Anasayfa /  Yaşam /  Burç Yorumları

15 Nisan - 21 Nisan 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

Haftalık tüm burçların yorumları her hafta olduğu gibi yine Trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı. Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 15 Nisan - 21 Nisan 2019

Abone ol
Abone ol 14 Nisan 2019 22:30

Haftalık tüm burçların yorumları her hafta olduğu gibi yine trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı . İşte 15 Nisan - 21 Nisan 2019 tarihleri haftalık burç yorumları. Burçların aşk, sağlık ve para durumları.

Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu haftalık burçların yorumları. Aylık Burç Yorumları için burayı tıklayın 

Haftalık Burç Yorumları: 15 Nisan - 21 Nisan 2019 tarihlerinde burçların haftalık aşk – sağlık – para yorumlarınında bu hafta sizleri nelerin beklediğiniz görebilirsiniz

15 Nisan - 21 Nisan 2019 Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Boğa Burcu 15 Nisan - 21 Nisan 2019 tarihleri haftalık burç yorumları

Koç Burcu 15 Nisan - 21 Nisan 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta ikili ilişkileri desteklemeyebilir. Bu süre zarfında sağlığınız için önemli bir sorun olmayacaktır, ancak elinizle ilgili sorunlar olabilir. Profesyonel hayatınız bu hafta istikrarlı olacak. Pazarlama departmanındaysanız, hedefinize ulaşmak için daha fazla çaba göstermeniz gerekebilir. Bu süre zarfında zihinsel huzursuzluk hissedersiniz. 

Devlet çalışanları, çalışanlarından büyük destek alabilir ve görevlerini yerine getirebilir. Yiyecek ve içecek, balıkçılık, su ile ilgili herhangi bir işiniz varsa, bu hafta oldukça olumlu bir hafta olabilir. Geliriniz çok iyi seviyeye gelebilir, ancak bu süre zarfında tasarruf edemeyebilirsiniz. Yaşlılarınız veya çocuklarınızla bazı tartışmalara girme olasılığınız çok yüksek. Bu hafta herhangi bir mülk satın almamanız önerilir. 

Öğrenciler bu haftayı gerçekten umut verici bulabilirler. Evlenmek isteyen insanlar bu haftadan faydalanabilirler. Bu süre zarfında evli çiftlerde sakin bir hafta geçebilir. Meşgul profesyonel programınız nedeniyle, evlilik yaşamınızda sorunlar oluşabilir, yaşam partnerinizle kaliteli zaman geçiremeyebilirsiniz.

Boğa Burcu 15 Nisan - 21 Nisan 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta sağlığınız ve zindeliğiniz için harika bir hafta olabilir. Bu hafta boyunca kendinizi enerjik ve coşkulu hissedebilirsiniz. Egzersiz yaparken bile kendinizi şımartabilirsiniz. Sevginiz ve ilişkiniz için, bu hafta sizi çok fazla sevmeyebilir. Bu süre zarfında küçük kardeşlerinizden şaşırtıcı seviyede destek alabilirsiniz. 

Özel bir işiniz varsa veya bir banka çalışanıysanız, bu hafta size yardımcı olabilir. Terfi şansı bu süre zarfında oldukça yüksektir, ancak bununla birlikte transfer bile alabilirsiniz. Hükümet Çalışanlarının yasal sorunlara girmekten kaçınmak için ihtiyatlı olmaları gerekebilir. Gayrimenkul ile ilgili görevi tamamlamak için bu hafta size olumlu sonuçlar doğurabilir. 

Beklenen sonuçları elde etmek için öğrenciler sıkı çalışmaya ihtiyaç duyabilir. Sanat, tasarım veya hukuk alanındaysanız, bu hafta sizden  %100 performans vermenizi isteyebilirler. Bu süre zarfında evlilik hayatınızdan zevk alabileceksiniz. Evlenmek isteyen insanlar da bu haftayı lehine kullanabilirler. 

15 Nisan - 21 Nisan 2019 Haftalık Burç Yorumları

İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu 15 Nisan - 21 Nisan 2019 tarihleri haftalık burç yorumları nelr var?

İkizler Burcu 15 Nisan - 21 Nisan 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta kendinizi çok heyecanlı hissedebilirsiniz. Akıl sağlığınız gelişebilir. Önemli kararlar alırken sakin olmanız önerilir. Eğer sevginizi sevdiklerinize itiraf ettiyseniz, bu dönemde olumlu bir yanıt almanız muhtemeldir. Sağlığınızı korumak için düzenli yoga ve meditasyon yapmalısınız. Kariyeriniz için daha fazla çaba göstermeniz gerekebilir. 

Bu süre zarfında bir iş gezisine çıkmanız muhtemeldir. Bu süre zarfında gereksiz masraflardan kaçınmanız önerilir. Yatırımlarınız için bakış açınızı değiştirebilirsiniz. Aileniz ve çocuğunuzla ilgili konularda, bu hafta size yardımcı olabilir. Ailenizle birlikte kaliteli zaman geçirebilirsiniz. Yalnız çocuk sağlığı konusunda endişeli hissetme ihtimaliniz var. 

Mülkiyet ile ilgili konularda, bu hafta sizin için olumlu olabilir. Yeni bir mülk satın almak istiyorsanız, bu hafta içerisinde belirtilen miktarı ödemeniz muhtemeldir. Mülkünüzü yenilemek istiyorsanız, başarı elde edebilirsiniz. Öğrenciler için bu hafta ortalama sonuçlar verecek. Bu süre zarfında çalışmalarınızla ilgilendiğinizi hissetmeyebilirsiniz.

Evli çiftler için güzel bir hafta olabilir. Bu hafta boyunca hayat arkadaşınızla kalite zaman geçirebilir ve onlardan da destek alabilirsiniz. 

Yengeç  Burcu 15 Nisan - 21 Nisan 2019 Haftalık Yorumları

Zihinsel ve fiziksel sağlığınız için bu hafta size karışık sonuçlar getirebilir. Mide, gaz ve sindirim sistemi ile ilgili sorunlar yaşamanız olasıdır. Sağlığınızı korumak için yeme alışkanlıklarına dikkat etmeniz tavsiye edilir.

Kariyeriniz ve işiniz için bu hafta size normal sonuçlar sağlayabilir. İşinizde daha fazla çaba göstermeniz gerekebilir. Bu dönemde geliriniz artabilir. İş bulmak isteyen insanlar bu hafta başarı elde edebilirler. Bu haftanın ikinci yarısında da terfi alabilirsiniz. 

Paranız bir yere sıkışmışsa, bu süre zarfında geri alabilirsiniz. Banka kredisi veya hükümetle ilgili konular lehinize çözülebilir. Zenginlik ve mülkle ilgili konularda, bu hafta size şaşırtıcı sonuçlar getirebilir. Atalarınızın mülkünün yenilenmesi ile ilgili masraflar söz konusu olabilir. Bu dönemdeki aile ilişkiniz gerçekten samimi olacaktır. Evli çiftlerin bu hafta yüzleri gülecektir.

Aslan Burcu 15 Nisan - 21 Nisan 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta sağlık ve kondisyonla ilgili konularda size ortalama sonuçlar verebilir. Bu haftanın 17-19 arasına dikkat etmeniz gerekebilir. Bu süre zarfında böbreklerle ilgili sorunların olasılığı vardır. 

İşinize daha az ilgi duyacaksınız ve bundan zevk almayacaksınız. Çalışanlar ve işadamları için bu hafta gerçekten ilerici bir hafta olabilir. Bu hafta yurtdışında iş gezisi ihtimali de var. İş bulmak isteyen insanlar için bu hafta gerçekten umut verici olabilir. Bu süre zarfında işletmeniz için yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Finansmanla ilgili konularda, bu hafta yüzünüzü güldürebilir. 

Paranız bir yere sıkışmışsa, bu süre içinde geri alabilirsiniz. 

Eski yatırımlarınızdan büyük getiri elde edemiyorsanız, onları yeniden düzenleyebilirsiniz.  Mali yükselişiniz nedeniyle, ailenizin gereksinimlerini karşılayabilirsiniz. Aile üyelerinizin mutluluğunu arttırabilirsiniz. Çocuğunuzun gelişimi sizi mutlu edebilir. Genel olarak bu hafta, evli çiftlerin cinsel yaşamından memnun oldukları bir hafta olacaktır.

Başak Burcu 15 Nisan - 21 Nisan 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta boyunca endişeli ve stresli hissedebilirsiniz. İlişkinizde sorunlar yaratabilecek yakınlarınızdan biri hakkında şüpheci davranma ihtimaliniz var. Yeni bir ilişki başlatıyorsanız, incinebileceğiniz ihtimaline karşı dikkatli olmanız önerilir. Yaşam partneriniz veya aile üyeleriniz için harcama yapmanız gerekebilir. Bu süre zarfında yeni bir mülk satın alabileceksiniz. Ailenizin konforu için yeni bir araç veya lüks bir eşya satın alma ihtimaliniz yüksek. Evinizi bile yenileyebilirsiniz. 

Bu hafta boyunca öğrenciler çalışmalarına büyük ölçüde konsantre olacaklar. Bu hafta mülkle ilgili işlemler konusunda dikkatli olmanız gerekebilir. Çalışanlar, yavaş ve istikrarlı bir hızla ilerleyebilecekler. Patronlarınız ile ilişkiniz bu hafta boyunca bazı inişler ve çıkışlar yaşayabilir. Siz ve yaşam partneriniz, evlilik yaşamınızda birbirinizin gereksinimlerini çok iyi karşılayacaksınız. Genel olarak, bu hafta size iyi sonuçlar sağlayabilir.

15 Nisan - 21 Nisan 2019 Haftalık Burç Yorumları

Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu 15 Nisan - 21 Nisan 2019 tarihleri haftalık burç yorumlarında neler var?

Terazi Burcu 15 Nisan - 21 Nisan 2019 Haftalık Yorumları

Nisan ayının üçüncü haftası sizin için pek mükemmel geçmeyebilir. İlişkinizde ve sağlığınızda birçok iniş ve çıkışa tanık olabilirsiniz. Bu dönemde eski hastalığınızın tekrar nüksetme olasılığı vardır, bu nedenle sağlığınıza daha fazla dikkat etmeniz gerekecektir. 

Aile hayatınızdan memnun kalamayabilirsiniz. Ailenizde bazı yanlış anlama ve tartışma olasılığı bu dönemde gerçekten yüksek görünüyor. Evlilik hayatınızda bu süre içinde sorunları halledebilirsiniz ve herhangi bir yara almadan atlatabilirsiniz. 

Mali durumunuz için bu hafta ortalamada olabilir. Öğrencilerin beklenen sonuçları almaları için gerçekten çok çalışmaları gerektirebilir. Gayrimenkul için herhangi bir karar vermeniz gerekiyorsa, bu süre içinde bundan kaçınmalısınız. Çalışanlar, sıkı çalışmalarına göre sonuç alamayabilir. İşinizi de değiştirmek isteyebilirsiniz. Ancak gelecekte fayda sağlamak için sabırlı olmalısınız ve çok çalışmalısınız.  Genel olarak, bu hafta sizin için çok olumlu bir hafta olmayabilir. 

Akrep Burcu 15 Nisan - 21 Nisan 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta ikili ilişkilerde çok fazla sevgi ve mutluluk getirebilir. Eşinizle ilişkinizde bazı problemler yaşansa da sonucunda daha iyi durumlar doğabilir. İdeal bir partnerle tanışıp onlarla ilişki kurabilirsiniz. Bu hafta içinde ünlenme ihtimaliniz var. 

Bir ameliyat riski olduğundan, bu süre zarfında sağlığınıza dikkat etmeniz gerekir. Özel bir işte çalışıyorsanız, bu hafta boyunca bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bu hafta boyunca patronlarınız ile ilgili bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu hafta mülkle ilgili işler, sizleri desteklemeyebilir. Bir mülk satmak istiyorsanız, başarı elde edebilirsiniz ancak yeni bir tane satın alamayabilirsiniz.

Geliriniz bu hafta boyunca harika olabilir, ancak giderleriniz dengeleyebilir. Bu hafta boyunca aile üyelerinizle dışarı çıkma olasılığınız gerçekten yüksek. Seyahat etme şansı da var. Öğrenciler çalışmaları için mükemmel bir hafta geçirebilirler. Mimar, mühendislik veya tıp bölümündeyseniz, olumlu sonuçlara şahit olabilirsiniz. 



Yay  Burcu 15 Nisan - 21 Nisan 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta hayatınıza birçok iniş ve çıkış getirebilir. Bu hafta sağlıkla ilgili konularda size yarar sağlayabilir. Herhangi bir hastalığınız varsa, bu süre içinde iyileşebilirsiniz. Mali durumunuz da sizi destekleyebileceğinden, bu sırada neşeli kalacaksınız. Geliriniz artacak ve giderlerinizi de kontrol edebileceksiniz. Bu süre para yatırma konularında size yardımcı olabilir. 

Çalışanlar terfi ve transfer şansı bulabilirler. İşiniz bu hafta boyunca ilerleyebilir. Öğrenciler bu hafta harika sonuçlar alacaklar. Bu süre zarfında sıkı çalışmanızın sonuçlarını alırsınız. Yükseköğretimdeki öğrenciler bu haftayı olumlu bulabilirler. Aşkınız ve ilişkiniz için bu hafta pek yüzünüz gülmeyebilir. Eşinizle aranızda bazı sorunların çıkma olasılığı yüksektir, bu nedenle dikkatli olmanız tavsiye edilir.  Bu problemi çözmek için sakin olmanız ve durumu anlamanız önerilir. 

Bu haftanın ilk iki günü boyunca aile ile ilgili konularda endişeli hissedebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular çözülebilir. Genel olarak, bu hafta sizin için ortalama bir hafta olabilir. 

15 Nisan - 21 Nisan 2019 Haftalık Burç Yorumları

Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 15 Nisan - 21 Nisan 2019 tarihleri haftalık burç yorumlarında neler var?

Oğlak Burcu 15 Nisan - 21 Nisan 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta sağlığınız için pek iyi bir hafta olmayabilir. Bu süre zarfında böbrekleriniz, göğsünüz, kalbiniz, mesaneniz, gözleriniz, kulaklarınız, burnunuz veya omzunuzla ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Verimliliğiniz düşebileceği için işinizden zevk alamazsınız. Bu hafta kariyeriniz ve işle ilgili konularınız için olumsuz olabilir. Çalışanlar, daha az üretkenlik ve sağlıksızlık nedeniyle patronları ile ilgili sorunlara tanık olabilirler. Meslektaşlarınız sizi de desteklemeyebilir. 

İşadamları rakiplerinin önlerinde ilerlemelerine tanık olabilirler. İşletmenizdeki yanlış kararlar nedeniyle kayıplarla yüzleşmeniz gerekebilir. Bu süre zarfında mahkemeyle ilgili konular gecikebilir. Finansmanınız için bu hafta size karışık sonuçlar getirebilir. Mülk artışı ile ilgili yüzünüz gülebilir. Bu süre zarfında yeni mülk satın alabileceksiniz. Atalarınızın mülkü ile ilgili herhangi bir sorunuz varsa, lehinize çözülebilir. 

Ailenizle ilgili konular, bu hafta ortalamada kalacaktır. Yüksek veya yabancı eğitime gitmek isteyen öğrenciler bu haftayı lehine bulabilirler. Evli çiftler için güzel bir hafta gerçekleşebilir. Eğer bir ilişkiniz varsa, bu haftanın 16, 17 ve 19. günleri, olumlu sonuçlar almanız muhtemeldir. 

Kova  Burcu 15 Nisan - 21 Nisan 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta hayatınızın tüm yönleri için harika olabilir. İkili ilişkilerde bu hafta güzel sonuçlar doğurabilir ancak şüpheci doğanızı geride bırakmak zorunda kalabilirsiniz. Kariyerinizde yeni bir dönüm noktasına tanık olabilirsiniz. 

Bu hafta kazayla parasal kazançlar elde etme ihtimaliniz yüksek. Finansal durumunuz düzelebilir. Bu hafta boyunca kariyerinizde ve işinizde ilerlemek için birçok fırsat bulabilirsiniz. Bu süre zarfında sağlığınız dinamik olacaktır. Bu hafta boyunca bakış açınızı değiştirebilir ve kişiliğinizi artırabilirsiniz. Ailenizle ilgili herhangi bir sorun varsa, bu süre içinde çözülebilir. Büyük mutluluğa tanıklık edersiniz ve ailenizle daha sıkı bir bağ kurabilirsiniz. Kardeşlerinden, aile üyelerinden ve ebeveynlerinden tam destek alabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili sorunlar çözülebilir. Yaşam partnerinizden de tam destek alırsınız. 

Toplumdaki itibarınız ve saygınız artabilir. Ofisinizde meslektaşlarınızdan tam destek alabilirsiniz. Öğrenciler olumlu bir zamana tanık olabilirler. Bu dönemde daha az çalışarak fantastik sonuçlar elde edebilecekler. Yabancı eğitime gitmek istiyorsanız, bununla ilgili sınavlarda harika notlar alabilirsiniz. Bir eğitim kredisine başvurduysanız, bu hafta içinde onay alabilirsiniz. 

Balık  Burcu 15 Nisan - 21 Nisan 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta sağlıkla ilgili konularınızda güzel bir hafta geçirebilirsiniz. Sağlığınız bu süre boyunca size destek olabilir. Fiziksel rekabete katılma ve kazanma şansınız var. Kariyeriniz ve işiniz için bu hafta olumlu olabilir. İş bulmak isteyen insanlar bu süre zarfında başarılı olabilirler.

Bu haftanın 17 ve 19. günleri işletmeler için umut verici olabilir, ancak geri kalan günlerde dikkatli olmanız gerekir. Bu haftanın 15, 17 ve 18'inde geliriniz artacaktır. Mali işlemler yaparken bu haftanın 16, 19 ve 20. günlerinde temkinli olmanız önerilir. Eski bir mülkü yenilemek istiyorsanız, bu hafta bunun için finansmanı yönetebileceksiniz. 

Bu haftanın 15, 16, 18 ve 20. dönemlerinde mülkle ilgili meselelerden kaçınmanız önerilir. Bu haftanın ilk dört günü, ailenizle büyük bir sevgiye ve bağa şahit olacaksınız. Aileyle seyahat etme şansı da yüksektir. Öğrenciler bu haftayı kendi lehlerine bulabilir ve sıkı çalışmalarıyla başarı elde edebilirler. Sevginiz ve ilişkiniz için, bu haftanın 16 ve 18'i şaşırtıcı olabilir.



GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN



15 Nisan - 21 Nisan 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji



Mart 2019 aylık burç yorumları için tıklayın



iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.




Yorumlar