafta kalp ve çiçekler açabilir.. 

Kova Burcu 17 Haziran - 23 Haziran 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta hayatınız için bazı inişler ve çıkışlar getirebilir. Ancak sonunda durumunuz düzelebilir. Sağlık durumunuz da iyi olabilir. Yakınlarınızdan biriyle sorun yaşama ihtimaliniz var, ancak yakında güvensizliğinizden kurtulacak ve rahatlamak için bir neden bulacaksınız. 

Çalışanlar için büyük bir değişiklik olmayacaktır. Yaşam arkadaşınızla olan ilişkinizin sonunda bazı güzel zamanlara tanık olmanız muhtemeldir. Siz ve eşiniz birbirinizi anlamaya çalışabilirsiniz. Öğrenciler başarılı sonuçlar almak için çok çalışmak zorunda kalabilirler. Müzik alanında kabul için bir sınav vermişseniz, bu konuda başarı elde edebilirsiniz. İşadamları için bu hafta kendi lehine gelişmeleri bekleniyor. 

Balık  Burcu 17 Haziran - 23 Haziran 2019 Haftalık Yorumları

Bu haftanın ilk dört günü sağlığınız için harika olabilir. Günün ilerleyen saatlerinde, gözler, kulaklar vb. ile ilgili sorunların yaşanma olasılığı var. Bu haftanın ilk ve son günlerinde işyerinizde fantastik bir zaman geçirebilirsiniz. Aileniz için, bu haftanın bir günü dışında, uygun zamanlar geçirebilirsiniz. Aileniz için pahalı şeyler satın alma masrafları doğabilir. 

Bu haftanın sonunda, enerjik ve taze hissedeceksiniz. Mali meseleleriniz için, bu haftanın 17. ve 19. ve 22. günleri sizin lehinize gelişebilir. Gelirinizi güvence altına almak için gelir kaynaklarınız artabilir. Zenginlik ve mülkle ilgili konular için, bu haftanın 17 - 19 ve 21'i ilerici olabilir. Öğrenciler bu haftanın ilk dört gününü kendi lehlerine bulabilirler. Teknoloji ya da yasa ile ilgili konularla ilgilendiğinizi hissedebilirsiniz. Evli çiftler için bu süre gerçekten zevkli olabilir.



GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN



17 Haziran - 23 Haziran 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji



Mart 2019 aylık burç yorumları için tıklayın



2019 yılı yıllık burç yorumları



iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.




Yorumlar