Anasayfa /  Foto Galeri

17 Haziran - 23 Haziran 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

17 Haziran - 23 Haziran 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 1

17 Haziran - 23 Haziran 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

17 Haziran - 23 Haziran 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 2

Haftalık tüm burçların yorumları her hafta olduğu gibi yine trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı . İşte 17 Haziran - 23 Haziran 2019 tarihleri haftalık burç yorumları. Burçların aşk, sağlık ve para durumları. Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu haftalık burçların yorumları. Haftalık Burç Yorumları: 17 Haziran - 23 Haziran 2019 tarihlerinde burçların haftalık aşk – sağlık – para yorumlarınında bu hafta sizleri nelerin beklediğiniz görebilirsiniz

17 Haziran - 23 Haziran 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 3

Koç Burcu 17 Haziran - 23 Haziran 2019 Haftalık Yorumları Bu hafta ilişkiniz konusunda, size karışık sonuçlar verebilir. Arkadaşlarınızla ilişkinizde bazı sorunlar yaşarken, bu süre zarfında patronlarınızla da bazı mücadelelere girme ihtimaliniz var. Sağlığınız için düzenli egzersiz, yoga veya meditasyon yapmakla ilgilenebilirsiniz. Bir iş gezisi için şans bile kazanabilirsiniz. Pazarlama departmanındaysanız, bu hafta sizin için olumlu bir hafta olabilir. Bu hafta boyunca işletmenize herhangi bir yeni yatırım yapmamanız önerilir. Finansmanınız ve paranız için inanılmaz bir gelir elde edebilirsiniz, ancak bununla birlikte, harcamalarınız da artabilir. Gereksiz harcamalara maruz kalma şansınız da artabilir. Aileniz ve çocuğunuzla ilgili konularda, bu hafta gerçekten olumlu olacağını ispatlayacaktır; Ailenizle birlikte seyahate çıkma olasılığınız çok yüksek. Bu süre zarfında herhangi bir mülk satın alma şansınız olmayabilir. Mülkünüzü yenilemek isteseniz bile, bu hafta size yardımcı olmayabilir. Öğrenciler, bu haftayı çalışmaları için gerçekten olumlu bulacaklar. Eğer yükseköğretimde iseniz, şaşırtıcı sonuçlar elde edebilirsiniz. Evli çiftler için önemli bir komplikasyon olmayabilir.

17 Haziran - 23 Haziran 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 4

Boğa Burcu 17 Haziran - 23 Haziran 2019 Haftalık Yorumları Bu hafta size hayatınız için harika zamanlar sağlayabilir. Bu haftanın orta günleri sizin için biraz stres ve huzursuzluk getirebilir. Ayrıca ilişkinize konsantre olmanın zor olduğunu da anlayabilirsiniz. İş yerinde, yüksek iş yükü olasılığı oldukça fazladır. Bu süre zarfında bir iş gezisine çıkma şansınız olabilir, yurtdışına çıkmak isteyenlere, bu hafta size şaşırtıcı şekilde yardımcı olabilir. Geliriniz artış gözlemlenebilir, ancak bununla birlikte, harcamalarınız daha yüksek olur ve bu da sonuçta bazı finansal kısıtlamalara neden olabilir. Müşterilere kredi vererek iş yapıyorsanız, bu süre zarfında bazı sorunlarla karşılaşmanız muhtemeldir. Bu nedenle, bu süre zarfında finansal işlemleriniz için ek bakım yapmanız önerilir. Çalışanlar bu haftayı gerçekten lehine bulabilirler. İlerleme konusunda birçok şansınız olabilir ve performansınızdaki yeteneğinizi sergilemek için yeni projeler sunabilirsiniz. Hükümet işiniz varsa, bu hafta bir transfer şansınız var. Devletle ilgili bir işletmede bulunmanız durumunda, sözleşmelerin yapılmasında bazı sorunlar olabilir.